Igor Tudor

Bu yorumunda bile siyah beyaz düsünüyorsun. Taraftarin bir kismi da tam bu düsünceyi elestiriyor zaten.

Realist, rasyonel düsünen taraftar profili cizmek gerekir. Her golde her hatada ortaligi yangina cevirmeye gerek yok ama cogu bunu yapiyor.

Senin bu tepkiler üzerine bile ozm biz cekilelim maclara gitmeyelim demen bu realiteden uzak ve sacma düsüncenizi/tavrinizi ispatliyor.
Ne bir gol bir hatası yahu?
Bir Teknik Direktörün veya oyuncunun tek tük kabul edilmemesi başka, hatalarında inat eden bir Teknik Direktörün bunu defalarca tekrar etmesi sebebi ile taraftarın büyük bölümü tarafından tepki alması başka.

Foruma baktığında bile büyük bir çoğunluk tek bir gol üzerine veyahut tek bir maç sebebi ile tepki göstermiyor.

Bu doğrultuda eleştirilmesi gereken bu inadından vazgeçmeyen Tudor iken, çok sık taraftara ve taraftar profiline dikkat çekiliyor.

Ben bundan rahatsızım, Tudorun gitmesi, kalması asıl mevzu değil. İkide bir Taraftar size ne oluyor yahu denmesi. Taraftara olan, destek verdiği takımın başarısına engel olduğunu düşündüğü kişilere tepki vermek.

Son düzenleme:
9 adet maç ya 9 dile kolay 1 2 3 4 5 değil tam 9 maç aldığımız sadece 2 beraberlik daha nasıl savunuyorsunuz bu adamı hamzayla , riekerinkle daha ciddi maçlar oynadık kazandık kupalar kazandık , şampiyon olduk tudorda kendi sahamızda maç alamıyoruz hatta maç almayı geçtim gol atamıyoruz rezil top oynuyoruz.

yahu niye bukadar destan gibi yazıldı anlamadım :) adam takıntılı inat en iyi ben bilirimci bir yapıda

siz ,bu yapıda olupta degisen insan hic gördünüzmü ben hic görmedim.

Ona bakarsan riekerinki getirmekte hataydı , tudoru getirmek değil hata şuan hala tutmak hata denedik olmadı ısrar etmeye gerek yok 9 tane önemli maç oynadık galibiyet alamadık taraftar kırılgan falan değil sadece kızgın tepkimizi gösteriyoruz fb yada bjk gibi değiliz ortada 1 yanlış var düzeltilmesini isteriz haklı olarak biz taraftarız forma alıyoruz , maçlara gidiyoruz tepki gösterince auuvv denmez eleştiri olacak ki daha iyisi olsun diğer türlü yerimizde sayarız örnek fb football clup.

Bal gibi de kırılgan.İyi oynadığında,olduğunda herkes yanında olur.İş,kötü bir süreç geçirirken olacak diyip güvenip takımı yeniden ateşlemek.Bizde her kötü sonuç sonrası kaos çıkıyor.Hadi büyük maçları anladık.Antalya maçından sonra bile neler neler denildi.Ha bu olay tek taraftarın suçu değil,Dursun'un da payı çok büyük bu konuda.

Ne bir gol, ne bir maç.
Geçen sezon dahil bir sürü maç.
Geçen sezon kendi takımı değil dendi ama gel gör ki geçen sezon ve bu sezon bu tür maçlarda ortaya koyduğu oyun anlayışı aşağı yukarı aynı.

Yine uyum süreci deniyor mesela.
Galatasaray tarihinde görülmemiş şekilde transferlerin büyük bölümü kamp dönemine yetişti ve şu an 12. Haftayı geride bıraktık, nerede ise yarım sezon. Üstüne Hidayetin yazdığı gibi tam dokuz tane bu tür maç ve Tudorun bu maçlar özelinde oyun anlayışını gördük. Üstüne üstlük sadece derbilerde değil, Antalya maçı, Konya maçı, Gençlerbirliği ilk yarısı, hepsi sıkıntılı geçti.

Sana ne isteyen istediğini istediği gibi eleştirir eğer memnun değilse.

Çoğu kez bunu dile getirdin ama sana ne yahu. Bugün ak diyen yarın da kara diyebilir memnun değilse beklentileri karşılanmadıysa.

Ahh ben zamanında gelsin dedim bu yüzden hiç bir laf etmemem gerek diye bir mantık mı olur. Tudor konusunda da yazmıştın bunu Tudor gelsin diyenler ses çıkarmasın diye. Niye ya niye? Insan birşeyi ister ve istediğini elde eder ama beklentileri karşılanmazsa tabi ki de bir değişim isteyebilir.

Böyle saçmasapan birşey mi olur. Herkesin senin gibi cins olmasını beklemen ahmaklıktır.

sent via GSC

Adam beğenmekten bahsetmiyor ama.Terim haindir,satmıştır falan diyip de isteyenlere laf atıyor.

