Igor Tudor

Sinirlenirsen sinirlen manyağa bak yav.Herkes forumda kendini memnun etmek zorunda sanki.Hepsini kazanamasan dahi 2-3 maç hariç alırsan yeter.Onu da yapabilirsin.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Kovulsa ve Terim harici bir hoca gelirse sence değişen bir şey olacak mı?
Tam olarak ne icin yeter Sarper?
Senin hesabina göre üc kafa maci kaybettik, iki üc tane de Anadolu macini beraberlik ile tamamladik diyelim ve hadi senin gönlüne göre olsun Trabzonu maglup ettik diyelim.
Ne icin yeterli olur bu?
Sampiyonluk mu, sampiyonluk haricinde ilk ücün disinda kalmamaya mi?
Net ol yahu.

Son düzenleme:
Tam olarak ne icin yeter Sarper?
Senin hesabina göre üc kafa maci kaybettik, iki üc tane de Anadolu macini kaybettik ve hadi senin gönlüne göre olsun Trabzonu maglup ettik.
Ne icin yeterli olur bu?
Sampiyonluk mu, sampiyonluk haricinde ilk ücün disinda kalmamaya mi?
Net ol yahu.

Kaybetme berabere kal,Trabzon'u da yen.Bunu yap şampiyon ol.Yapamıyorsan da şampiyon olma.Bu kadar net.

Sarper bu kadar ezik olmayı nasıl kabul edebiliyorsun anlamıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

en azından gerçekçi ol, başarısız olacağı kesin bi adamı desteklemenin mantığı nedir. sırf her konuda muhalefet olacaz diye çok kasıyorsunuz bazılarınız bu forumda

Ona bakarsak Tudor'u isteyenler de ezici çoğunluktaydı.O gün Tudor'u istemeyenlere de aynısı deniyordu.Riekerink gibi beden hocaları müstehak deniyordu.Şimdi de tam tersine döndü iş.Doğru bir önerme değil son dediğin bu yüzden.

Bu ülkede fikir beyan etmek suç olmuş malesef. Tudor gitmemeli,başarılı dediğim için 1 aydır idam edilmediğim kaldı. 3 senede 5 tane hoca değişmiş. Hep o giderse başarı gelir, bu gelirse başarı gelir...

Bu döngüden çıkalım istiyorum, bu kadar basit. Bana göre son derece başarılıdır. Bjk,Ts,Başakşehir maçlarını yenip Osmanlı,Bursa,Konya deplasmanlarını kaybetseydi ve yine 29 puan olsaydı eminim şu an herkes başarılıydı der.

Yepyeni oluşan bir takımla 29 puan ve üstelik eze eze kazanılmış,zevk veren oyunla kazanılmış puan hepsi. İsteyen farklı şey söyler, umrumda değil.

Zaten yukarida senin pasa gönlün icin berabere kal diye editledim Anadolu maclarini.
Bak ben de sana net cevap veriyorum, NAH olursun.

Yapma yav,geçen yıl doğru dürüst maç kaybetmeyen Bjk-Başak ikilisi dahi 77-73 aldı.Bu sene kim geçecek o barajı?Bu dediğim gerçekleşir gerçekleşmez ayrı bir olay,ama gerçekleşirse=şampiyonluk.

Bu ülkede fikir beyan etmek suç olmuş malesef. Tudor gitmemeli,başarılı dediğim için 1 aydır idam edilmediğim kaldı. 3 senede 5 tane hoca değişmiş. Hep o giderse başarı gelir, bu gelirse başarı gelir...

Bu döngüden çıkalım istiyorum, bu kadar basit. Bana göre son derece başarılıdır. Bjk,Ts,Başakşehir maçlarını yenip Osmanlı,Bursa,Konya deplasmanlarını kaybetseydi ve yine 29 puan olsaydı eminim şu an herkes başarılıydı der.

Yepyeni oluşan bir takımla 29 puan ve üstelik eze eze kazanılmış,zevk veren oyunla kazanılmış puan hepsi. İsteyen farklı şey söyler, umrumda değil.

Sana da katılmadığım noktalar var ama boldladığım kısımlarda hemfikiriz ki ana fikir de bu zaten.

Yapma yav,geçen yıl doğru dürüst maç kaybetmeyen Bjk-Başak ikilisi dahi 77-73 aldı.Bu sene kim geçecek o barajı?Bu dediğim gerçekleşir gerçekleşmez ayrı bir olay,ama gerçekleşirse=şampiyonluk.
Yahu sen gecen sezonun puani üzerinden hesap yapiyorsun.
Biz burada cok baska bir sey anlatiyoruz.
Bu maclara hala daha sadece puan olarak bakiyorsunuz.
Moral, Motivasyon, Güven, bunlar takim halinde yapilan bir aktivite icin önemlidir.
Hadi Puan üzerinden bakalim, sen o kadar puani toplarsin belki ama rakiplerinin onu yapamayacagini nereden biliyorsun?
Diyelim ki bahsettigin puan baraji olustu, iclerinden bir tanesi ile ayni puanda bitirsen bile büyük ihtimal ile bir tanesine karsi bile ikili averaj üstünlügün olmayacak.

