Igor Tudor

Güzel bir kurguyla çıkardı takımı bu maç. Büyük maçlarda arayışa fantaziye girmeden. Böyle oynatsa çok daha başarılı oluruz.

Bence artık isminin arkasına "sözde teknik direktör" ibaresini sonuna kadar hak ediyor.

sent via GSC

Bugünün en kötüsü

Alnitak Alnilam Mintaka

Seni sevmeyenleri yine Üzdün
Koray ile Ahmeti alması saçmaydı!!

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tazminatını almak istiyor desem o da ufak bir meblağ

Neden gol yemek için çabalıyorsun.

Lato tercihi ve geç değişiklik eleştirileri haklı. Ama galiz küfüre kadar giden tepkinin gösterildiği maç şöyle bir maçtı: Galatasaray 10 tane atabilecek kadar pozisyon bulurken rakip sıfır hadi bir duran top var sayalım yarım pozisyon buldu.

Afferin tudor bey. Bu maç doğru işleri yaptın. Her maç 2 kanatlı oynat canımı ye.

• Sevmiyorum seni beni üzdün be bu galibiyetle . Neden kazandın ha neden neden neden .
  • Çıkardığın kadro ( Denayer oynuyodu sakatlandı ) , kanat yoktu (yine tolga vardı sakatlandı) , yaptığın hamleler ( koray,ahmet) yaptığın hamlelerin dakikaları , yapmadığın hamleler muazzamdı nerden soksam diye düşündüm durdum maç boyu.
  • Sana nefretimiz öyle büyümüş ki öyle böyle değil Galatasarayı falan geçti umrumda değil galibiyet.
Yukarda yazdıklarımın kafasını mı yaşıyor acaba belhanda ve igor fangirlsleri

2 kanat oyuncu ile oynadigimiz için daha iyi oynadik fakat bjk maçinda tekrar saçmalayabilir.

Lato tercihi ve geç değişiklik eleştirileri haklı. Ama galiz küfüre kadar giden tepkinin gösterildiği maç şöyle bir maçtı: Galatasaray 10 tane atabilecek kadar pozisyon bulurken rakip sıfır hadi bir duran top var sayalım yarım pozisyon buldu.
Arkadaş Tolga sakatlanmasaydı sol taraf yine iki çöpe emanet olacaktı.

Ömer ikinci yarı oyunu beğendin mi? Sence de çok geç müdahele etmedi mi? O ara gol yeseydik düşüncelerin ne olurdu? Bir soru daha ekliyorum, Tolga oynasa idi bu kadar etkili olurmuyduk, özellikle kanatlardan?

Son düzenleme:
Tolga sakatlanmasa 2 kanat ile oynamazdi adam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt