Igor Tudor

yıllardır 4-2-3-1 ya da 4-3-3 oynatıyor premier ligde bazı büyük maçlarda 3-5 -2 falan cıkmıs burda bjk de iken hep 4-2-3-1 oynattı bir de o dönemler sınır vardı derbilerde asla korkak oynatmadı ama bahtsızdı bi ton pozisyona giriyodu hiç kimse olmazsa bilic getirilebilir

terim gelmeyecek belli yani zaten başka iyi türk hoca yok şu anda blanc ve tuchel de kabul etmez getirin bilici

Hocanın hata yapmasına sebep olan şey röportajlarda kullandığı şu cümle: "Ben futbolda dizilişlere, rakamlara inanmıyorum."

Büyük yanlış. Umarım ders almıştır
Bunu diyen adam hocayım diye gezmesin. Bir teknikadamın en önemli katkısı taktik ve diziliştir. Tudor diyorki ben taktikten dizilişten anlamam. İyi o zaman ne katkın kalıyor takıma. İmparator gibi motivasyon uzmanıda değilsin. Elde tutulur hiçbir özelliğin yok. Sana kim hoca desin.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DPTL65bX4AE5Hd2.jpg

DPTMUZlXcAAqTkK.jpg

tudoru kovalım yarım dönem drogba cıkıp gelsin sampiyon olmazsak bende hicbirsey bilmiyorum tudor sadece fizik hocası olarak kalsın

yıllardır 4-2-3-1 ya da 4-3-3 oynatıyor premier ligde bazı büyük maçlarda 3-5 -2 falan cıkmıs burda bjk de iken hep 4-2-3-1 oynattı bir de o dönemler sınır vardı derbilerde asla korkak oynatmadı ama bahtsızdı bi ton pozisyona giriyodu hiç kimse olmazsa bilic getirilebilir

Bilic´in 2-3 yil icinde derbi kazandigini hatirlamiyorum.

Tamam Tudor gitsin diyoruz ama Bielsa-Bilic falan da gelmesin yani. O kadar da değil, ümmet-ül GSC yine sapıttı ne yazık ki.

Ya Sir Igorx Tudorson olur
ya da Igortafa Denizdor

Terimin gerçekten getirilebilme ihtimali varsa Tudor devam etsin. Hatta en fanatik Tudorsporlu olmaya hazırım.

Tabi ki degil.

Ama adim gibi eminim mesela Trabzon macinda bizim oyuncular hocasiz sahaya ciksa ve herkes kendi orijinal pozisyonunda oynasa o maci kaybetmezdik.
Fegh'i 10 oynatmasi rezalet yav.
Harcamayalim diye arkasinda durdum destekledim de salak sacma takintilari var.
Denemeyi kadroda yapboz yapmayi seviyorsun
Ceksene belhandayi 8e 4 3 3 don bir seyler yap
Hiyarin yaptigi tek sey
Feg'i 10 cekmek 3 lu savunmaya donmek tolgadan fellaini yaratma cabalari fln.
Ya hatasindan doner ya da bjk macindan sonra dehlenir.

Tamam Tudor gitsin diyoruz ama Bielsa-Bilic falan da gelmesin yani. O kadar da değil, ümmet-ül GSC yine sapıttı ne yazık ki.

İşte sırf bu yüzden savunuyorum biz ne yapar eder Tudor'dan kötüsünü buluruz

Şuan lidersin,bir şekilde yarışta olacak izlenimi veriyoruz.Yerine gelecek adamın oyuncuları tanıma süreci,taktiksel sürec derken ligden kopma ihtimaliz var.Ya Terim gelecek ya da Tudorla devam edilmeli

Olası başarısızlıkta yönetimle birlikte gitmeli

Tudor kaldığı sürece benim şampiyonluk adayım Galatasaray değildir.

Geri
Üst Alt