Igor Tudor

Benim burada yazilan 10 seyden 9 una bire bir katildigim cok net . Muhalif oldugum nokta ise , bugun bu forum 100% bir isim uzerinde anlassa , hic catlak ses cikmasa , ve bunu gidip yonetime versek , onlar da o kisiyi ikna edip getirse

adim gibi biliyorum 3 mac ust uste maglup olalim , ne sozlesme taniriz ne kendi istedigimizi hatirlariz

hemen baslariz , gonder diye ... tudor icin cok cok yuksek oranda istek vardi (onceki TD ler icin bunu demiyorum) , ve getirildi .. bugun gonderelim , dakika beklemeyelim

ama simdi aklimiza alternatif de gelmiyor , gelse ve getirilse bile , o da basarisiz olsa ona da hemen gitsin gitsin diyecegiz

burada bir mantiksizlik var .

Bu kongre uyeleri ne gamsiz kişiler ya hem ciftlige cevir kulubu sonrada cıftlige cevirdiler diye isyan et. Ulan bu Dursun çapsızını basımıza bela eden siz degilmisiniz. Siz bu takımın kongresini huzur evine ceviren yine siz degilmisiniz. Igor Tudor u basımıza getiren yine sizin o guzel oylarınızla sectiginiz baskan degilmi. Simdi birsey derdim ama kalsın.

Takım 1. Sırada diye size elestiri yapmıcamız anlamına gelmez.

Her zaman Dursun ve Dursunun şakşakcıları İstifaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu sozleriniz kime renktas ?

Peki bu ahval ve serait icinde benim dusuncem ne ? isimden bagimsiz olarak , tudor un kalmasini istedigim icin degil , bu kez su denenebilir ... denir ki , hamza gonderildi baskasi getirildi olmadi , denizli yollandi riko geldi olmadi , o yollandi sezon ortasi tudor geldi , yine olmadi

bu kez madem bu yolla olmuyor , bir de inat edelim bakalim .. hani hep isler kotu giderken bir seyleri degistir be adam diyoruz ya antrenorlere ... biz de felsefe olarak su degistirme felsefesini biraz degistirelim ..

bu ligde eger su ana kadarki "kucuk mac" galibiyet oranini devam ettirebilirsek sampiyon olmamiz oldukca yuksek ihtimal .. ama yok bunu ettiremezsek , veya ettirsek bile kendi sahamizda basaksehir , bjk , ts filan yenip yenip gider de sampiyonluk giderse diyecek bir seyim yok

dedim ya , cok bicak sirti bir karar .. ama son deneyimler bu degisimlerin iyi sonuc verdigini gostermedi hic .. sadece bizim takimda degil

ersun gitti ismail geldi olmadi , ismail gitti vitor geldi olmadi , vitor gitti advocaat geldi olmadi , simdi aykut yeniden geldi , olur mu , zor gorunuyor

hoca essek degilse durumu duzeltmege calisacaktir

Degistirse FB macindan sonra TS macinda yapardi, yapmadi, cikti basaksehir'de yine degistirmedi

adam 4 haftada 3 kere hatali kadro ile cikti

Sezonu bu hocayla bitirmek, yaz dönemi öncesi de ne yapıp ne edip kapısında yatıp Fatih Terim'i getirmek lazım.

Fatih Terim'i sevmiyorum, milli takıma gidiş şeklinden ötürü hala çok kırgınım ama Abdullah Avcı ve Şenol Güneş gibilerinin Galatasaray maçları sonrası yaptığı dalga geçer gibi açıklamalar içimde yumru oluşturuyor artık.

Tudor hocayı devre arası ya da sezon içinde gönderirsek muhtemelen Tudor'la bitireceğimizden daha kötü bir sırayla bitiririz ligi çünkü hepimiz biliyoruz ki Fatih hoca dönem içi bir takımın başına geçmez, yerine gene Tudordan daha kötüsünü bulur getiririz. O da takımı tanıyacağım diye 4-5 hafta gelene geçene puan saçar her şey daha kötü olur. Tudor yerine Cihat Arslan falan deniyor aday olarak Cihat Arslan kimdir allahaskina? Adam Hamza hocanın bile kral olduğu Akhisar'dan bile kovulma başarısını gösterdi.