Yahu savundugunuz döngü icinde bir tek Mancini ve Prandelli, onlarda apoletleri yüzünden, Teknik Direktör.
Diger hepsi ya tutarsa.
Mancini ve Prandelli bile dogru secim degiller.
Ne bu lige uygun Teknik Direktörler ne de Galatasarayin oyun yapisina.

Sana da katılmadığım noktalar var ama boldladığım kısımlarda hemfikiriz ki ana fikir de bu zaten.

İnsanlar zannediyor ki benim derdim Tudor. Tudor yerine x biri de olabilirdi. Hep tüketen toplumuz. Şenol Güneş bile bize yenilseydi şimdi neler neler konuşulur olacaktı. Tüketmek basit çünkü. Hemen o yollansın, bu gelsin. İnsanlar bundan zevk alıyor.

Transfer haberleri bu yüzden hep yüksek rating alıyor. Medya aptal mı, habire bu haberleri köpürtüyor. Fener Aykut'u yollasaydı bugün çoktan yarıştan kopmuş olurdu. Ancak tüm baskılara rağmen çok akıllı bir tutum sergileyip sadece sustu. Bizim basiretsizler gaz indirmek yerine iyice gaz veriyor.

Yahu sen gecen sezonun puani üzerinden hesap yapiyorsun.
Biz burada cok baska bir sey anlatiyoruz.
Bu maclara hala daha sadece puan olarak bakiyorsunuz.
Moral, Motivasyon, Güven, bunlar takim halinde yapilan bir aktivite icin önemlidir.
Hadi Puan üzerinden bakalim, sen o kadar puani toplarsin belki ama rakiplerinin onu yapamayacagini nereden biliyorsun?
Diyelim ki bahsettigin puan baraji olustu, iclerinden bir tanesi ile ayni puanda bitirsen bile büyük ihtimal ile bir tanesine karsi bile ikili averaj üstünlügün olmayacak.

Doğrusun.Türkçe bilen bir hoca olsa ne morali kalırdı ne motivasyonu.

Başakşehir'den 5 yediğimiz maçtan sonraki gibi bir galibiyet alalım Akhisar maçında,yine havaya girilir.3/3 yaparsak da unutur millet Bjk maçını falan.

Yapamazlar,nasıl biz hepsini kazanamayacaksak onlar da kazanamayacak.

Başakşehir'den 5 yediğimiz maçtan sonraki gibi bir galibiyet alalım Akhisar maçında,yine havaya girilir.3/3 yaparsak da unutur millet Bjk maçını falan.

Yahu Sarper, ne havasi Allah askina?
Alanya macindan sonra kimse havaya falan girmedi.
Tam aksi bir durum vardi, herkes Besiktas macinin asagi yukari nasil gececegini tahmin edebiliyor idi.
Hani su Forumda zaman gecirmesen su yorumunu anlayacagim.

Zaten rakiplerin ilk 14 hafta itibari ile bir cogunu kazanamadi ve buna ragmen kac puan farki kapatip biri önüne gecti, ikisi de direk arkanda orani burani gidikliyor. Ilk cümleni anlamadigim icin bisey yazamiyorum.

Sizde anlamadigim bir tutum var, olmayacagi asikar olana bile dört elle sariliyorsunuz.
Üstüne hani bunu istiyordunuz ya ne oldu simdi diyordunuz.
Yahu kimsenin elinde gelecegi görebilecegi bir mekanizma yok sonucta.
O günün sartlarina göre insanlar dogru oldugunu inandiklari bir seyi talep ediyorlar.
Olmazsa ve olacagi da yok ise, saglik olsun, olmadi deyip sorunu cözmesini bilmek lazim.

Son düzenleme:
Eee Tudor'la büyük maçlar harici diğer maçları aldık diyelim, CL'ye gidince ne olacak? Mal mal muhabbetler dönüyor. Kendi ligindeki kalburüstü takımlara karşı bile bu kadar ezilirsek şampiyonlar liginde olacakları görmek zor değil. Götüyle izleyen arkadaşlar yine bunu hesap etmemiş.

Ona bakarsak Tudor'u isteyenler de ezici çoğunluktaydı.O gün Tudor'u istemeyenlere de aynısı deniyordu.Riekerink gibi beden hocaları müstehak deniyordu.Şimdi de tam tersine döndü iş.Doğru bir önerme değil son dediğin bu yüzden.
mevcut şartlarda bi hoca istenebilir bunda sıkıntı yok o günün şartlarında kısıtlı hoca adayları içinde taraftara tudor mantıklı geldi. her takım bu tarz yeni hocaları deniyor ama tutmayınca gönderiyor. biz daha geçen sezon sonu bunu yollamalıydık yetersizliği kabak gibi ortaya çıktı. bana kalsa bi önceki sezon riekerink ile başlamak hataydı bu takımı büyük hocalar yönetebilir ancak, riekerink hatası devamında sezon ortası tudor hatasına sebep oldu zincirleme olarak çünkü geçen sezonun ortasında mevcut t.direktör adayları çok kısıtlıydı. şimdiyse önünde terim gibi koskocaman bi fırsat var

Başakşehirden 5 yemek bu kadroya göre normal değil hocam, yetersizlik söz konusu.. Bizim korkumuz kritik evrelerde bu yetersizliğin başımıza dert açması, Tudor gidince x hoca gelsin demiyoruz Fatih Terim gelsin istiyoruz aksi bir durumda değişen bir şey olmayacak zaten.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt