Igor Tudor

neden olmuyor ya? Geçen 2 sene de yürümeye mecali olmayan oyuncuları yollayıp taş gibi takım yaptı diye mi? maç günlerinden haberi bile olmayan taraftarı günler öncesinden heyecanlandırıp her maç en az 40.000 kişiye oynattı diye mi? En sert sorularda bile bazıları gibi kaçmayıp çatır çatır hepsini cevaplandırdı diye mi? Yepyeni takımı kısa sürede uyumlu hale getirdi diye mi? 12 haftadır takımı lider yaptığı için mi? Ligin açık ara en çok gol atan takımı yaptığı için mi?

Geçin bunları. Hepiniz ön yargılısınız, bu kadar basit. Tudor buradan gidince emin olun büyük yerlerde çalışacak sonra ah vah edeceksiniz. Aynısını 20 sene önce Löw ile Fenerbahçe yaşadı. Güzel futbol oynatan,puan olarak da iyi durumda olan Löw'ü sırf 38 yaşında "stajyer hoca" diye kovdular ve sonra adam nerelere gitti.

Tudor'un fake hesabı bu banlayın.

Artık komik de değil.

Bırakın şu manyağı kasa kasa savunmaya.

sent via GSC

onlarla aramızdaki fark şu; Takım ligde 5 puan farkla gerideydi, PSG'den 3 yemişti, 4-5 oyuncu ile problem yaşadı. Sene ortasında daha iyi seçenek bulamadıkları için aldılar. Şu an Tudor giderse Terim'den iyi seçenek yok bizde de o ayrı konu. Benim bahsettiğim; Sürekli Terim,Albayrak gelsin denmesi.

Bu kafadan çıkalım istiyorum, bu kadar basit. 5 sene sonra da bu ikili emekli olunca ne yapacağız? Koca Galatasaray bitecek mi yani?
Bizde Başakşehir'den 5 yedik.Şu adamı savunmayın artık.

Takimi kurdu felan sacmalik, hersey takim kurmakla olmuyor.

Sen Feghouli'yi alabilirsin ama 3421'de oynatip rezil edersen ne anlarsin Feghouli'nin alinmasindan?

onlarla aramızdaki fark şu; Takım ligde 5 puan farkla gerideydi, PSG'den 3 yemişti, 4-5 oyuncu ile problem yaşadı. Sene ortasında daha iyi seçenek bulamadıkları için aldılar. Şu an Tudor giderse Terim'den iyi seçenek yok bizde de o ayrı konu. Benim bahsettiğim; Sürekli Terim,Albayrak gelsin denmesi.

Bu kafadan çıkalım istiyorum, bu kadar basit. 5 sene sonra da bu ikili emekli olunca ne yapacağız? Koca Galatasaray bitecek mi yani?
geçelim bu işleri
galatasarayı kim başarıya taşıyorsan o gelsin fatih abdurrahim mehmet falan ne fark eder sizin için aslolan gsnin başarısı deil mi
5 sene sonra bakarız çaresine onun

Ruh hastası herif garry-badou-denayer-tolga çıkacakmış he. Suç bu futbol cahilinde değil bunu 5 hafta önce kovmayanda. Bjk maçında güzel bir fark yiyelim o zaman kovarlar.

Dik kafali, ben bilirim ayaklarina takiliyor.

Latovlevici > Linnes diyen 1 tane adam varmi allah askina soruyorum size renktas.

Linnes ile solda tehlikeli oluyoruz en azindan.

Aga şu Denayer mevzusunu uzatmayalım

Kim ne derse haklıdır çünkü bunun mantıklı bir açıklaması yok

Çift forvet Eren-Gomis hadi bir nebze anlıyorum

Aga şu Denayer mevzusunu uzatmayalım

Kim ne derse haklıdır çünkü bunun mantıklı bir açıklaması yok

Çift forvet Eren-Gomis hadi bir nebze anlıyorum

ben asil eren ve gomisi anlamiyorum
fernando yokken tolga ve ndiaye gibi suursuz adamlara guvenmemesi bir nebze anlasilabilir. denayer cok suurlu oldugundan degil, ama en azindan defansif bi herif. takimin geri kalanina gore yorum yapilir bu tercihe
ama kanatlari oynatmayip 2 tane agir forveti hangi akilla oynatti bilmiyorum. gb macinda tuttu diye ibbye karsi oynatmasi da ayrica anlamsiz

ben asil eren ve gomisi anlamiyorum
fernando yokken tolga ve ndiaye gibi suursuz adamlara guvenmemesi bir nebze anlasilabilir. denayer cok suurlu oldugundan degil, ama en azindan defansif bi herif. takimin geri kalanina gore yorum yapilir bu tercihe
ama kanatlari oynatmayip 2 tane agir forveti hangi akilla oynatti bilmiyorum. gb macinda tuttu diye ibbye karsi oynatmasi da ayrica anlamsiz

Gençlerbirliği maçı için demiştim hatta aynı tepkiyi kadrolar verilirken demiştim,oda saçmaydı iki tip aynı adamın olması ama mevki itibariyle sonuçta Eren forvet ve az çok katkı yaptı o maç

Zaten ilk devre doğru düzgün orta sahayı geçemiyorduk ben tek maçlık bir şey diye bekliyordum

Umarım bu maçdan sonra aynı hatayı tekrarlamaz

Denayer libero oynamaz demiyorum fakat bizde oynamaz. Elinde Tolga ile Selçuk var ? En kötü ihtimal Koray var yav.

Keyfimiz yerine geldi hadi kadro açıklansın da Tudor'a sövelim azıcık

Ban yemeye hevesliyim
Lato kadar başına taş düşsün..

Moderatör tarafında düzenlendi:
df08c4169ac67f2795d9d183598671f4.jpg

sent via GSC

Geri
Üst Alt