Igor Tudor

O kadar da değil artık...Prandelli' den Tudor' a kadar iş başına getirilmiş TD ler, şimdi gelir diye korkulan Cihat, Bülent Korkmaz filan...Hiçbiri mesela Hikmet Karaman' dan daha iyi TD değil; o getirilsin diye demiyorum (İtirazım olmaz şahsen gerçi de neyse), beğenilmeyeceğinin farkındayım, örnek veriyorum sadece...

Benim ilk tercihim, ta MT ın başına geçmesi öncesinden beri Abdullah Hocadır (Bunu dedim diye o zaman alaysı ifade kullanan bazıları da doğru yolu bulmuş, ne mutlu:)) şu anda imkansız gibi. Keza Terim' e Galatasaray' ın başında muhteşem bir kariyer finali yakışır, muhtelif sebeplerle o da zor görünüyor...

Bakalım zaman ne gösterecek, bu durum çok sürmeyecek gibi?. Kulübün içini iyi bilenlerce takımın önemlilerinden Tudor' u istemeyenlerin olduğunu söyleyenler var ki doğruysa Dursun bu defa ister istemez Tudor' dan desteğini çekecektir. Öyle ya istemediği adamlar bertaraf edilmişken, kendi aldırdığı oyuncularla da sorun yaşarsa, yine silbaştan takım kurulamayacağına göre?...
İlk 11'e yapacağımız 3 transfer kaldı. Şu kadro ile şampiyon olamamak ciddi anlamda başarısızlık olur. Biz Cihan ve Orhan'la şampiyon olmuştuk zamanında.

Genç bir hoca olan Tudor'un büyük maçlarda daha cesarertli olmasını beklerdim şahsen.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera-Mariano-Maicon-Serdar-Linnes-Fernando-Ndiaye-Belhanda-Feghouli-Rodrigues-Gomis şu 11i bir kez izledik.Onda da bu sezon en çok pozisyon bulduğumuz maçı (Karabük) oynamıştık.Sahaya şu 11le çık!!!

İlk 11'e yapacağımız 3 transfer kaldı. Şu kadro ile şampiyon olamamak ciddi anlamda başarısızlık olur. Biz Cihan ve Orhan'la şampiyon olmuştuk zamanında.

Genç bir hoca olan Tudor'un büyük maçlarda daha cesarertli olmasını beklerdim şahsen.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başarılı olmasını hala da samimiyetle isterim, kendisine karşı hiçbir önyargım yok. Ancak dediğim gibi iyimser umutlarımı karşılayamadı, çekincelerimi haklı çıkardı şu ana kadar, pek bir ışık vaadetmiyor maalesef...

Kanat oyununa bu denli olumsuz yaklaşımını izah edebilecek mantıklı bir argümana rastlamadım; Tolga, çok sayıda oyuncu eksikliğinde, belki idareten kanatta oynayabilecek bir adam, ötesi olamaz...

Ndiaye-Belhanda ikilisi ile pas oyununun mümkün olamayacağını bilmek marifet bile değil ki ikisinin aynı anda transferine de birlikte orta sahada görev almalarına da en başından şüphe ve endişeyle baktığımı hep yazdım; Fernando gibi futbolcunun verimini de düşürüyor bu durum. Hem Belhanda, hem Ndiaye' nin bulunduğu bir 11 de Feghouli' yi 10 numara pozisyonunda oynatması bile ne denli kaotik bir ruh halinde olduğunu yeterince ortaya koyuyor zaten...

Oyun kurmada ilk opsiyonun Maicon olması ayrı garabet. Üstelik kanat oyuncusu da yokken, topu sürüp baskıyı görünce rakip ceza sahasına şişirmekten başka ne yapabilir Maicon?...

Bu seviyede bir takımın 'Şudur' denecek belli başlı bir hücum planının olmaması nasıl izah edilir?...

Say say bitmiyor:red:...Bunların üzerine, iddia edildiği gibi oyuncu grubuyla da sorun yaşıyor yahut yaşarsa, çok uzun ömürlü olamayacaktır bu birliktelik...

