Igor Tudor

Saçmasapan bir zihniyet.

sent via GSC

Cunku insanin bir fikri bir bilgisi bir gorusu varsa konusmalidir

kuyuya bagirir gibi sorumlulugu olmadan konusuyorsan , sorumluluk alarak o davranisi sergileyeni elestiremezsin

su sekilde aciklayim . Sen ben ercan hidayet vs 10 kisi oturduk kahve muhabbeti yapiyoruz

hepimiz tuchel tuchel diye tempo tutuyoruz , hadi dedik bunu yonetime goturelim , goturduk kabul edildi ya da "hic gelmenize gerek yoktu cocuklar biz de tucheli getiriyoruz" zaten dediler

o asamadan itibaren susacaksin arkadasim , elestirmeyeceksin , elestireceksen de once kendini elestireceksin

cunku sen de bu fikirdeydin , o zaman ayni isi yapan yonetime laf sokulmaz, omurgali olmak bunu gerektirir

veyahut demin dedigim gibi , benim gibi yap , fazla mudahil olma , o zaman bir derece "hay yaptiginiz isin icine" deme hakkin olsun

ama terim icin soylenmedik laf birakmayanlarin terim gelsin , riko kovulsun tudor gelsincilerin tudor sutlansin demesi basiretsizliktir

ayrica bunlari neden yonetim hemen yapmiyor demek daha da komedidir

ozbek veya aysal , bir karar verici kisi gelip "la bunu siz istemediniz mi" dese ne diyeceksiniz ?
Bu mantik ile secilerek geldigi icin Dursun Özbek ne yaparsa yapsin ona oy verenler tarafindan kesinlikle elestirilemez, gitmesi istenemez, teklif dahi edilemez.

Son düzenleme:
Gelen daha kötü olacak diyorsunuz ve geçmişten örnekler veriyorsunuz. Ama Allah aşkına Mustafa Denizli’nin, Riekerink’in, Hamza’nın aldığı kadroyla bu kadro bir mi? Biraz hücum oynatmayı bilen bir TD bu takımla büyük maç da kazanır, şampiyon da olur. Sürekli değişince daha kötü oluyor deyip bu tezi savunmayın çünkü yetersiz sebeplere dayanıyor. Diğer kadroları kim alsa ayni sonuç olurdu, malzeme olmadan olmaz bu iş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FT uzerinden doneklik tespiti yapmayalim
2004te takim 7yken GSdeki teknik direktorluk ceketini astigini soyleyerek giden biri sonuc itibariynen

Bu mantik ile secilerek geldigi icin Dursun Özbek ne yaparsa yapsin ona oy verenler tarafindan kesinlikle elestirilemez, gitmesi istenemez, istenmesi teklif dahi edilemez.

Oy atanlar evet . Ama muhalif duran kesim "bak alin gordunuz" der ve haklidir

oy atan o oyun 3 senelik bir yonetim suresi icin atildigini bilerek atacak ya da atmayacak

bir de atlanan bir detay var , bu islerin hukuki , maddi ve alisma gibi riskleri de var , bugun tudor 400 bin ama prandelliye milyon eurolar odendi , terime tff ayni sebepten takir takir odeyecek parasini , yani sen sozlesme suresinin oncesinde yolunu ayirdigin adama para oderken yeni getirdigine de ayrica oduyorsun

bu meseleler "anne iceriden puzzle imi getir biraz oynayim" diyip de yarisinda SIKILIP tekrar bozup kutusuna koymak kadar basit degil

ortada bir kontrat var , imzalar var , vaad edilen seyler var , o td nin harcattigi paralar var , var oglu var

Ayrica dursun ozbek in tekrar secilmemesi icin bu 3 senede yeterli veri toplanmis olmasi gerekir seciciler tarafindan

bu da mayistaki sandiklarda gorulecektir, eger klubu yonetenlerden memnun uye sayisi yine bu kisiyi baskan sececekse her kurum hakettigi sekilde yonetilir diyecegiz artik

sahsen benim elim hic bir sekilde dursuna oy vermeye gitmez

Oy atanlar evet . Ama muhalif duran kesim "bak alin gordunuz" der ve haklidir

oy atan o oyun 3 senelik bir yonetim suresi icin atildigini bilerek atacak ya da atmayacak

