Igor Tudor

Peki hocam bizle aynı seviyede kadrosu olan fenerbahçe ve bizden iyi kadrosu olan beşiktaşın oyuncuları neden küçük maçları alamıyor ? Bence tudorun problemi inatçılık ve büyük maçlarda yanlış kadro tercihleri. Dediğin gibi son şansı. Ancak hocanın takımda etkisi yok demek yanlış.
Fb'nin kadrosu bizim kadromuzla aynı seviyede değil ve bunun yanında hocası da iyi değil. Bjk ile ilk 11 konusunda kadromuzun eşdeğer olduğunu düşünüyorum lakin bjk'nin kadrosu daha derin. Ha buna rağmen iki kulvarda gidemiyorlar artık. Takım yaşlı bir takım.

Yani açık konuşayım etkisi olduğunu düşünmüyorum. Hatta bazı oyunculara ciddi haksızlık yapıyor. Rodrigues ve Linnes bu oyuncuların ne suçu günahı var? Ha normal şartlarda ikisi de Galatasaray gibi bir takımda en fazla rotasyon oyuncusu olur o ayrı da yerlerine Lato ve Tolga oynuyorsa eğer bu herifler hayli hayli oynar. Zorluk seviyesi yüksek maçlardaki oyuncu değişiklikleri ve taktiksel dehasını! ise saymadım bile daha :) Şu anki görüntüsü ile kendisinden olsa olsa en fazla kondisyoner olur. Futbolcuların da kendisine öyle aman aman bir saygı duyduğunu da zannetmiyorum. İdare ediyorlar lakin o da bir yere kadar.

Uzay takımı bjk'den 6 puan önde ama hala istifa diyorlar :))) takımda adam akıllı sol bek yok, yedek kulübesi leş atıyor. Beşiktaş'ta yedekten Medel,Caner,Negredo,Lens,Ozzy giriyor.

Bu kadro bana göre TR'nin en iyi kadrosu değil. 3-4 senedir birlikte oynayan Başak ve Bjk'den öndeyiz. Oyun olarak muazzam keyif veriyoruz. Hiçbir şeyden memnun olmayan taraftar hala istifa ettirme derdinde.

Salın artık şu adamı ya. Bjk gibi önüne gelene puan kaybetmesindense büyüklere kaybetsin. Her türlü şampiyonuz,rahat olun. Yeter ki kaos yerine kenetlenelim.

Fb'nin kadrosu bizim kadromuzla aynı seviyede değil ve bunun yanında hocası da iyi değil. Bjk ile ilk 11 konusunda kadromuzun eşdeğer olduğunu düşünüyorum lakin bjk'nin kadrosu daha derin. Ha buna rağmen iki kulvarda gidemiyorlar artık. Takım yaşlı bir takım.

Yani açık konuşayım etkisi olduğunu düşünmüyorum. Hatta bazı oyunculara ciddi haksızlık yapıyor. Rodrigues ve Linnes bu oyuncuların ne suçu günahı var? Ha normal şartlarda ikisi de Galatasaray gibi bir takımda en fazla rotasyon oyuncusu olur o ayrı da yerlerine Lato ve Tolga oynuyorsa eğer bu herifler hayli hayli oynar. Zorluk seviyesi yüksek maçlardaki oyuncu değişiklikleri ve taktiksel dehasını! ise saymadım bile daha :) Şu anki görüntüsü ile kendisinden olsa olsa en fazla kondisyoner olur. Futbolcuların da kendisine öyle aman aman bir saygı duyduğunu da zannetmiyorum. İdare ediyorlar lakin o da bir yere kadar.

Fenerin TD si kötü de. Bizim TD miz mourinho değil :D Bence kadrosu aşşaağı yukarı bizle aynı. 11 olarak BJK 1 tık önde. Derinlik olarakta bizden çok öndeler. Ayrıca Hocam son 8 senenin en iyi 13. hafta performansını geçirmişiz. Büyük maçlardaki yetersizliği. Oyunu düzgün okuyamaması. Ve bazı oyunculara karşı yaptığı takıntı konusunda haklısın. Ancak hiçbir etkisi yok bence acımasız biraz. Beşiktaşın-Başakın-Fenerin-Bizim yaş ortalamalarımız aşşağı yukarı aynı bu arada.

Peki hocam bizle aynı seviyede kadrosu olan fenerbahçe ve bizden iyi kadrosu olan beşiktaşın oyuncuları neden küçük maçları alamıyor ? Bence tudorun problemi inatçılık ve büyük maçlarda yanlış kadro tercihleri. Dediğin gibi son şansı. Ancak hocanın takımda etkisi yok demek yanlış.
Hocam burada sohbetinizi bölüp araya girmek zorundayım
kıstasımız toplam 5 Gömlek ise fenerbahçeyle bizim aramızda 2-3 gömlek kalite farkı var net olarak ayrıca beşiktaşla ilk 11 bazında farkımız az veya yok kağıt üstünde tabi ama çok daha geniş bi kadroya sahipler yine kağıt üstünde.

Galatasaraydan kaç oyuncuyu fenerde oynatırsın sorusuna +5 üstü cevap verir fenerliler bile .
Ama ya fenerden kaç oyuncuyu bizde oynatırsın ?

Son düzenleme:
Tudor: "Bugün 1.5 puan aldığımız için çok mutluyum. Türkiye'de Alanya'ya karşı alınan galibiyet 1.5; büyük bir maçta alınan galibiyet 3 puan olarak sayılıyor."

:red:

Neyse hiç değilse Bjk maçına kaosla gitmeyeceğiz. Şu maç rahat 5 olurdu. Beceriksizlik ve kalecinin ekstra performansı etkiledi. Alanya sadece duran toptan 1-2 pozisyon buldu o kadar.

Ha eleştirmek isteyen her şeyi eleştirir tabi. Mourinho'nun bile istesem bir anda 10 tane hatasını bulurum. Hatasız hoca yok. Bjk Malatya maçında pozisyon bulamadı resmen.

Hocam burada sohbetinizi bölüp araya girmek zorundayım
kıstasımız toplam 5 Gömlek ise fenerbahçeyle bizim aramızda 2-3 gömlek kalite farkı var net olarak ayrıca beşiktaşla ilk 11 bazında farkımız az veya yok kağıt üstünde tabi ama çok daha geniş bi kadroya sahipler yine kağıt üstünde.

Galatasaraydan kaç oyuncuyu fenerde oynatırsın sorusuna +5 üstü cevap verir fenerliler bile .
Ama ya fenerden kaç oyuncuyu bizde oynatırsın ?

Kağıt üstünde .Jansen de Soldado da Gomisten aşşağı değil. Güiliano geçen sene belhanda dan çok çok daha iyi bir sezon geçirdi. Josef de formda bir oyuncu. Isla ile Mariano aynı seviye. Stoperlerden Skrtel çok kaliteli bir stoper çok fazla hata yapsa bile bu sezon. Genel olarak üstünüz ancak. Fenerbahçenin problemi kadro değil. Aykutun oyun mentalitesi.

hahahahahahahahaha besiktas macini kazanirsak sampyion oluruz dedi ama o kadar ironic

Tudor: "Bugün 1.5 puan aldığımız için çok mutluyum. Türkiye'de Alanya'ya karşı alınan galibiyet 1.5; büyük bir maçta alınan galibiyet 3 puan olarak sayılıyor."

:red:

İşte bu kafa yüzünden hiçbir zaman başarılı bir TD olamayacak. Büyük maçlarda neyi yanlış yapıyorum, neden bu kadar pasif kalıyoruz diye çare arayacağına çıkıp kazanması gereken bir maçtan sonra büyük marifetmiş gibi laf sokmaya çalışıyor. Aslında maçtan önce sakatlık olmasa başlayacağı 11’i konuşmaz. Taş kafalı bu herif

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Buda güzel tolga sakatlanmasa alamazdık maçı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yürek mi yedin lan laf sokuyorsun bir de aklinca o kus beyninle.

Haftaya da laf sok bakalim Besiktas maci sonrasi. Bu adam akillanmaz.

Geri
Üst Alt