- 2 Temmuz 2011
- 137.498
- 58.550
- 5.488
trübünden inip dövecekler,başka türlü gitmez.aslantepeye çıkta hatrını sorsun bi taraftar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantikli düsünüyorum Onur, ilk 8 hafta bu tablonun gelmesini saglayan takim ve oyun nerede?ee ilk tabloyu yapan da kendisi? Trabzon,Başakşehir,Bjk maçlarına kaç kişi galibiyet yazmıştır? Fb maçında net penaltı verilse kazanmıştık. Ne yazık ki fazla gaza geliyor insanlar. Fb biz hariç tüm büyük maçları evinde oynamış ona rağmen bizim 3 puan gerimizde ve taraftarları mutlu. Biz ise Fb hariç hepsini dışarda oynadık, 3 puan önlerindeyiz.
Taraftar azıcık mantıklı düşünmeli. Ben de 2 gündür sinirliydim ve gitsin diyordum ama bugün kararım değişti.
ee ilk tabloyu yapan da kendisi? Trabzon,Başakşehir,Bjk maçlarına kaç kişi galibiyet yazmıştır? Fb maçında net penaltı verilse kazanmıştık. Ne yazık ki fazla gaza geliyor insanlar. Fb biz hariç tüm büyük maçları evinde oynamış ona rağmen bizim 3 puan gerimizde ve taraftarları mutlu. Biz ise Fb hariç hepsini dışarda oynadık, 3 puan önlerindeyiz.
Taraftar azıcık mantıklı düşünmeli. Ben de 2 gündür sinirliydim ve gitsin diyordum ama bugün kararım değişti.
Mantikli düsünüyorum Onur, ilk 8 hafta bu tablonun gelmesini saglayan takim ve oyun nerede?
Basinda ki Teknik Direktör ayni Teknik Direktör.
Bunun mantigini aciklar isen cok sevinirim.
Ben sana mantikli bir aciklama yapayim, disine göre olmayan rakiplerden korkan bir Teknik Direktör var.
Ikide bir Taraftari suclamayi birakin.
Disine göre olmayan rakiplere karsi takimi rezil eden Taraftar degil, TUDOR!
Iyi kadro kurdurdu dediniz, kadronun hali ortada.
Ben dahil bir cok arkadasin söyledigi bütün defolar tek tek ortaya cikti.
Lider dediniz, kac puandan liderligi verdi.
Catir catir top oynatiyor dediniz, Galatasaraya 10 kisi savunma yaptirdi.
Anadolunu maclarini kazansa yeter dediniz, kazandi, sonuc su an ikincilik.
Deniz bitti, bahane kalmadi artik.
Kazanamasak bile en azından 1-2 puan almalıydık.3 mağlubiyet kabul etmek lazım ki ağır oldu.
Ya kabul ediyorum da en azından şöyle avantajımız var, Diğer rakipleri ezip geçtik. FB,Bjk orada çok kaybetti. Basın sürekli bu büyük maç istatistiğini köpürttü. Tudor,takım,taraftar hep etkilendi bundan malesef. İlk defa Bjk maçında doğru kadro ve sistemle oynuyorduk ama bu kez de Muslera büyük hata yaptı ve sonra dağıldık.
Şu 11 hafta çok kritik,bu 11 haftada 28-30 puan gibi bir puan alırsak yine Fb maçı öncesindeki o tabloyu yakalarız.Bilhassa içerde puan kaybına hiç tahammül yok.
Hiçbir şey olmaz. Yine sucukçu tayfa susturur milletikovun şu yetersizi yoksa, istifaya hazırlan dursun bu taraftar 50 bin kişiyle o arenayı size dar edecek siz kaşındınız
Inan ne Terim umrumda ne de kariyerli bir Hoca.Ben kadroya iyi demedim hiç sadece transferler iyi dedim. Bu takımın hala 3-4 takviyeye ihtiyacı var. Her şeyiyle yeni oluşmuş,sene başı facia yaşamış bir takımı bir anda tavana çıkardı ve çıta çok yükseldi. Evet kabul ediyorum Trabzon ve Başakşehir maçlarında hataları da çoktu ama bu iki maça bakıp hoca yollanmaz. Yaptıkları iyi şeyleri görmeyip "kadro sayesinde" diyenler derbilerde yenilince "Tek suçlu Tudor'dur" diyor.
Ne yazık ki bunda 3 sebep var. 1-Background'u zayıf. Artık özellikle Alman liginde 30-35 yaşında hocalar bile büyük işler yaparken bizde hala buna alışılmadı. İlla 60 yaşında büyük başarılı biri gelecek. Bu performansı M.Denizli yapsaydı yerlere-göklere çıkarırlardı. Bunu en iyi sen bilirsin.
2-FT boşta. Taa Antalya maçındaki ufak kayıpta bile hemen Terim gelsinciler çıkmıştı yavaştan. Sürekli bu gölgesinde.
3- Lobisi yok. Medyada bir tanıdığı,gizli haber servis edeceği yok adamın. Aykut bile ne haberler servis ettirdi. Adam yalnız başına.
malesef zor şu an. Bizim gibi mantıkla bakan kişi çok az. Herkes acayip gaza gelmiş durumda. Bu kaostan nasıl çıkılır bilmem. Bu hafta kritik. 3 rakipte zor deplasmanda, bizde Akhisar'la oynayacağız. İyi oyun ve galibiyet, rakiplerin kaybı olursa belki durulur.
Forumu illa ki takip etmissindir, Fener macindan beri bu bahsettigin hava falan kalmadi.Devre arasına kadar 3/3 yaparsak herkes yine havaya girer,ne Başakşehir ne Bjk maçı hatırlanır rahat ol sen.3/3 yapmamız için de ilk ayak olan Akhisar'ı ikna edici bir şekilde yenmemiz lazım.Nasıl Başakşehir'den 5 yedikten sonra nasıl Alanya'yı yendik yine aynısını yapabiliriz.
Forumu illa ki takip etmissindir, Fener macindan beri bu bahsettigin hava falan kalmadi.
Basaksehir maci tuz biber ekti, o mactan beri kimsenin Tudora güveni kalmadi.