Biri yazmış forumda tudorla şampiyon olsak cl de ne yapacağız diye
Şenol bjk ile şampiyon oldu gitti kiev den 6 yedi
Bu yıl kök sokturuyor rakiplere cl de
Adamlar hiç göndereceğiz muhabbetine girmedi bile
Biz zamanında real den 6 yedik sonuç terim gitti
Ki o terim o reale bir yol önce 11 kisi defans yaptırdı
Yani tudor gitsin kim gelsin diyorum adam terim diyor
Adamı ana avrat sökerek gönderdiniz şimdi gelsin diyorsunuz
Ne oldu şimdi kıymetlimi oldu
Biraz omurgalı olun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ercan in son 4 cumlesini bold italik underline filan yapmak lazim

o denli dogru ve net mesaj

Takımın başında kaldığı her dakika klübe zarardır.Tudorla devam edersek devre arasına 3. lig sonunda ise leş fenerin bile arkasında tamamlarız.Giderse kim gelecek saçmalığı nedir?Siz çalıştığınız kurumda işinizi düzgün yapmadığınızda gitsin ama yerine kim gelecek diyen biri oldu mu?

Takımın başında kaldığı her dakika klübe zarardır.Tudorla devam edersek devre arasına 3. lig sonunda ise leş fenerin bile arkasında tamamlarız.Giderse kim gelecek saçmalığı nedir?Siz çalıştığınız kurumda işinizi düzgün yapmadığınızda gitsin ama yerine kim gelecek diyen biri oldu mu?

Siz dedigin o topluluk siradan insanlar . Ferhat gitse ercan gelir , alel ade calisansiniz alti ustu

Gs teknik direktorlugu ise surada onca insanin toplanip 3 isim bile layik goremedigi bir mertebe

bundan yıllar sonra Fenerlilerin Löw'de yaşadığı pişmanlığı yaşayacağız. Ah ah.. Lucescu'dan sonra Tudor'u da Terim sevdasına yiyoruz.

Bakalım 5-6 sene sonra Terim emekli olunca ne olacak bu kulüp..

Biri yazmış forumda tudorla şampiyon olsak cl de ne yapacağız diye
Şenol bjk ile şampiyon oldu gitti kiev den 6 yedi
Bu yıl kök sokturuyor rakiplere cl de
Adamlar hiç göndereceğiz muhabbetine girmedi bile
Biz zamanında real den 6 yedik sonuç terim gitti
Ki o terim o reale bir yol önce 11 kisi defans yaptırdı
Yani tudor gitsin kim gelsin diyorum adam terim diyor
Adamı ana avrat sökerek gönderdiniz şimdi gelsin diyorsunuz
Ne oldu şimdi kıymetlimi oldu
Biraz omurgalı olun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknik Direktör olayında bizde istikrar yok. Çok sabırsız bir grubuz istiyoruz ki gelen adam 1 sezonda her şeyi halletsin müthiş bir takım oluştursun ama öyle olmuyor.Hocaya zamanda vermek lazım.Ne yazık ki bizde o sabır yok.

Rakipleriyle oynadığı bir maçta bile galibiyet almayı bırakın pozisyon bulamayıp rezil bir futbol oynatan adamın şampiyonluk yarışında son 5-6 haftada o stres altında maç kazanabileceğini falan düşünüyorlar ciddi ciddi. Onu bunu bırak 2 hafta sonra bu adam yüzünden beşiktaştan tarihi fark yeme riskimiz var. Kulüpte kaldığı her saniye bu kulübe ihanettir.

Siz dedigin o topluluk siradan insanlar . Ferhat gitse ercan gelir , alel ade calisansiniz alti ustu

Gs teknik direktorlugu ise surada onca insanin toplanip 3 isim bile layik goremedigi bir mertebe
Diğerleri tanrı haklısın.Tudor teknik direktör olarak sıradan bir isim.Galatasaray'da staj yapıyor.O kadar yüksek mertebeye vasat altı bir teknik adam ve Galatasaray'ı deneme tahtası olarak kullanıyor.Tudor kalsın diyenler gitse kim gelecek demek yerine mantıklı olarak sebebini açıklasın.Tekrar söylüyorum.Tudor'un kaldığı her dakika bu klübe ihanettir.

Son düzenleme:
Rakipleriyle oynadığı bir maçta bile galibiyet almayı bırakın pozisyon bulamayıp rezil bir futbol oynatan adamın şampiyonluk yarışında son 5-6 haftada o stres altında maç kazanabileceğini falan düşünüyorlar ciddi ciddi. Onu bunu bırak 2 hafta sonra bu adam yüzünden beşiktaştan tarihi fark yeme riskimiz var. Kulüpte kaldığı her saniye bu kulübe ihanettir.
Kadıköy deplasmanına Tudorla gittiğimizi düşünmek istemiyorum.