bir de atlanan bir detay var , bu islerin hukuki , maddi ve alisma gibi riskleri de var , bugun tudor 400 bin ama prandelliye milyon eurolar odendi , terime tff ayni sebepten takir takir odeyecek parasini , yani sen sozlesme suresinin oncesinde yolunu ayirdigin adama para oderken yeni getirdigine de ayrica oduyorsun

bu meseleler "anne iceriden puzzle imi getir biraz oynayim" diyip de yarisinda SIKILIP tekrar bozup kutusuna koymak kadar basit degil

ortada bir kontrat var , imzalar var , vaad edilen seyler var , o td nin harcattigi paralar var , var oglu var
Katilmiyorum.
Oy atanlar o kisinin o güne kadar anlattiklari ve sundugu program üzerinden oy atiyorlar.
Kimse sonucta yarinlarin ne getirecegini bilemez.
Dolayisi ile hatalari elestirmek herkesin hakki, oy vermis olsanda olmasanda.

Kimse sonucta yarinin ne getirecegini bilemezse hic aysala laf soylenmemesi lazim performanslari iyiyken 5 senelik selcuk burak hamlesi icin

tarik a 4,75 verdigi icin .... cunku belki hepsi super faydali olacakti

seyircinin yanlisi surada . Yonetim yaptigi yanlislardan dolayi elestirilebiliyorsa , o zaman seyirci de belirttigi fikirlerden dolayi elestiri ve oz elestiri yapacak

su forumda 2 tane yazi okumadim "ben de bu isten bu kadar anliyormusum , tudor tudor diye tesbih cektim adeta , benim de payim var bu rezalette" diyebilen

"biz istediysek dogru , yonetim bizim sayemizde getirdi , simdi biz istemiyorsak yine biz hakliyiz , gondermezse yonetim suclu"

allah askina boyle tek taraflilik olur mu ?

Kimse sonucta yarinin ne getirecegini bilemezse hic aysala laf soylenmemesi lazim performanslari iyiyken 5 senelik selcuk burak hamlesi icin

tarik a 4,75 verdigi icin .... cunku belki hepsi super faydali olacakti

seyircinin yanlisi surada . Yonetim yaptigi yanlislardan dolayi elestirilebiliyorsa , o zaman seyirci de belirttigi fikirlerden dolayi elestiri ve oz elestiri yapacak

su forumda 2 tane yazi okumadim "ben de bu isten bu kadar anliyormusum , tudor tudor diye tesbih cektim adeta , benim de payim var bu rezalette" diyebilen

"biz istediysek dogru , yonetim bizim sayemizde getirdi , simdi biz istemiyorsak yine biz hakliyiz , gondermezse yonetim suclu"

allah askina boyle tek taraflilik olur mu ?
Zaten seyirci öz elestiri yapiyor, gelmesini isteyenlerin bir bölümü bile Tudor ile olmayacak öyle görünüyor diyor.
Kimse sonucta dört dörtlük degil, bugün ettigimiz büyük laflar gelir yarin oramizi buramizi tirmalar.
Ancak, ne olursa olsun sesinizi cikarmayin, buna hakkiniz yok gibi bir bakis acisina katilmiyorum.
Hakkim var, ben bu takimin taraftariyim sonucta.

Son düzenleme:
Hayir abi yapmiyor , ne getirdiniz bu hirvat koylusunu diyor , karabukte tek deplasman kazanmamis adami diktiniz basimiza diyor , sansa bjk ve bizi yendi diye adam sandiniz diyor ,

ve bunu o gunlerde "is isten gecmeden kovun rikoyu sezonu kurtarin , bizim ismimiz Gs , odeyin 100 bin eurosunu alin getirin" diyenlerle ayni kisiler soyluyor

isim verip rencide mi edelim

Hayir abi yapmiyor , ne getirdiniz bu hirvat koylusunu diyor , karabukte tek deplasman kazanmamis adami diktiniz basimiza diyor , sansa bjk ve bizi yendi diye adam sandiniz diyor ,

ve bunu o gunlerde "is isten gecmeden kovun rikoyu sezonu kurtarin , bizim ismimiz Gs , odeyin 100 bin eurosunu alin getirin" diyenlerle ayni kisiler soyluyor

isim verip rencide mi edelim
Isim vermekte gayet tabi özgürsün ancak ne ise yarayacagini anlamiyorum.
O gün Riekerink gitmeli idi, cünkü artik deniz bitmisti.
Bugün Tudorun gitmesi gerektigi söyleniyor bir kesim tarafindan.
Bunlarin icinde o zaman Tudor gelmeli diyenlerde olabilir.
Bu gayet dogaldir, o zaman demek ki ümit verdi ama iste biz insan olarak yarinlarin neler getirecegini bilemeyiz.
O gün ümit veren birisi basarili olamadi ise elestirmek, düzelmiyor ise gitmesini istemenin neresi ters anlamis degilim.

