Daha önce de söylemiştim, gene söyleyeyim. Galatasaray tarihinde Fatih Terim dahil bu Tudor kadar ayrıcalık tanınan bir antrenör olmamıştır. Eskiden böyle skandal işlerin yaşandığı sezonlarda taş üstünde taş kalmazdı, bu herifin 2 senede 8.derbisi ve tamamı hezimet. Artı Östersunds'a elenmesi, artı şampiyonluk potasında aldığı takımı zor bela 4.yapabilmesi, artı 8-9 puan önde giderken gene kafa kafaya getirmesi, muhtemelen de kalması halinde takımı yine 4.lükten öteye götüremeyecek olması. Ve Tudor fanatizminden gözü dönmüş, ve sırf bu yüzden Galatasaray'ın rencide olmasını bile anlayışla karşılayabilen değişik taraftar profili. Bu kadar gevşeklik fazla artık.
Kredi istedi verildi, kadro istedi verildi (hem de öyle böyle değil, 50 milyonluk kadro). Bir de içime sindiremediğim olay bu adamı 96'da ki Terim ile karşılaştırdılar, Allah akıl fikir versin. Tamamı altyapı ve genç milli takım oyuncularından oluşmuş, Hagi dışında adam gibi yabancısı olmayan takım ile bugünkü şartları bir tutanlar... O zamanki derbilerde bile gollü beraberlikler mevcut, en azından bir mücadele bir rekabet var. Yazık gerçekten, insanların kendilerini kandırmak için verdiği şu çabaları görüp de ne söylenir ki?
Dün benim canım yandı, belki de uzun zaman sonra ilk defa bir maç bu kadar üzmüştür beni. Gelip 2 satır birşey yazmaya mecalim olmadı. Ne yazarsın ya ne yazabilirsin, söylenecek ne kalmış? Yenilgiden bağımsız, bu takım bu camianın hak ettiği bu mu? Riekerink'in elinde ki kadro ile yaptıklarını beğenmeyenlerin tamamı Tudor tapınakçısı oldu çıktı, biri bana bunu izah etsin, nasıl akıl tutulması bu? Riekerink kötüyken beden eğitimi hocası, bu herif takımın içine edip hepimizin özgüvenini bellerken yok efendim takım yetersiz, yok efendim basın üzerine gidiyor, yok efendim havalar yağışlı, yok efendim neler neler.. Sorsan takım lider, ama dışarıya Galatasaray formasıyla çıkmaya utanır hale getirecek bu herif yakında ve dünkü maçtan sonra hala devam edebiliyor öyle mi? Yok arkadaş yok, bu camia sadece Tudor'dan, Dursun'dan falan değil bu gevşeklikten de kurtulmalı. Biz bir his takımıydık, anında reaksiyon verirdik ama şu son dönemde yaşananları anlamakta zorlanıyorum, Terim'i bile idmandayken kovan bu büyük camianın şu duruma gelmesini hazmedemiyorum artık.