Igor Tudor

linç yiyeceğimi biliyorum ama gerçeği söylemek istiyorum, dün akşam belki en az suçlu Tudor'dur. Başakşehir,Trabzon hatta Fener maçında gerçekten saçmaladığı hamleler oldu ama dün doğru kadroyu sürdü, ilk yarı Bjk deplasmanına göre kötü de değildik.

Muslera o skandal hatayı yapmasa maçın ne durumda olacağını kim bilebilirdi ki? Bjk zaten stresliydi,iyice gergin olacaktı,risk alacaktı vs. bunlar hep varsayım tabi ki.

Ama dün dediğimi yine tekrarlayayım; Malesef kayış koptu ve mümkün değil yapışmaz malesef. Çok sevmeme rağmen gitmeli.

Sana katilacagimi hic dusunmezdim ama 100% katiliyorum. Dun Tudor taktiksel hata yapmadi. Bunu Tudordan bir nane olmayacagini 1 yildir soyleyen bir uye olarak soyluyorum. Dun ben bu takimin cok kirilgan ve aslinda abartildigi kadar iyi bir takim olmadigini anladim. Oyuncu bazinda da muhtemelen bu sene bitmeden cop damgasi yiyecek en az 3 oyuncu var ilk de.

takım iyi oynuyor, çok pozisyona giriyoruz diye ilk haftalardaki futbolu göklere çıkaran şarlatanlar vardı buralarda
şimdi kayıp mı olmuşlar
Aynı adamlar Ndiaye, Selçuk, Tarık, Serdar Aziz içinde ısrar eden kişiler... Onların vizyonları da bu kadar işte... Türkiye liginden başka ligleri izlemezler. Bir de savları şu Prandelli, Rikering, Hamza, Denizli örneklerini veriyorlar.. Tudor, Prandelli, Rikering, Denizli, Hamza toplasan bir teknik direktör etmiyor anlamadıkları olay bu. Teknik direktör takımı adam da eder, madam da eder. Bu teknik direktörlerin takıma hiç bir katkısı yoktur(şimdi hamza örneğini verirler 3 kupalı diye küfür ettirmeye yeter).

bu konu başlıgı çöpe gitse iyi olmaz mı?

Ligi bitirmeye yakınlen 2 maç 2 hezimetle paramparça olmuş durumdayız lig 7.’si Kayseri maçını kazanırsa bizimle puan fatkı 3’e düşecek biz bu seneden avruapaya gidemeyiz şimdiden Dursun ve Tudor için 3.lük en iyi ihtimal

En geç mayıs ayında Tudor 'da onu kovmaya cesareti yetmeyen yönetim de defolup gidecek ...

Aynı adamlar Ndiaye, Selçuk, Tarık, Serdar Aziz içinde ısrar eden kişiler... Onların vizyonları da bu kadar işte... Türkiye liginden başka ligleri izlemezler. Bir de savları şu Prandelli, Rikering, Hamza, Denizli örneklerini veriyorlar.. Tudor, Prandelli, Rikering, Denizli, Hamza toplasan bir teknik direktör etmiyor anlamadıkları olay bu. Teknik direktör takımı adam da eder, madam da eder. Bu teknik direktörlerin takıma hiç bir katkısı yoktur(şimdi hamza örneğini verirler 3 kupalı diye küfür ettirmeye yeter).

hala kadro iyi var diyenler var
bu lige göre kıyaslama yapıyorlar
bjk çok müthiş olduğu için değil biz berbat durumda olduğumuz için kepaze olduk
tudorun takımı avrupanın güclü bir ekibiyle oynasa tarihi fark yer
allahtan avrupada değiliz
tinercilerin rekorunu bile egale edebilirdik bu takımla avrupya gitseydik

fernando melo değil ! rodriges yasin bruma değil ! belhanda şino lincoln değil ! ndiaye tolga ilk 11 oyuncusu değil ! eren sinan bizim oyuncumuz değil ! tudor teknik direktör değil !
gomis mariano biraz feguli maicon ve serdar dışındakilerin hepsi tırt

5.-6. haftadan sonra (yanılmıyorsam) takımın oyununu beğenmediğimi söylediğimde biraz tepki almıştım. Takım kazanıyordu çünkü. Evet ilk haftalarda müthiş bi iştahımız vardı. İlk 3 maçtan ben de baya keyif almıştım hatta. Hayvan gibi saldırıyorduk. Ama kontrollü futbola dönmeye başladığımızdan itibaren takke düştü. Defansımız kötü değil. Ama son maçlarda da bunun sadece domine ettiğimiz maçlarda geçerli olduğunu görmüş olduk. Topa hakim olduğumuz maçlarda, veya bizden daha kötü takımlarla oynadığımızda defansta sıkıntı yok.

Ancak hem kötü, hem de iyi takımlarla oynadığımız maçlarda geçerli olan bi durum var. Bu takım atak yapamıyor. Herhangi bi hücum planı falan yok. Ortada bi diziliş var sadece ve oyuncuların bu dizilişe mümkün olduğunca sadık kalarak kendi becerleriyle birşeyler yapmaları bekleniyor. Bu takım antrenmanlarda ne çalışıyor? Hücum organizasyonu falan yok mu?

5.-6. haftadan sonra (yanılmıyorsam) takımın oyununu beğenmediğimi söylediğimde biraz tepki almıştım. Takım kazanıyordu çünkü. Evet ilk haftalarda müthiş bi iştahımız vardı. İlk 3 maçtan ben de baya keyif almıştım hatta. Hayvan gibi saldırıyorduk. Ama kontrollü futbola dönmeye başladığımızdan itibaren takke düştü. Defansımız kötü değil. Ama son maçlarda da bunun sadece domine ettiğimiz maçlarda geçerli olduğunu görmüş olduk. Topa hakim olduğumuz maçlarda, veya bizden daha kötü takımlarla oynadığımızda defansta sıkıntı yok.

Ancak hem kötü, hem de iyi takımlarla oynadığımız maçlarda geçerli olan bi durum var. Bu takım atak yapamıyor. Herhangi bi hücum planı falan yok. Ortada bi diziliş var sadece ve oyuncuların bu dizilişe mümkün olduğunca sadık kalarak kendi becerleriyle birşeyler yapmaları bekleniyor. Bu takım antrenmanlarda ne çalışıyor? Hücum organizasyonu falan yok mu?

Kesinlikle katılıyorum. Biraz futbolu bilen gözle takip eden de bunu görüyor eminim. Hiç bir hucüm planı, şablonu yok takımın. Ligin ilk haftalarında sadece kondisyon farkı ile ezdik daha alt sıklet takımları. Ama oyunlar oturdukça bu kaotik düzensizlik bize başarısızlık olarak geri dönmeye başladı.

Tudor'un kafasında ki bu ise ki öyle görünüyor bize bir katkısı olmaz.

Bence kaldı artık. Kovacak olsalardı şimdiye kadar kovarlardı. Demek ki durumu o kadar kötü bulmuyorlar. Dursun çıkıp sayın Tudor'un arkasındayız, takım hala potada der ve olay kapanır. Artıık Kadıköy'e de Allah kerim

yalnız şaka maka 2-3 haftadır yabancı konusu yok ülkede. Enteresan değil mi.. Her gün ülkenin en büyük gündemi olan konu bir anda yok oldu.

"o artık lider değil" haftaya ama 2.yiz diye bahane üretir bu sefer. herkeste biter bu adamda bahane bitmez

Kalacak gibi duruyor.

Devre arasina kadar kalan maclarin hepsini al, devre arasinda 2-3 tane iyi oyuncu al, korkakligi birak yoksa o kel kafana sey yaparim.

ben artık tükendim,bişey diyemiyorum.karısı var kızı var.bela okusak onlara bişey olacak...ALLAH TEZ ZAMANDA KURTARSIN BİZİ.

Geri
Üst Alt