Igor Tudor

Şampiyonluk gidiyo göz göre göre
1 tane bile büyük maçta karakter koyamayan adam bu takımı şampiyon yapmayı bırak ilk 3 e sokamaz.

Büyük maç büyük hocaların işidir, en kötü gününde puan almayı bilir
Sen git o kadar yatırım yap şimdi de bir hocanın kurbanı ol nedir bu şansızlığımız bizim.

TapaTalK

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
O buyuk takim refleksi iste. O bizde de vardi. Fenerin Ersunla geleni gideni dagittigi sene Arenada yendik. Rezil bir kadro ile fenerbahce tarihinin en iyi kadrolarindan biri ile Hagi doneminde fark yiyecegimizi beklerken Kadikoyde son 20 senenin en iyi oyununu oynadik.

Artik oyle degil. Besiktas, fenerbahce, trabzonspor ve basaksehir maclarinda buyuk takim gibi oynamiyoruz. Bugun ben anadolu takimi taraftari buyuk takim ile mac yaparken ne hissediyorsa onu hisettim. Biz nasil bazen anadolu takimlari ile arenada oynarken 6 pasta paslasmaya falan calisiyoruz, Besiktasta aynisini bize yapti. Bunu benim gozumde sampiyonluk ortmez kimse kusura bakmasin. Bu formanin bir agirligi var. Boyle rezil olamaz Galatasaray takimi

Buyuk takim olmaktan cikmaya dursun denen capsizin baskan oldugu o lanetli gun basladik.

GS Turkiyenin en buyuk kulubu. Oyle ki hamza gibi bir futbol ozurlusu hocaya ragmen hayati boyunca avukatlik ve universitelerde hocalik yapmis, hayati boyunca spor yoneticiligi yapmamis Duygun Yarsuvatla bile sampiyon olup 3 kupa ile sezonu tamamlayabiliyorduk dursun cibiliyetsizi gelene kadar. Adam Azizle Fikoyu ust uste koyup optu 0 spor yoneticiligi tecrubesine ragmen.

Cunku bizde biraz IQ sahibi bir baskan yeterli oluyor basarili olmamiz icin.

Ama dursunla bu olmaz.

Bizim problemimiz hamza degildi, mustafa denizli degildi, riekerink degildi, tudor da degil.

Bizim problemimiz capsiz, cibiliyetsiz dursunun GS baskanlik makamini isgal etmesi.

O gitmeden FT de gelse mourinho da gelse basarili olamayiz.

Tek hedef dursunu ait oldugu yere , çemişkezek spor kulubu ne yollamamiz olmalidir.

Dursun oldugu muddetce GS sampiyon olamaz. Dursun oldugu muddetce GS derbi kazanamaz.

Daha önce de söylemiştim, gene söyleyeyim. Galatasaray tarihinde Fatih Terim dahil bu Tudor kadar ayrıcalık tanınan bir antrenör olmamıştır. Eskiden böyle skandal işlerin yaşandığı sezonlarda taş üstünde taş kalmazdı, bu herifin 2 senede 8.derbisi ve tamamı hezimet. Artı Östersunds'a elenmesi, artı şampiyonluk potasında aldığı takımı zor bela 4.yapabilmesi, artı 8-9 puan önde giderken gene kafa kafaya getirmesi, muhtemelen de kalması halinde takımı yine 4.lükten öteye götüremeyecek olması. Ve Tudor fanatizminden gözü dönmüş, ve sırf bu yüzden Galatasaray'ın rencide olmasını bile anlayışla karşılayabilen değişik taraftar profili. Bu kadar gevşeklik fazla artık.

Kredi istedi verildi, kadro istedi verildi (hem de öyle böyle değil, 50 milyonluk kadro). Bir de içime sindiremediğim olay bu adamı 96'da ki Terim ile karşılaştırdılar, Allah akıl fikir versin. Tamamı altyapı ve genç milli takım oyuncularından oluşmuş, Hagi dışında adam gibi yabancısı olmayan takım ile bugünkü şartları bir tutanlar... O zamanki derbilerde bile gollü beraberlikler mevcut, en azından bir mücadele bir rekabet var. Yazık gerçekten, insanların kendilerini kandırmak için verdiği şu çabaları görüp de ne söylenir ki?

Dün benim canım yandı, belki de uzun zaman sonra ilk defa bir maç bu kadar üzmüştür beni. Gelip 2 satır birşey yazmaya mecalim olmadı. Ne yazarsın ya ne yazabilirsin, söylenecek ne kalmış? Yenilgiden bağımsız, bu takım bu camianın hak ettiği bu mu? Riekerink'in elinde ki kadro ile yaptıklarını beğenmeyenlerin tamamı Tudor tapınakçısı oldu çıktı, biri bana bunu izah etsin, nasıl akıl tutulması bu? Riekerink kötüyken beden eğitimi hocası, bu herif takımın içine edip hepimizin özgüvenini bellerken yok efendim takım yetersiz, yok efendim basın üzerine gidiyor, yok efendim havalar yağışlı, yok efendim neler neler.. Sorsan takım lider, ama dışarıya Galatasaray formasıyla çıkmaya utanır hale getirecek bu herif yakında ve dünkü maçtan sonra hala devam edebiliyor öyle mi? Yok arkadaş yok, bu camia sadece Tudor'dan, Dursun'dan falan değil bu gevşeklikten de kurtulmalı. Biz bir his takımıydık, anında reaksiyon verirdik ama şu son dönemde yaşananları anlamakta zorlanıyorum, Terim'i bile idmandayken kovan bu büyük camianın şu duruma gelmesini hazmedemiyorum artık.