Hamza demişkn Hamza hocayı gönderdik, zihnen futbolu bırakmış Denizli'yi getirdik. 7 stoperle bizi rezil etme başarısını gösterdi. O gitti hoca bile olmayan Riekerink geldi. Doğru düzgün antrenman yaptırmayan Riekerink gitti, 39 yaşında Karabüksporla deplasmanda tek maç kazanamamış Tudor'u evinde sırf Beşiktaş'ı şansa 2-1 yendi diye takımın başına getirdik. Bir de agresif duruşu taraftarı memnun etmişti onu da gecmeyelim ama taktik olmadıktan sonra kulübede bağırıp çağırmak bir işe yaramıyor.

Tudor giderse bu yönetim daha kötüsünü getirmeyi becerir o yüzden sezonu Tudor'la bitirelim istiyorum Fatih hoca şansı için.

tudor un yapacagi "duzeltme" ancak kendisine yonetimce dikte edilen seyleri uygulamak seklinde olur .. bu ise yararsa ne ala

cunku o da koltuk koruma moduna gececek artik ,buradan kovulursa CV si guzel noktalanmaz ileriki yasantisi ve hedefleri icin

Degistirse FB macindan sonra TS macinda yapardi, yapmadi, cikti basaksehir'de yine degistirmedi

adam 4 haftada 3 kere hatali kadro ile cikti

OCAK

sadece bsehir maci icin gecerli bence
fb macinda serdarin sakatligi, tsde feghoulinin atilmasi ile maca basladigi formatla bitiremedi. maca basladigi kadro dizilis anlayis dogruydu demiyorum ama bsehir macinda 90 dk sorunsuz aklindakini uygulama firsati buldu ve 5 yedik
ders almasi icin uygun mac bu

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Tudorun gönderilmesi konusunda taraftara cadı avı yapıyorlar suçlamaları yapılıyor. Bir kişi kendi kuyusunu kazmakta ısrar eder ise taraftar ne yapsın.

ya yok oyle birsey 1-2 laf duyunca krize girmeyin
isteyen istedigini yaziyor kac senedir

rodrigues in takimi ileri tasimaktaki rolunu anlayamadigi her mac problem yasariz dediydik

fb macinda sakatti sanirim , ts macinda son dk larda girdi , basaksehir maci ayni .. bu 3 macta oynasaydi yener gelirdik diyemem ama kesin fark olurdu

lato linnes secimi de zor bir karardi , o zar da tutmadi , mevkisinin adami diye oynattigi adam rezil rusva performans gosterdi

OCAK

sadece bsehir maci icin gecerli bence
fb macinda serdarin sakatligi, tsde feghoulinin atilmasi ile maca basladigi formatla bitiremedi. maca basladigi kadro dizilis anlayis dogruydu demiyorum ama bsehir macinda 90 dk sorunsuz aklindakini uygulama firsati buldu ve 5 yedik
ders almasi icin uygun mac bu

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

ya yok oyle birsey 1-2 laf duyunca krize girmeyin
isteyen istedigini yaziyor kac senedir
Ne krizi Allah aşkına, altı üstü Futbol konuşuyoruz sayın Cund.

Galatasaray'ın anası aslında tam da bu gitsin de kim gelirse gelsin yüzünden ağlamıyor mu 2013'den bu yana?
bu gitsin kim gelirse gelsin de yanlış bi yaklaşım bu gitsin adam gibi bi hoca gelsin riekerink tudor hamza gibi anadolu takımı hocaları değil büyük takımı taşıyabilecek hoca gelsin. bi kulübün ard arda yaptığı 4-5 hoca da mı yanlış olur böyle mallık tarihte az görülür

Sezonu bu hocayla bitirmek, yaz dönemi öncesi de ne yapıp ne edip kapısında yatıp Fatih Terim'i getirmek lazım.

Fatih Terim'i sevmiyorum, milli takıma gidiş şeklinden ötürü hala çok kırgınım ama Abdullah Avcı ve Şenol Güneş gibilerinin Galatasaray maçları sonrası yaptığı dalga geçer gibi açıklamalar içimde yumru oluşturuyor artık.

Tudor hocayı devre arası ya da sezon içinde gönderirsek muhtemelen Tudor'la bitireceğimizden daha kötü bir sırayla bitiririz ligi çünkü hepimiz biliyoruz ki Fatih hoca dönem içi bir takımın başına geçmez, yerine gene Tudordan daha kötüsünü bulur getiririz. O da takımı tanıyacağım diye 4-5 hafta gelene geçene puan saçar her şey daha kötü olur. Tudor yerine Cihat Arslan falan deniyor aday olarak Cihat Arslan kimdir allahaskina? Adam Hamza hocanın bile kral olduğu Akhisar'dan bile kovulma başarısını gösterdi.

Hamza demişkn Hamza hocayı gönderdik, zihnen futbolu bırakmış Denizli'yi getirdik. 7 stoperle bizi rezil etme başarısını gösterdi. O gitti hoca bile olmayan Riekerink geldi. Doğru düzgün antrenman yaptırmayan Riekerink gitti, 39 yaşında Karabüksporla deplasmanda tek maç kazanamamış Tudor'u evinde sırf Beşiktaş'ı şansa 2-1 yendi diye takımın başına getirdik. Bir de agresif duruşu taraftarı memnun etmişti onu da gecmeyelim ama taktik olmadıktan sonra kulübede bağırıp çağırmak bir işe yaramıyor.

Tudor giderse bu yönetim daha kötüsünü getirmeyi becerir o yüzden sezonu Tudor'la bitirelim istiyorum Fatih hoca şansı için.
Tudordan pek umudum yok ama yönetimden hiç umudum yok. Her seferinde daha kötüsünü bulup getiriyorlar. Teknik adam kronolojisi hep aşağıya doğru gitmiş. Prandeli, hamza, denizli, rikering ve tudor. Her gelen öbürününden daha kötüydü. Rikering bile bu tudordan iyi hocaydı disiplin sorunu olmasa. Bundan sonrası dediğin gibi ya cihat ya da bülentkorkmaz olur. Açıkçası bunlar da tudordan başarılı olabilir bilemiyorum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudordan pek umudum yok ama yönetimden hiç umudum yok. Her seferinde daha kötüsünü bulup getiriyorlar. Teknik adam kronolojisi hep aşağıya doğru gitmiş. Prandeli, hamza, denizli, rikering ve tudor. Her gelen öbürününden daha kötüydü. Rikering bile bu tudordan iyi hocaydı disiplin sorunu olmasa. Bundan sonrası dediğin gibi ya cihat ya da bülentkorkmaz olur. Açıkçası bunlar da tudordan başarılı olabilir bilemiyorum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla 40 milyon euro bonservis harca başına acemi hoca koy. Mercedes alıp ona şoför olarak ehliyetsiz 16 yaşında birini seçmek gibi. Sonra duvara toslarsın.

Yönetim ne yapar ne eder gene daha vasatini getirir diye inanılmaz korkuyorum. Ondan tudor gitsin istemiyorum devre arası ya da sezon içi.

O kadar da değil artık...Prandelli' den Tudor' a kadar iş başına getirilmiş TD ler, şimdi gelir diye korkulan Cihat, Bülent Korkmaz filan...Hiçbiri mesela Hikmet Karaman' dan daha iyi TD değil; o getirilsin diye demiyorum (İtirazım olmaz şahsen gerçi de neyse), beğenilmeyeceğinin farkındayım, örnek veriyorum sadece...

Benim ilk tercihim, ta MT ın başına geçmesi öncesinden beri Abdullah Hocadır (Bunu dedim diye o zaman alaysı ifade kullanan bazıları da doğru yolu bulmuş, ne mutlu:)) şu anda imkansız gibi. Keza Terim' e Galatasaray' ın başında muhteşem bir kariyer finali yakışır, muhtelif sebeplerle o da zor görünüyor...

Bakalım zaman ne gösterecek, bu durum çok sürmeyecek gibi?. Kulübün içini iyi bilenlerce takımın önemlilerinden Tudor' u istemeyenlerin olduğunu söyleyenler var ki doğruysa Dursun bu defa ister istemez Tudor' dan desteğini çekecektir. Öyle ya istemediği adamlar bertaraf edilmişken, kendi aldırdığı oyuncularla da sorun yaşarsa, yine silbaştan takım kurulamayacağına göre?...

Geri
Üst Alt