Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarın fantazi ürünü işte ne bekliyordunuz? Adam çapını geçen sezon gösterdi zaten. Şimdi kovsak "kovulmasa şampiyon yapacaktı" diye dolaşırlar.
Büyük lig ve şampiyonluk tecrübesi olan biri şampiyon yapar bence ama yabancı teknik direktörler Türkiye'ye hemen adapte olamıyor tabi. Terim dışındaki her isim riskli bana göre ama oyun olarak Tudor'dan daha geriye götürmeyi başaracak birinin gelmesi pek mümkün değil bence.Kim şampiyon yapar peki? Terim dışında.
Büyük lig ve şampiyonluk tecrübesi olan biri şampiyon yapar bence ama yabancı teknik direktörler Türkiye'ye hemen adapte olamıyor tabi. Terim dışındaki her isim riskli bana göre ama oyun olarak Tudor'dan daha geriye götürmeyi başaracak birinin gelmesi pek mümkün değil bence.
Riekerink'in gönderilmesi gündeme geldiğinde ben de önce yönetimin gitmesini savunuyordum çünkü sorunun kaynağı yönetim. Ama Tudor farklı iyi bir bütçeyle kendi kadrosunu kurma imkanı verildi. Buna rağmen performansı ortada.Malesef ben bundan emin değilim. Hamza'dan sonra hep böyle dedik ama olmadı. Hatta Hamza istisna idi Terim sonrası olmadı. Sıkıntı başta yönetimde. Şu sene hem şampiyonluk hem dursun'suz yönetim mümkün mü bilmiyorum ama keşke olsa. Yoksa Galatasaray bu kadar sık hoca değiştiren bir takım değildi. Ben Terim gelmezse Tudor kalsın diyorum hala. Bundan sonra kötü daha kötü olma ihtimalimiz daha yüksek çünkü.
Fatih Terim bir ihtimal de O'nun dışında kim gelirse gelsin daha kötü oluruz. Bu yüzden ya Terim ya gidin mantıklı. Terim gelmeyecekse kalsın derim ben. En azından yönetimle beraber gider sene sonu.