Igor Tudor

Tudor mudor tamam da bu takim balon bir takim bunu kabul edin artik. Bu kadar ezilmemimizi sirf Tudora baglayamayiz. Biz yenilmiyoruz tecavuze ugruyoruz. Fenerin golcusu olsaydi arenada onlar da yenerdi bizi. Tudor iyi hoca degil ama Tudoru gondermekle inanin bana pek birsey degismeyecek.

Eski luce bi lille macinda sahaya girmisligi vardir bilirsin
Hoca faktoru bu durumlarda onemlidir.

Madrid ilk yari bi gol atti
Ft koltugundan cikmadi 5 daha yemistik

Takimin dagilirken agzina siseyi degdirmede su icecek rahatlikta bi yavsak bu tudor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Su belhandayı 11 e koyma artık yeter,oyuna müdahale etmeyi öğren,seyirci.gibi mac izlemeyi birak

Değişir. Yerinde müdahale ile kangrene çare olabilirsiniz. Bugün Terim yada o kalitede biri gelsin. İki takviye ile ligi alırız.

Oooo, hırvat sığırı köyüne dönüyormuş...

DQEXrXOX4AAO4CI.webp

Eski luce bi lille macinda sahaya girmisligi vardir bilirsin
Hoca faktoru bu durumlarda onemlidir.

Madrid ilk yari bi gol atti
Ft koltugundan cikmadi 5 daha yemistik

Takimin dagilirken agzina siseyi degdirmede su icecek rahatlikta bi yavsak bu tudor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dogru ama Tudor tek basina bu rezaleti aciklayamaz. Eziklik bir sekilde genlerimize isledi. Bu iste Dursunun parmagi var gibi geliyor bana. Fatih Terim de ilac olmaz gibi geliyor

senin allah belanı vermesin git şu takımdan. senin ben sıfatına tüküreyim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Halen duruyor mu bu haysiyetsiz Hırvat köylüsü

ve işin ilginci halen savunuyorlar mı bu kapasitesiz köylüyü

Bana da gönderilmeyecek gibi geliyor. Hala potadayız deyip tutarlar. Yarın Başakşehir puan falan kaybederse banko kalır hele

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim bir ihtimal de O'nun dışında kim gelirse gelsin daha kötü oluruz. Bu yüzden ya Terim ya gidin mantıklı. Terim gelmeyecekse kalsın derim ben. En azından yönetimle beraber gider sene sonu.

Fatih Terim bir ihtimal de O'nun dışında kim gelirse gelsin daha kötü oluruz. Bu yüzden ya Terim ya gidin mantıklı. Terim gelmeyecekse kalsın derim ben. En azından yönetimle beraber gider sene sonu.

Ümit Özat olsa malum maçları böyle oynamazdı, geçelim bunları Ömer. Artık takımda prestij denen bir şey kalmadı, tüm büyüklerin banko 3 puan gördüğü bir maç olduk. Sen kaldırabiliyor musun bunları? Bari bugünden sonra yapma ya Allah aşkına

Ümit Özat olsa malum maçları böyle oynamazdı, geçelim bunları Ömer. Artık takımda prestij denen bir şey kalmadı, tüm büyüklerin banko 3 puan gördüğü bir maç olduk. Sen kaldırabiliyor musun bunları? Bari bugünden sonra yapma ya Allah aşkına

Belki büyük maçlarda daha iyi olur ama totalde daha kötü olur. Geçen sene de böyle oldu. Ondan önce de. Ha bir ihtimal Terim toplar.

Belki büyük maçlarda daha iyi olur ama totalde daha kötü olur. Geçen sene de böyle oldu. Ondan önce de. Ha bir ihtimal Terim toplar.

Tarihimizde lider olup da bu kadar rezil olduğumuz bir sezon daha var mıdır? Şu an bitse hoş hatırlar mısın?

Lan dusunup dusunup sovesim geliyor sen gecen hafta bisiktisi yinine 6 puan veriliyor diyip ona buna atarlan. Bugun ama bekledigim takim bu degildi de. Hayir ne olacakti oo tudor ne kendine ne bize guvenmiyor gotumuzu yirtalim maci kazanalim mi diyecekti, futbolcu isogi gorur haci hocanin sonu olmadigini gorur ve ona gore pozisyonunu alir.

Korkak bir hocayi en boktan dedigimiz selcuk bile istemez, hirs yoksa galibiyette olmaz galibiyet yoksa gelecek olmaz ilk elestirilern futbolcular olur futbolcu bunu bilir fitili atesler

yatıyorum ,Allah belanızı versin dursunla beraber 2nizin

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt