Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu mantik ile secilerek geldigi icin Dursun Özbek ne yaparsa yapsin ona oy verenler tarafindan kesinlikle elestirilemez, gitmesi istenemez, teklif dahi edilemez.Cunku insanin bir fikri bir bilgisi bir gorusu varsa konusmalidir
kuyuya bagirir gibi sorumlulugu olmadan konusuyorsan , sorumluluk alarak o davranisi sergileyeni elestiremezsin
su sekilde aciklayim . Sen ben ercan hidayet vs 10 kisi oturduk kahve muhabbeti yapiyoruz
hepimiz tuchel tuchel diye tempo tutuyoruz , hadi dedik bunu yonetime goturelim , goturduk kabul edildi ya da "hic gelmenize gerek yoktu cocuklar biz de tucheli getiriyoruz" zaten dediler
o asamadan itibaren susacaksin arkadasim , elestirmeyeceksin , elestireceksen de once kendini elestireceksin
cunku sen de bu fikirdeydin , o zaman ayni isi yapan yonetime laf sokulmaz, omurgali olmak bunu gerektirir
veyahut demin dedigim gibi , benim gibi yap , fazla mudahil olma , o zaman bir derece "hay yaptiginiz isin icine" deme hakkin olsun
ama terim icin soylenmedik laf birakmayanlarin terim gelsin , riko kovulsun tudor gelsincilerin tudor sutlansin demesi basiretsizliktir
ayrica bunlari neden yonetim hemen yapmiyor demek daha da komedidir
ozbek veya aysal , bir karar verici kisi gelip "la bunu siz istemediniz mi" dese ne diyeceksiniz ?
Bu mantik ile secilerek geldigi icin Dursun Özbek ne yaparsa yapsin ona oy verenler tarafindan kesinlikle elestirilemez, gitmesi istenemez, istenmesi teklif dahi edilemez.
Katilmiyorum.Oy atanlar evet . Ama muhalif duran kesim "bak alin gordunuz" der ve haklidir
oy atan o oyun 3 senelik bir yonetim suresi icin atildigini bilerek atacak ya da atmayacak
bir de atlanan bir detay var , bu islerin hukuki , maddi ve alisma gibi riskleri de var , bugun tudor 400 bin ama prandelliye milyon eurolar odendi , terime tff ayni sebepten takir takir odeyecek parasini , yani sen sozlesme suresinin oncesinde yolunu ayirdigin adama para oderken yeni getirdigine de ayrica oduyorsun
bu meseleler "anne iceriden puzzle imi getir biraz oynayim" diyip de yarisinda SIKILIP tekrar bozup kutusuna koymak kadar basit degil
ortada bir kontrat var , imzalar var , vaad edilen seyler var , o td nin harcattigi paralar var , var oglu var
Zaten seyirci öz elestiri yapiyor, gelmesini isteyenlerin bir bölümü bile Tudor ile olmayacak öyle görünüyor diyor.Kimse sonucta yarinin ne getirecegini bilemezse hic aysala laf soylenmemesi lazim performanslari iyiyken 5 senelik selcuk burak hamlesi icin
tarik a 4,75 verdigi icin .... cunku belki hepsi super faydali olacakti
seyircinin yanlisi surada . Yonetim yaptigi yanlislardan dolayi elestirilebiliyorsa , o zaman seyirci de belirttigi fikirlerden dolayi elestiri ve oz elestiri yapacak
su forumda 2 tane yazi okumadim "ben de bu isten bu kadar anliyormusum , tudor tudor diye tesbih cektim adeta , benim de payim var bu rezalette" diyebilen
"biz istediysek dogru , yonetim bizim sayemizde getirdi , simdi biz istemiyorsak yine biz hakliyiz , gondermezse yonetim suclu"
allah askina boyle tek taraflilik olur mu ?
Isim vermekte gayet tabi özgürsün ancak ne ise yarayacagini anlamiyorum.Hayir abi yapmiyor , ne getirdiniz bu hirvat koylusunu diyor , karabukte tek deplasman kazanmamis adami diktiniz basimiza diyor , sansa bjk ve bizi yendi diye adam sandiniz diyor ,
ve bunu o gunlerde "is isten gecmeden kovun rikoyu sezonu kurtarin , bizim ismimiz Gs , odeyin 100 bin eurosunu alin getirin" diyenlerle ayni kisiler soyluyor
isim verip rencide mi edelim
Ee biz silik futbol mu oynuyorduk terim zamanı
Kendin söylüyorsun reali eleyecektik diye
Dursaydı taraftar arkasında kimse koparamazdı bizden
Yok paracı yok şöyle futbol oynatıyor bilmem ne
Yetiyormu iyi futbol Türkiye 'de şampiyon olmaya
Yazın çok iyi hatırlıyorum nasıl ayağa kaldırdı ortalığı senolu istediklerinde bjkliler
Ya biz göbek atarak uğurladık
Neyse asıl konuya dönelim tudor kalmalı .
Çünkü bu düzende kim gelse hikaye
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şayet öyle ise terimin gelme şansı yok çünkü milli takım olayı ortadaTerim zamanı silik futbol oynamıyorduk. O yüzden de kimse gitsin demiyordu zaten.(ya da çok az kişi diyordu) Anlatmak istediğim de o. Taraftarın kırgınlığı Tüp kafa ile yanyana gelmesi ama bunda esas suç Aysal’ın ama ona da emir farklı yerden geldi dediğim gibi. Direkt reddetme şansı yoktu. Terim’in de direkt reddetme şansı yoktu. Reddetsen camianın başına gelecekleri son koreografi olayından anlayabilirsin.
Taraftarın tepkisi çok sevdiğin ama ailesi(veya başka bir güç) tarafından zorla başkasına verilen kızı o dallamanın yanında gördükten sonra verdiğin tepki gibi bir şey.
Ne durusu, ne laf yemis olmasi yahu?Bir kac sebepten yanlis , birincisi durus gostermemis lafini yemis oluyorsun
bunu goz ardi edelim , ikincisi maddi ve hukuki olarak zorluk ustleniyorsun , tekrar adam bul , yeterliligi var mi sezon ortasi gelir mi , tonla ugras
ucuncusu o adamin kendi kurmadigi bir takima ve kendi antrenman yapmadigi bir ortama alisip hemen basarili olmasini bekliyorsun
avci da boyle yollandi milli takimdan mesela .
Hep su ornegi veriyorum , arsenal Gs den veya bilimum turk takimlarinin toplamindan az bir takim mi ? Peki kac senedir rakiplerinin sampiyonluklarini izliyor uzaktan ? Bilmiyor mu antrenorunu degistirmeyi
bugun kovsa 20 sene sabretmis olacak ! Ve sanirim son 10 senedir hic bir basarisi yok
united 30 sene calisti fergusonla , peki hic mi basarisiz 4-5 senesi olmadi bu adamin , yollandi mi ?
bahsettigim klupler top class ingiliz takimlari
Ses etme hakki yok degil . En azindan benim dedigim bu degil
ben kendi ettigi ses dinlendiginde bile U donus yapan modelleri sevmiyorum
terim ve tudor olaylarindaki ornekler budur cunku
Beyler, herseyin suclusu taraftar öyle mi?
Burada bir kac kisiden anladigim bu.
Peki o zaman söyle nasil olur, bu herseyin suclusu olan taraftar bu isi biraksa, yani taraftarligi.
Taraftar madem öyle dekoder almasin, forma almasin, kombine almasin, maca da gitmesin.
Madem hic bir seye ses etme haklari yok, o zaman bu takimlarin taraftara da ihtiyaclari yok.
Bos tribünler önünde kendileri calip kendileri oynasinlar.