- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
İlk 11'e yapacağımız 3 transfer kaldı. Şu kadro ile şampiyon olamamak ciddi anlamda başarısızlık olur. Biz Cihan ve Orhan'la şampiyon olmuştuk zamanında.O kadar da değil artık...Prandelli' den Tudor' a kadar iş başına getirilmiş TD ler, şimdi gelir diye korkulan Cihat, Bülent Korkmaz filan...Hiçbiri mesela Hikmet Karaman' dan daha iyi TD değil; o getirilsin diye demiyorum (İtirazım olmaz şahsen gerçi de neyse), beğenilmeyeceğinin farkındayım, örnek veriyorum sadece...
Benim ilk tercihim, ta MT ın başına geçmesi öncesinden beri Abdullah Hocadır (Bunu dedim diye o zaman alaysı ifade kullanan bazıları da doğru yolu bulmuş, ne mutlu) şu anda imkansız gibi. Keza Terim' e Galatasaray' ın başında muhteşem bir kariyer finali yakışır, muhtelif sebeplerle o da zor görünüyor...
Bakalım zaman ne gösterecek, bu durum çok sürmeyecek gibi?. Kulübün içini iyi bilenlerce takımın önemlilerinden Tudor' u istemeyenlerin olduğunu söyleyenler var ki doğruysa Dursun bu defa ister istemez Tudor' dan desteğini çekecektir. Öyle ya istemediği adamlar bertaraf edilmişken, kendi aldırdığı oyuncularla da sorun yaşarsa, yine silbaştan takım kurulamayacağına göre?...
Genç bir hoca olan Tudor'un büyük maçlarda daha cesarertli olmasını beklerdim şahsen.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
...Bunların üzerine, iddia edildiği gibi oyuncu grubuyla da sorun yaşıyor yahut yaşarsa, çok uzun ömürlü olamayacaktır bu birliktelik...