Bu adam analiz felan yapmasın ne zaman gazetelerde Tudor rakibini analiz ediyor Florya'dan çıkmıyor haberlerini görsek o haftadaki maçların hepsinde batırdı takımı

Ben tudor gitmesin diyenlerden degilim ama tudor gitsin diyenler alternatifini de koysun

bugun siz o alternatifi koyamiyorsaniz , yonetimden birine de sorsak "kimi getirelim" derler

"siz biri uzerinde uzlasabiliyor musunuz da bize soyluyorsunuz" derler

e haksiz da olmazlar

DPKrpbUX0AUe6zK

Sen Galatasaraysin. Birsürü alternatifin olur. Ister Tuchel iste Blanc, ister Terim, ister Cihat Arslan ...Olmadi Yilmaz Vural ...

onlarca alternatifin var. biri olmassa digeri olur.

Galatasarayi kim calistirmak istemez?

Galatasarayi sadece Tudormu calistirabiliyor?

Hayir ama o tip rastgele secimleri yapinca gelinen durum 3-4 ay ortalama ile teknik direktor degisimi oluyor

bundan yıllar sonra Fenerlilerin Löw'de yaşadığı pişmanlığı yaşayacağız. Ah ah.. Lucescu'dan sonra Tudor'u da Terim sevdasına yiyoruz.

Bakalım 5-6 sene sonra Terim emekli olunca ne olacak bu kulüp..

tamamen yanlıs bir düsünce alakası bile yok löw ile sebebi ise cok basit bizim hala destek diyen taraftarlada tipik polarcı,kafaları basmıyor

bu adam karakteri itibariyle inatcı dedigim dedik dik baslı bir adam su ana kadar kimseyi iplemedi yani ben inadım arkadas ben ne istiyorsam onu yaparım kafa yapısında

böyle bir insan hayatı boyunca ne hatalarından ders alır ne de degisir aradan 20 senede gecse tudor böyle kalacak

inat kadar berbat bir huy yok maalesef.

Hayir ama o tip rastgele secimleri yapinca gelinen durum 3-4 ay ortalama ile teknik direktor degisimi oluyor

+1 milyon.

Cihat Arslan gelecekse Tudor'u hic göndermeyelim daha iyi.

Teknik direktörümüzü yetersiz bulup gönderiyoruz yerine daha yetersizini getiriyoruz. Sonuç 3-4 ayda bir hoca değişikliği.

Teknik direktör seçimi yapılırken hocanın deneyimi, teknik-taktik bilgisi, sistemi, futbolcu ilişkileri ve potansiyel transfer isteklerini göz önüne alıp çok dikkatli bir seçim yapmanız gerekiyor.

Beşiktaş Şenol Güneş'i getirmeseydi yerine ikinci alternatif olarak Abdullah Avcı'yi getirecekti. Biliç sonrası seçim yaparken adamlar gayet iyi masaya yatırmış durumu.

Biz Tudor'a alternatif Cihat Arslan, Bülent Korkmaz falan diyoruz yapma allahaskina. Futbolcu olarak bize çok iyi hizmet etmiş olabilirler ama teknik direktör olarak getirmek bizi daha da geriye götürecek.

Tudorla sezonu bitirip yaz dönemi öncesi bir hoca bulmamız lazım yukarıdaki kriterlere göre ince eleyip sık dokuyarak. Yoksa iki üç ayda bir gönderin bu çapsızı diye debelenip duracağız.

Bizim başkan kendini kurtarmak adına takımı batırıyor yetersiz hocalarla.

Rijkaard ve Prandelli'ye gösterilen sabrın 10'da 1'i bile gösterilmiyor Tudor'a. Yazıklar olsun be. Rijkaard o kadar para harcatıp Avrupa'da son 32'de, kupada çeyrek final, ligde 3.oldu. Ama adam Barça'yı çalıştırdı sabredelim dediler ve ertesi sene iyice batırmasını bekleyene kadar sabrettiler. Herkes o seneden Hagi'yi suçlu tutar hala ama Terim bile teklifi kabul etmemişti ve zor durumda geldi Hagi.

Prandelli yıllık 4.5M Euro maaşla geldi buraya,rezil transferler yaptı,CL'de paramparça edildi,oyun olarak gram umut vermedi ama taa Kasım sonuna kadar sabredildi. "Tüm galibiyetler gökyüzüne" diye pankartlar yapıldı. Geçen gün Başakşehir'den 4 yedikten sonra gitti demişti bazıları ama o maçtan tam 1 ay sonra gitti. Adam 1 tane zevk veren futbol oynatmadı.

Gittikten sonra bile adamın kondisyonu sayesinde şampiyon olduk denildi. İlla birine destek için iyi CV'si olması gerekiyor demek ki. Bu yüzden Tudor'u destekliyorum işte.

Geri
Üst Alt