Bal gibi de kırılgan.İyi oynadığında,olduğunda herkes yanında olur.İş,kötü bir süreç geçirirken olacak diyip güvenip takımı yeniden ateşlemek.Bizde her kötü sonuç sonrası kaos çıkıyor.Hadi büyük maçları anladık.Antalya maçından sonra bile neler neler denildi.Ha bu olay tek taraftarın suçu değil,Dursun'un da payı çok büyük bu konuda.
Dokuz adet mac ve bu maclarda ortaya koydugu oyun anlayisi.
Sen bu kadar örnege ragmen olacagina inaniyor musun, samimi bir sekilde fikrini soruyorum?

Kimse sonucta yarinin ne getirecegini bilemezse hic aysala laf soylenmemesi lazim performanslari iyiyken 5 senelik selcuk burak hamlesi icin

tarik a 4,75 verdigi icin .... cunku belki hepsi super faydali olacakti

seyircinin yanlisi surada . Yonetim yaptigi yanlislardan dolayi elestirilebiliyorsa , o zaman seyirci de belirttigi fikirlerden dolayi elestiri ve oz elestiri yapacak

su forumda 2 tane yazi okumadim "ben de bu isten bu kadar anliyormusum , tudor tudor diye tesbih cektim adeta , benim de payim var bu rezalette" diyebilen

"biz istediysek dogru , yonetim bizim sayemizde getirdi , simdi biz istemiyorsak yine biz hakliyiz , gondermezse yonetim suclu"

allah askina boyle tek taraflilik olur mu ?

Boldladığım kısım çok önemli,kesinlikle doğru.

Igor Tudor'un gonderilmesi ne olursa olsun yararimiza olmaz

Ilk devrenin bitimine kalan maclardan Besiktas maci disindakilerde puan kaybetmeyip ikinci yariya lider olarak girmeliyiz

Sene sonu yonetim ve Tudor gidecek zaten

İnanmıyorum.Ama sebebi Tudor değil,tam da yukarda bahsettiğim kırılganlıktan dolayı inanmıyorum.
Ben soruyu galiba yanlis sordum.
Sen kötü bir sürec gecirirken olacak deyip, güvenip takimi ateslemekten bahsediyorsun.
Bu yüzden sorumu tekrar, daha net sormak istiyorum, cünkü sormak istedigim bu degildi.
Sen Tudorun bu maclarda bu oyun anlayisindan vazgececegine inaniyor musun, bu konuda Tudora güveniyor musun?

Ben soruyu galiba yanlis sordum.
Sen kötü bir sürec gecirirken olacak deyip, güvenip takimi ateslemekten bahsediyorsun.
Bu yüzden sorumu tekrar, daha net sormak istiyorum, cünkü sormak istedigim bu degildi.
Sen Tudorun bu maclarda bu oyun anlayisindan vazgececegine inaniyor musun, bu konuda Tudora güveniyor musun?

5 yediğimiz bir maçtan sonra elbette özeleştiri yapmıştır kendine.Bu maçın,hocaya olumlu yansımasını ummaktan başka yapabileceğim bir şey yok.Ama üç büyüklerin,taraftarıyla sinerji yakalamadan başarılı olması imkansız.Bu açıdan ben inanmıyorum.

Hocanın hata yapmasına sebep olan şey röportajlarda kullandığı şu cümle: "Ben futbolda dizilişlere, rakamlara inanmıyorum."

Büyük yanlış. Umarım ders almıştır

Bu futbol cahilinin başımızda kaldığı her dakika şampiyonluktan 5 puan uzaklaşıyoruz. Yazıklar olsun.

5 yediğimiz bir maçtan sonra elbette özeleştiri yapmıştır kendine.Bu maçın,hocaya olumlu yansımasını ummaktan başka yapabileceğim bir şey yok.Ama üç büyüklerin,taraftarıyla sinerji yakalamadan başarılı olması imkansız.Bu açıdan ben inanmıyorum.

Nasıl bir emare gördün ki bundan emin olabiliyorsun peki?!:)...O yapıda biri olmadığı kanaatine sahibim, çoğunluğun endişe etmesi de bu sebepten zaten...

Sorsan; BŞ maçını aslında muazzam bir taktik anlayışla oynadığını düşünüyor olması kuvvetle muhtemeldir hatta. Falanca, filanca oyuncu verdiği görevi yapamamıştır; Adebayor insanüstü performans göstermiştir; vs vs vs...

Nasıl bir emare gördün ki bundan emin olabiliyorsun peki?!:)...O yapıda biri olmadığı kanaatine sahibim, çoğunluğun endişe etmesi de bu sebepten zaten...

Sorsan; BŞ maçını aslında muazzam bir taktik anlayışla oynadığını düşünüyor olması kuvvetle muhtemeldir hatta. Falanca, filanca oyuncu verdiği görevi yapamamıştır; Adebayor insanüstü performans göstermiştir; vs vs vs...

Doğru,bu anlamda olumlu hiçbir şey göstermedi.Benimkisi biraz fakirin umudu tarzı bir şey oluyor.

Geri
Üst Alt