Igor Tudor

Bu adamın en büyük sorunu ısrarla kafasındaki futbolu oynamak istemesi. Pragmatik değil.

Mancini ve Prandelli de böyleydi - ısrarla alışık oldukları futbolu oynatmak istiyorlardı, takımın güçlü ve zayıf noktalarına değer vermiyorlardı.

Elindeki kadroya göre top oynayan bir hocamız olsaydı büyük maçların yarısını kazanmış olurduk.

Bu adamın her yeri sorunlu. 3lü düzende Tolga'yı kanat bek oynattığından beri Tudor bitmiştir benim için. Tolga'yı orada oynatan adamda beyin meyin yoktur. Eğer Dursun da bu herifin hala arkasındaysa hepsini birden göndermesini biliriz.

lütfen kutularınızı gözden uzak yerlerde doldurtun.

DQLoTJiXkAEEsmc.jpg

DQLtIUGWkAAtBuF.jpg

Fener maçına kadar hep destek verilmesi gerektiğini söyledim.Takım yeni kuruldu alışması lazım hazır kolay maçlar vs diye..Kolay maçlar serisi bitti fener maçıyla artık zor maçlar başladı burdan sonra yalnızsın artık dedim.Geçen seneki büyük maçlar stresini yine yaşarsa olmaz diyodum..Büyük maçlarda hep gereğinden fazla stres panik yaptı ve hep denedi hepsinde sürekli güvensizce denedi olmadı..
Fener maçı: Teknik olarak belki fazla hatas yoktu ama mental olarak bence en büyük hatası bu maçtı..Anadolu takımlarına iç shada yaptığımız gibi full baskı presle bozup uyum sorunu yaşayan fenerden rahat alacağımız maçı büyük maç stresiyle kontrollü oynadı kaybetmeyeyim diye oynadı belhanda atılıncada maç bitti..
Trabzon maçı:Deplasman ve büyük maç diye kontrollü oynadı kartlar vs derken pısırıkça korkakça bi oyunla eleştirildi 3 puanı trabzonun alamayacağı şekilde verdi geldi.Korkak diye en fazla eleştirildiği maç oldu.
Başak maçı: O kadar etkilenmişti i pısırık korkak oyun eleştirilerinden iç sahadaki lig sonuncusu gençler maçında yaptığı gibi çift forvet çıkıp korkmuyorum dağıtacam sizi başakşehir yeter gayri dedi..Ama belki yerine oturmamış dişliler gibi çakıştı hep düşüceleri, bi önceki maçta yapsa olacakken bu maç en son yapması gerekn maçtı.Ve fark yedik
Beşiktaş maçı: Başak o kadar ürküttü ki yine başa döndü kontrollü oynayıp bi puan alalım belki kontra vururuz dedi..Bu sefer de muslera özgüveni büyük maçlarda hep ezik olan bejekeye yardım edince işler tersine döndü..

Büyük maçlarda hep korkup hata yaptı saldıracağı maçlarda kontrollü kontrollü olacağı maçta saldırarak 12 puandan sadece1 ini alarak kolay seride yaptığı kusursuz farkı eritti kendi ile bitirdi..Takımın pas yapma özürlüsü oldupunu oyunu tutma özürlüsü olduğunu görüp Selçuk utakıma ısındırmaya çalıştı ve bu olayı hep garry nin kaptırdığı toplara bağlayıp hep günah keçisi onu seçip çıkardı ama Ndiaye ve Belhanda yı göremedi ya da çıkaramadı..

Oyuncuların cephe alabileceği büyük maçlara yine stres altında çıkacağı için bırakması uygun olurken eğer yerli ve bahane üretmeyen bi hoca gelmeyecekse başka lige yabancı bi yabancı hoca asla gelmemeli..Lİge Yabancı hocanın gelmesi bu seneyi çöpe atmak demek.

Son düzenleme:
Şu korkak ve iş bilmez herifi yollayın bari
Kimse gelmesede olur.

Gerçek Kaptan NANDO!

sol kanat üst düzey olmasa bile kadro genel olarak yeterli

iyi bir hoca ortalama oyunculardan maks. verim almasini bilir

tipki fatih terimin bir zamanlar semih kaya necati engin baytar ve emre çolaktan verim aldigi gibi

avci mahmut tekdemir ve 37 yasinda emreden verim aldigi gibi

senolun cenk, tosic ve babel gibi topçulardan verim aldigi gibi

Ben hala yerine Terim gelmeyecekse yollanmamasi taraftariyim

Kendisine guvendigim veya inandigimdan degil, yerine gelecek 3. bir kisinin bu sene basarili olmasi cok zor olacagindan

Hatta o 3. kisinin Dursun yonetimi tarafindan getirilecegi dusunulunce

Madem Galatasaray 'ın büyük maçlarda rezil olması veya taraftarın bu kadar çile çekmesi Özbek yönetiminin ve Tudor 'un hiç umurunda değil bundan sonraki süreci kendileri seçti sürekli taraftar kaybı yaşanacak yavaş yavaş o destek çekilecek arkalarından sonra her puan kaybında istifa sesleri yükselmeye başlayacak yavaş yavaş ...

Ama Tudor 'u kovmamaları iyi oldu bence mayıs ayında el ele gidecekler yönetimi de Tudor'u da ...

bununla devam etmek tarihimizin en büyük hatası olacaktır. heleki ligin 2.devresine bunla başlarlarsa bittiğimizin resmidir. sezon başı da söyledim bu herif bu takımı ilk 2 ye sokamaz, fikrimi değiştirdim ilk 3 e sokamaz çünkü fener de toparladı

Geri
Üst Alt