Bence lig tarihinin belkide en zor sezonuna denk geldin. Takım mühendisliği, sezona başlangıç filanda iyi ama şu rakiplerden korkma huyun bir türlü geçmedi. Tamam Denayer iyi oynadı da gol atmak üzerine bir kez düşünsen ölmezsin be adam. İtalyan mantalitesi herhalde. Gidişinin bir ihtimal dışında herşeyi daha kötü etme ihtimali yüksek ama gidersen de bundan sonra tek isteğim yolu İtalya'dan geçmiş adamı bile almayalım.

Bu sefer ceza almamak için nerdeyse 12 saat bekledim. İçimden geçeni yazsam ihraç olurum. Yorum yapmıyorum bu Hırvat’a...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben ki İtalya futbolu fanıydım.

Mancini - Prandelli ve bu İtalyan artığı yüzünden İtalya'dan tiksinir oldum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Bütün büyük maçlarda rezil olup Anadolu takımlarını yenip şampiyon olmayı kabul etmiyorum.Bunu hazmedebilen varsa başka takım tutsun.Kuruluş amacı Türk olmayan takımları yenmek olan bir takım Tudor ile şampiyonlar ligine gitse bile ne yapabilir....Tek çare şu an için Fatih Terim'dir.Yönetim ikna etmek zorundadır.

Başak'ın Osmanlı'yı yeneceği ne malum?Hiçbir maç oynamadan kazanılmaz.

Sarper ne anlatiyon yav hacı.
Adamlar armut mu topliyor 25.haftadan sonra her takim icin isler kizisir ilk 8deki takimlarin avrupaya gitme bunun altindaki takimlarin dusme korkusundan kurtulma zamani baslar. Sen tum maclarini kazan. Kalan maclara bakalim besiktas-basaksehir-fener-trabzon sunlarla yaptigin tum maclarda rezil oldun ve maclar sirf su takimlar arasinda yapilsa puan alamadan rezil olursun basinda boyle mentalitede adam var ve bunu dusunmek bile adami cildirtmaya yeter. E rakiplerinde ayni takimlarla yapip yendigini varsayalim ne oldu 4 takim haric ayni puanlama devam etti. Basaksehire yenildin 2.oldun besiktasa yenildin 3. Oldun fenere yenildin 4. oldun bu sekilde lige bakilmaz anadolu maclarini kazan sanpiyonsun arada 12 puan fark olsa evet matematiksel olarak dogru ama arada fark yok ve o koca puan farkini korkak bir ucube yuzunden eritip bitirdin.
Hadi diyelim besiktas s.ligi hevesiyle yine ayni sekilde ligden koptu sen 8 puan fark yaptin yetiyor mu yetmiyor basaksehir var bu adamlar gecen seneden daha guclu daha tecrubeliler hadi o da aynisini yapti onada fark koydun fener geliyor alttan hemde 2011 fener geliyor aziz bu firsati kacirir mi.

Bak tekrar soyluyorum 8 puanlik farki bugun hala korumus olsan ne bileyim basaksehirr yenilme teabzonu yen bir umut olurdu cunku hem rakiplerinden puan alma isigi gostermis olursun hemde puan farkini epey bi korumus oludun bir umut dersin. Su anda bu anadolu takimlarini yen sampiyon ol mentalitesi zararli bie mentalitedir bunu basaksehir yapsa eh iste diyebilirsin sen galatasaraysin galatasaray

2.yarı sadece Kadıköy deplasmanı var.Diğer üç büyük maçta içerde.Peki Tudor'la Trabzon'u bile içerde yenebiliriz diyen var mı?

Korkak,

Oyuncularını ve takımını her an satar(
Karabükü yarıda bırakması ve her puan kaybından sonra suçu oyunculara atması)

Vizyonsuz,

Taktik bilgisi sıfır.

Seni bize layık görenler Umarım kendi şirketlerinin iflasını en kısa sürede görürler.

Gerçek Kaptan NANDO!

tudorla devam edilecekse eğer acil şekilde kupada elenmemiz lazım yanlıs bilmiyorsam bi kaç tur daha atladık mı muhtemelen fener yada bjk ile çift maçlı eşleşeceğiz . bir rezalet daha kaldıramam.

Bak şunun açıklamalarına hele çok karaktersiz adi bir herif her mağlubiyette birilerine suç atıyor bunu hala takımın başında tutan başkanın ve yönetimin allah elasını versin

Tudor = Rijikard
Dursun = Polat
Cenk = Haldun
Polat dönemi transferler = Dursun dönemi
Sezona başarılı başlangıçlar aynı
Sonlarınında aynı olacağı apaçık ortadayken niye bu ısrar artık istifa edin ulan.

Geri
Üst Alt