Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.381
- 1.898
Hala ciddi ciddi tudor savunuluyor mu burada ? İnanılmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden olmuyor ya? Geçen 2 sene de yürümeye mecali olmayan oyuncuları yollayıp taş gibi takım yaptı diye mi? maç günlerinden haberi bile olmayan taraftarı günler öncesinden heyecanlandırıp her maç en az 40.000 kişiye oynattı diye mi? En sert sorularda bile bazıları gibi kaçmayıp çatır çatır hepsini cevaplandırdı diye mi? Yepyeni takımı kısa sürede uyumlu hale getirdi diye mi? 12 haftadır takımı lider yaptığı için mi? Ligin açık ara en çok gol atan takımı yaptığı için mi?
Geçin bunları. Hepiniz ön yargılısınız, bu kadar basit. Tudor buradan gidince emin olun büyük yerlerde çalışacak sonra ah vah edeceksiniz. Aynısını 20 sene önce Löw ile Fenerbahçe yaşadı. Güzel futbol oynatan,puan olarak da iyi durumda olan Löw'ü sırf 38 yaşında "stajyer hoca" diye kovdular ve sonra adam nerelere gitti.
Bizde Başakşehir'den 5 yedik.Şu adamı savunmayın artık.onlarla aramızdaki fark şu; Takım ligde 5 puan farkla gerideydi, PSG'den 3 yemişti, 4-5 oyuncu ile problem yaşadı. Sene ortasında daha iyi seçenek bulamadıkları için aldılar. Şu an Tudor giderse Terim'den iyi seçenek yok bizde de o ayrı konu. Benim bahsettiğim; Sürekli Terim,Albayrak gelsin denmesi.
Bu kafadan çıkalım istiyorum, bu kadar basit. 5 sene sonra da bu ikili emekli olunca ne yapacağız? Koca Galatasaray bitecek mi yani?
geçelim bu işlerionlarla aramızdaki fark şu; Takım ligde 5 puan farkla gerideydi, PSG'den 3 yemişti, 4-5 oyuncu ile problem yaşadı. Sene ortasında daha iyi seçenek bulamadıkları için aldılar. Şu an Tudor giderse Terim'den iyi seçenek yok bizde de o ayrı konu. Benim bahsettiğim; Sürekli Terim,Albayrak gelsin denmesi.
Bu kafadan çıkalım istiyorum, bu kadar basit. 5 sene sonra da bu ikili emekli olunca ne yapacağız? Koca Galatasaray bitecek mi yani?
Aga şu Denayer mevzusunu uzatmayalım
Kim ne derse haklıdır çünkü bunun mantıklı bir açıklaması yok
Çift forvet Eren-Gomis hadi bir nebze anlıyorum
ben asil eren ve gomisi anlamiyorum
fernando yokken tolga ve ndiaye gibi suursuz adamlara guvenmemesi bir nebze anlasilabilir. denayer cok suurlu oldugundan degil, ama en azindan defansif bi herif. takimin geri kalanina gore yorum yapilir bu tercihe
ama kanatlari oynatmayip 2 tane agir forveti hangi akilla oynatti bilmiyorum. gb macinda tuttu diye ibbye karsi oynatmasi da ayrica anlamsiz