Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.554
- 109.362
- 4.878
Degil herhaldeSence?
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Degil herhaldeSence?
sent via GSC
West Ham United - Liverpool, 4 Kas 2017 - Premier League - Mac raporu | Transfermarkt
Bilic dediğin adamın kovulmadan önce son maçta kullandığı taktik
Bunu diyen adam hocayım diye gezmesin. Bir teknikadamın en önemli katkısı taktik ve diziliştir. Tudor diyorki ben taktikten dizilişten anlamam. İyi o zaman ne katkın kalıyor takıma. İmparator gibi motivasyon uzmanıda değilsin. Elde tutulur hiçbir özelliğin yok. Sana kim hoca desin.Hocanın hata yapmasına sebep olan şey röportajlarda kullandığı şu cümle: "Ben futbolda dizilişlere, rakamlara inanmıyorum."
Büyük yanlış. Umarım ders almıştır
tudoru kovalım yarım dönem drogba cıkıp gelsin sampiyon olmazsak bende hicbirsey bilmiyorum tudor sadece fizik hocası olarak kalsın
yıllardır 4-2-3-1 ya da 4-3-3 oynatıyor premier ligde bazı büyük maçlarda 3-5 -2 falan cıkmıs burda bjk de iken hep 4-2-3-1 oynattı bir de o dönemler sınır vardı derbilerde asla korkak oynatmadı ama bahtsızdı bi ton pozisyona giriyodu hiç kimse olmazsa bilic getirilebilir
Degil herhalde
Fegh'i 10 oynatmasi rezalet yav.Tabi ki degil.
Ama adim gibi eminim mesela Trabzon macinda bizim oyuncular hocasiz sahaya ciksa ve herkes kendi orijinal pozisyonunda oynasa o maci kaybetmezdik.
Tamam Tudor gitsin diyoruz ama Bielsa-Bilic falan da gelmesin yani. O kadar da değil, ümmet-ül GSC yine sapıttı ne yazık ki.