Bir kac sebepten yanlis , birincisi durus gostermemis lafini yemis oluyorsun

bunu goz ardi edelim , ikincisi maddi ve hukuki olarak zorluk ustleniyorsun , tekrar adam bul , yeterliligi var mi sezon ortasi gelir mi , tonla ugras

ucuncusu o adamin kendi kurmadigi bir takima ve kendi antrenman yapmadigi bir ortama alisip hemen basarili olmasini bekliyorsun

avci da boyle yollandi milli takimdan mesela .

Hep su ornegi veriyorum , arsenal Gs den veya bilimum turk takimlarinin toplamindan az bir takim mi ? Peki kac senedir rakiplerinin sampiyonluklarini izliyor uzaktan ? Bilmiyor mu antrenorunu degistirmeyi

bugun kovsa 20 sene sabretmis olacak ! Ve sanirim son 10 senedir hic bir basarisi yok

united 30 sene calisti fergusonla , peki hic mi basarisiz 4-5 senesi olmadi bu adamin , yollandi mi ?

bahsettigim klupler top class ingiliz takimlari

Ee biz silik futbol mu oynuyorduk terim zamanı
Kendin söylüyorsun reali eleyecektik diye
Dursaydı taraftar arkasında kimse koparamazdı bizden
Yok paracı yok şöyle futbol oynatıyor bilmem ne
Yetiyormu iyi futbol Türkiye 'de şampiyon olmaya
Yazın çok iyi hatırlıyorum nasıl ayağa kaldırdı ortalığı senolu istediklerinde bjkliler
Ya biz göbek atarak uğurladık

Neyse asıl konuya dönelim tudor kalmalı .
Çünkü bu düzende kim gelse hikaye

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim zamanı silik futbol oynamıyorduk. O yüzden de kimse gitsin demiyordu zaten.(ya da çok az kişi diyordu) Anlatmak istediğim de o. Taraftarın kırgınlığı Tüp kafa ile yanyana gelmesi ama bunda esas suç Aysal’ın ama ona da emir farklı yerden geldi dediğim gibi. Direkt reddetme şansı yoktu. Terim’in de direkt reddetme şansı yoktu. Reddetsen camianın başına gelecekleri son koreografi olayından anlayabilirsin.

Taraftarın tepkisi çok sevdiğin ama ailesi(veya başka bir güç) tarafından zorla başkasına verilen kızı o dallamanın yanında gördükten sonra verdiğin tepki gibi bir şey.

Terim zamanı silik futbol oynamıyorduk. O yüzden de kimse gitsin demiyordu zaten.(ya da çok az kişi diyordu) Anlatmak istediğim de o. Taraftarın kırgınlığı Tüp kafa ile yanyana gelmesi ama bunda esas suç Aysal’ın ama ona da emir farklı yerden geldi dediğim gibi. Direkt reddetme şansı yoktu. Terim’in de direkt reddetme şansı yoktu. Reddetsen camianın başına gelecekleri son koreografi olayından anlayabilirsin.

Taraftarın tepkisi çok sevdiğin ama ailesi(veya başka bir güç) tarafından zorla başkasına verilen kızı o dallamanın yanında gördükten sonra verdiğin tepki gibi bir şey.
Şayet öyle ise terimin gelme şansı yok çünkü milli takım olayı ortada

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir kac sebepten yanlis , birincisi durus gostermemis lafini yemis oluyorsun

bunu goz ardi edelim , ikincisi maddi ve hukuki olarak zorluk ustleniyorsun , tekrar adam bul , yeterliligi var mi sezon ortasi gelir mi , tonla ugras

ucuncusu o adamin kendi kurmadigi bir takima ve kendi antrenman yapmadigi bir ortama alisip hemen basarili olmasini bekliyorsun

avci da boyle yollandi milli takimdan mesela .

