Igor Tudor

Taraftarın fantazi ürünü işte ne bekliyordunuz? Adam çapını geçen sezon gösterdi zaten. Şimdi kovsak "kovulmasa şampiyon yapacaktı" diye dolaşırlar.

Şu beyinsize uyup Sneijder'i gönderdiniz ya allah belanızı versin.

son üc deplasmanda 0 puan, ve 10 gol yemisiz.

Abv senin, rezil herif.

Yapılan transferler sonrası sene başında herkes bu takım gelene gidene 3-5 atar ; namaglup sampiyon olur diyordu..

Basımızda Tudor adında capsız bir adam oldugunu dusunmediler herhalde..

Bu kadro kotu değil.. Bestasdan 3 yiyecek kadro degil.. Sansımızla 3 ile kurtulduk.. Tarihi fark olabilirdi..

Sampiyon olmak istiyorsak bu adam bir daha bu takımın başında olmamalı..

Hayatımda ilk defa, bir insana beddua ettim. Bir ilki yaşattın bana Tudor.

Kim şampiyon yapar peki? Terim dışında.
Büyük lig ve şampiyonluk tecrübesi olan biri şampiyon yapar bence ama yabancı teknik direktörler Türkiye'ye hemen adapte olamıyor tabi. Terim dışındaki her isim riskli bana göre ama oyun olarak Tudor'dan daha geriye götürmeyi başaracak birinin gelmesi pek mümkün değil bence.

Büyük lig ve şampiyonluk tecrübesi olan biri şampiyon yapar bence ama yabancı teknik direktörler Türkiye'ye hemen adapte olamıyor tabi. Terim dışındaki her isim riskli bana göre ama oyun olarak Tudor'dan daha geriye götürmeyi başaracak birinin gelmesi pek mümkün değil bence.

Malesef ben bundan emin değilim. Hamza'dan sonra hep böyle dedik ama olmadı. Hatta Hamza istisna idi Terim sonrası olmadı. Sıkıntı başta yönetimde. Şu sene hem şampiyonluk hem dursun'suz yönetim mümkün mü bilmiyorum ama keşke olsa. Yoksa Galatasaray bu kadar sık hoca değiştiren bir takım değildi. Ben Terim gelmezse Tudor kalsın diyorum hala. Bundan sonra kötü daha kötü olma ihtimalimiz daha yüksek çünkü.

Hajduk Split'te ilk yarıyı 2. bitirmiş, sezon sonu 3. yapmış. Hiçbir büyük maçı kazanamamış. İlk 15 haftada da genelde lidermiş.

Adam gibi hoca gelmeli terim dışında kim olur bilmiyorum ama hamza , prandelli , denizli , riekerink ve tudor bizim kalitemize yakışan isimler değillerdi zaten başarısız olmaları sürpriz değil ya olursa dedik hep olmadı artık deneyecek birşey kalmadı direkt sonuç alınacak birisi gelmeli.

Malesef ben bundan emin değilim. Hamza'dan sonra hep böyle dedik ama olmadı. Hatta Hamza istisna idi Terim sonrası olmadı. Sıkıntı başta yönetimde. Şu sene hem şampiyonluk hem dursun'suz yönetim mümkün mü bilmiyorum ama keşke olsa. Yoksa Galatasaray bu kadar sık hoca değiştiren bir takım değildi. Ben Terim gelmezse Tudor kalsın diyorum hala. Bundan sonra kötü daha kötü olma ihtimalimiz daha yüksek çünkü.
Riekerink'in gönderilmesi gündeme geldiğinde ben de önce yönetimin gitmesini savunuyordum çünkü sorunun kaynağı yönetim. Ama Tudor farklı iyi bir bütçeyle kendi kadrosunu kurma imkanı verildi. Buna rağmen performansı ortada.

Hedef maçları kazanmak bir yana kaybetmemeyi bile başaramayan bir teknik direktörle şampiyon olabilir miyiz? Berabere kalabilse yine devam diyeceğim ama yok.

Terimin gelmeyeceğini herkes biliyor
Uzun yıllar çalışabilecek ve Gs kimliği ön planda olan abdullah avcı gelebilir yoksa gerisi tırt
Getiremiyorlarsa bir alman hoca alsınlar

Kim gelse bundan kötü olamaz, sanki kazandığı Anadolu maçlarını taktik dehalığı yaparak kazandı yav. Oyuncular kendi bildiklerini oynayıp kazandı işte. Bir kez daha üzerine basa basa söylüyorum ki KİM GELSE BUNDAN KÖTÜ O-L-A-M-A-Z

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DQEi6_-X4AIKpdZ

Geri
Üst Alt