Hep su ornegi veriyorum , arsenal Gs den veya bilimum turk takimlarinin toplamindan az bir takim mi ? Peki kac senedir rakiplerinin sampiyonluklarini izliyor uzaktan ? Bilmiyor mu antrenorunu degistirmeyi

bugun kovsa 20 sene sabretmis olacak ! Ve sanirim son 10 senedir hic bir basarisi yok

united 30 sene calisti fergusonla , peki hic mi basarisiz 4-5 senesi olmadi bu adamin , yollandi mi ?

bahsettigim klupler top class ingiliz takimlari
Ne durusu, ne laf yemis olmasi yahu?
Taraftarin tek bir durusu vardir, takiminin basarili olmasi.
Bu yolda kimin faydasi var ise destek olunur, kimin yok ise yol verilir.

Evet verdigin örnekler dogru, ancak mesela Arsenal konusunda bir fark var.
Arsenal taraftari uzun zamandir Wengerin gitmesini istiyor ve bu istek giderek siddetleniyor.
Ancak kulüp sahipleri orali olmuyor gibi, cünkü Wenger cok para harcatan biri degil yani kulüp sahipleri para kazaniyorlar.

Ferguson Manchester´da cok kötü basladi diye biliyorum ve evet aralarda da basarisiz oldu.
Basta neden göndermediler bilmiyorum, pek umursamiyorum dogrusu ama aralarda ceyran eden basarisizliklarda muhtemelen o zamana kadar elde ettigi basarilarin kredisini yedi.
Yine ayni takimdan örnek verecek olursak, Moyes, Ferguson sonrasi geldi basarisiz oldu ve kovuldu.

Ben sizi anlamiyorum dogrusu, bu örnek verdiginiz kulüplerde de taraftarlar tepki gösterip protesto ediyorlar.
Gönderip göndermemek yönetimlerin, daha dogrusu Ingiltere örneginde kulüp sahiplerinin bilecegi bisey.

Son düzenleme:
Beyler, herseyin suclusu taraftar öyle mi?
Burada bir kac kisiden anladigim bu.

Peki o zaman söyle nasil olur, bu herseyin suclusu olan taraftar bu isi biraksa, yani taraftarligi.
Taraftar madem öyle dekoder almasin, forma almasin, kombine almasin, maca da gitmesin.
Madem hic bir seye ses etme haklari yok, o zaman bu takimlarin taraftara da ihtiyaclari yok.
Bos tribünler önünde kendileri calip kendileri oynasinlar.

Ses etme hakki yok degil . En azindan benim dedigim bu degil

ben kendi ettigi ses dinlendiginde bile U donus yapan modelleri sevmiyorum

terim ve tudor olaylarindaki ornekler budur cunku

Ses etme hakki yok degil . En azindan benim dedigim bu degil

ben kendi ettigi ses dinlendiginde bile U donus yapan modelleri sevmiyorum

terim ve tudor olaylarindaki ornekler budur cunku

U Dönüşü yapan modelleri sevmiyorum diyorsun ama az önce şu ifadeyi sen kullanmadın mı?

"hic birini yapamiyorsaniz benim gibi yapin , hic isim verip yarin karsiniza konulacak sorumluluk almayin , kim gelirse eyvallahci olun , ben oyleyim ve gayet rahat , tavsiye ederim"

Bu ifadeyi kullanan biri U dönüşünün kralını yapmış olur, oportünist olur, düzen adamı olur.

Beyler, herseyin suclusu taraftar öyle mi?
Burada bir kac kisiden anladigim bu.

Peki o zaman söyle nasil olur, bu herseyin suclusu olan taraftar bu isi biraksa, yani taraftarligi.
Taraftar madem öyle dekoder almasin, forma almasin, kombine almasin, maca da gitmesin.
Madem hic bir seye ses etme haklari yok, o zaman bu takimlarin taraftara da ihtiyaclari yok.
Bos tribünler önünde kendileri calip kendileri oynasinlar.

Bu yorumunda bile siyah beyaz düsünüyorsun. Taraftarin bir kismi da tam bu düsünceyi elestiriyor zaten.

Realist, rasyonel düsünen taraftar profili cizmek gerekir. Her golde her hatada ortaligi yangina cevirmeye gerek yok ama cogu bunu yapiyor.

Senin bu tepkiler üzerine bile ozm biz cekilelim maclara gitmeyelim demen bu realiteden uzak ve sacma düsüncenizi/tavrinizi ispatliyor.

Son düzenleme:
yine, enteresan enteresan laflar edilmekte.

Geri
Üst Alt