Igor Tudor

İnsanlar zannediyor ki benim derdim Tudor. Tudor yerine x biri de olabilirdi. Hep tüketen toplumuz. Şenol Güneş bile bize yenilseydi şimdi neler neler konuşulur olacaktı. Tüketmek basit çünkü. Hemen o yollansın, bu gelsin. İnsanlar bundan zevk alıyor.

Transfer haberleri bu yüzden hep yüksek rating alıyor. Medya aptal mı, habire bu haberleri köpürtüyor. Fener Aykut'u yollasaydı bugün çoktan yarıştan kopmuş olurdu. Ancak tüm baskılara rağmen çok akıllı bir tutum sergileyip sadece sustu. Bizim basiretsizler gaz indirmek yerine iyice gaz veriyor.

Kesinlikle.Hoca öğütme makinesine döndük son 4-5 senede.Alman ekolünden birini getirsek diyeceğim,o 90'ların jenerasyonu da tamamen bitti artık bizde.O kadar adam geldi gitti hep mi hocalar suçlu yani?

Şu saniye Fatih hoca gelse,es kaza üst üste 2 maç berabere kalsa ona da kebapçı vb. diyenler olacak.Maçtan sonra değil maç anında ne dediğin önemli.Hayali efsaneler yaratmayı çok seviyoruz.1-2 kaybettiğimiz Süper Final maçında yine çoğunluk şampiyonluk gitti,atamayana atarlar,Fb bizi Kadıköy'e her türlü yener.1-1'e yatmadı hoca,saldırdı golü yedik.1-1 de bize yarıyordu vb. diyordu.Şampiyonluktan sonra da tam tersi oldu olay.Hayali efsane dediğim olay yanlış anlaşılmasın,maçtan sonra herkes kızıyordu tepki gösteriyordu yani kimsenin inandığı falan yoktu. (Burada kastedilen çoğunluk.)

Eee Tudor'la büyük maçlar harici diğer maçları aldık diyelim, CL'ye gidince ne olacak? Mal mal muhabbetler dönüyor. Kendi ligindeki kalburüstü takımlara karşı bile bu kadar ezilirsek şampiyonlar liginde olacakları görmek zor değil. Götüyle izleyen arkadaşlar yine bunu hesap etmemiş.
ulan 3 yildir sampiyon olamiyorsun

birak sampiyonlugu 3. olamiyorsun

sampiyon olmayi begenmiyorsun gelecek seneki sl maclarini dusunuyorsun

Ts,Başakşehir,Beşiktaş maçlarında toplam 10 gol yemişiz onnn onnn bakın yazarken bile sinirlerim zıpladı hala yok küçük maçları kazanıyormuşta bilmenne.Ulan uyanın artık onlarıda bu kazanmadı.Takımdaki kaliteli oyuncular Gomis, fernando, mariano sayesinde aldın.Seneye 2.olup cl ye falan gidilirse orada reale bayerne karşı düşünün bu herifi sonra ahkam kesin.Rezil bi adam rezil.

Son düzenleme:
Kesinlikle.Hoca öğütme makinesine döndük son 4-5 senede.Alman ekolünden birini getirsek diyeceğim,o 90'ların jenerasyonu da tamamen bitti artık bizde.O kadar adam geldi gitti hep mi hocalar suçlu yani?

Şu saniye Fatih hoca gelse,es kaza üst üste 2 maç berabere kalsa ona da kebapçı vb. diyenler olacak.Maçtan sonra değil maç anında ne dediğin önemli.Hayali efsaneler yaratmayı çok seviyoruz.1-2 kaybettiğimiz Süper Final maçında yine çoğunluk şampiyonluk gitti,atamayana atarlar,Fb bizi Kadıköy'e her türlü yener.1-1'e yatmadı hoca,saldırdı golü yedik.1-1 de bize yarıyordu vb. diyordu.Şampiyonluktan sonra da tam tersi oldu olay.Hayali efsane dediğim olay yanlış anlaşılmasın,maçtan sonra herkes kızıyordu tepki gösteriyordu yani kimsenin inandığı falan yoktu. (Burada kastedilen çoğunluk.)

Birde hala Tuchel falan yazılıyor. 14 maçta 29 puan yapan,herkesin istediği ofansif,agresif futbolu oynatan adam bile idam sehpasına konuldu. Tuchel gelince sanki farklı bir şey olacak.

Bu ülkede insanlar statik. Farklı şeyler görmeyi sevmiyor. Le Guen neler neler yapıyor ama kimse konuşmuyor medyada. Adam vasat kadroya 3-5-2 ile 24 puan kazandırdı. Ben farklı şeyler görmek isterim ama ne yazık ki insanlar istemiyor.

Ben hala yeni nesilden umutluyum. Bu dinazor kafalıları bitirip global futbolu izleyenler az-çok futbolu ilerletecek.

Birde hala Tuchel falan yazılıyor. 14 maçta 29 puan yapan,herkesin istediği ofansif,agresif futbolu oynatan adam bile idam sehpasına konuldu. Tuchel gelince sanki farklı bir şey olacak.

Bu ülkede insanlar statik. Farklı şeyler görmeyi sevmiyor. Le Guen neler neler yapıyor ama kimse konuşmuyor medyada. Adam vasat kadroya 3-5-2 ile 24 puan kazandırdı. Ben farklı şeyler görmek isterim ama ne yazık ki insanlar istemiyor.

Ben hala yeni nesilden umutluyum. Bu dinazor kafalıları bitirip global futbolu izleyenler az-çok futbolu ilerletecek.

Aynen öyle.Ona da teklediğimiz ilk periyotta nerden bulduk bu Alman köylüsünü defolsun gitsin köyüne denecek.%100 yani bu.

Bu ülkede fikir beyan etmek suç olmuş malesef. Tudor gitmemeli,başarılı dediğim için 1 aydır idam edilmediğim kaldı. 3 senede 5 tane hoca değişmiş. Hep o giderse başarı gelir, bu gelirse başarı gelir...

Bu döngüden çıkalım istiyorum, bu kadar basit. Bana göre son derece başarılıdır. Bjk,Ts,Başakşehir maçlarını yenip Osmanlı,Bursa,Konya deplasmanlarını kaybetseydi ve yine 29 puan olsaydı eminim şu an herkes başarılıydı der.

Yepyeni oluşan bir takımla 29 puan ve üstelik eze eze kazanılmış,zevk veren oyunla kazanılmış puan hepsi. İsteyen farklı şey söyler, umrumda değil.
5. haftadan beri kaç maç seyrettin acaba?

İnsanlar derbi kazanamamasını eleştirmiyor sadece. 100 defa söyledik ama anlamıyorsun ısrarla. Derbileri ne şekilde kazanamadığı eleştiriliyor.

Ts,Başakşehir,Beşiktaş maçlarında toplam 10 gol yemişiz onnn onnn bakın yazarken bile sinirlerim zıpladı hala yok küçük maçları kazanıyormuşta bilmenne.Ulan uyanın artık onlarıda bu kazanmadı.Takımdaki kaliteli oyuncular Gomis, fernando, mariano sayesinde aldın.Seneye 2.olup cl ye falan gidilirse orada reale bayerne karşı düşünün bu herifi sonra ahkam kesin.Rezil bi adam rezil.

Evet yedi. Terim'de Fener'den 6 yedi, Trabzon'dan 5 yedi, yine Fener'den SamiYen'de 4 yedi,Rize'den 5,Chelsea'den 5,Madrid'den 6 yedi... Daha uzatırım. Hiç olmamış gibi davranıyorsunuz.

Mourinho Barça'dan 5 yedi, Sir Alex City'den 6 yedi, Wenger 8 yedi.. Ne oldu onlar kötü hoca mı yani? Puanları toplayan kadro ama kaybeden hoca. Yok ya. Ne kadar basitmiş. İşte sırf böyle ezberciliğiniz yüzünden savunuyorum Tudor'u yoksa umrumda değil,giderse gitsin.

İnsanlar derbi kazanamamasını eleştirmiyor sadece. 100 defa söyledik ama anlamıyorsun ısrarla. Derbileri ne şekilde kazanamadığı eleştiriliyor.

Bjk maçını bir şekilde alsak emin ol burası hoca büyük maç sorununu çözdü,hatalarından ders çıkardı tarzından yorumlarla dolardı.Derbileri kazanamama okey de nasıl kazanamadığı hikaye.

tüm maçları izledim. Kazandığımız hangi maç kötü oynadık? Elini vicdanınına koyarak söyle? Bursa deplasmanı? Karabük? Konya? Gençler? Alanya? Hangisinde kazanmayı hak etmedik diyebilirsin?

en zorlandığımız Karabük maçında en az 5-6 tane net gol kaçırdık. Aşırı laubalilikten puan gidiyordu. Bu ligde Başakşehir dahil en iyi oynayan biziz. Dün Osmanlı maçında vasat oynayıp kazandılar mesela.

Bjk maçını bir şekilde alsak emin ol burası hoca büyük maç sorununu çözdü,hatalarından ders çıkardı tarzından yorumlarla dolardı.Derbileri kazanamama okey de nasıl kazanamadığı hikaye.
Büyük maç kazandığı zaman ne şekilde kazandığını tartışır, buradaki yorumların tutarlılığını masaya yatırırız Sarper. Şu an için varsayımlarla vakit kaybetmeye gerek olmadığı düşüncesindeyim.

Sıkıntı zaten problemin devam etmesi, yense elbette ki karnesine bir derbi Galibiyeti eklenecekti, bizde sevinecektik oda, lakin yenilen bir golden sonra aşırı bir düşüş yaşandı ve kötü bir futbol ile yenik ayrıldık. Başakşehir maçıda bundan farklı değildi, bir yerde problemi var ve çözemiyor, CL seviyesinde sen bu adama güvenirmisin?

Sıkıntı zaten problemin devam etmesi, yense elbette ki karnesine bir derbi Galibiyeti eklenecekti, bizde sevinecektik oda, lakin yenilen bir golden sonra aşırı bir düşüş yaşandı ve kötü bir futbol ile yenik ayrıldık. Başakşehir maçıda bundan farklı değildi, bir yerde problemi var ve çözemiyor, CL seviyesinde sen bu adama güvenirmisin?

Olay işin 'nasıl'ıyla ama.Ben diyorum ki kazanamadığı için eleştiriliyor,nasıl kazanamadığı da buna yapılmış bir zırh.Eğer kazansaydık kimse nasıl oynadığımızı,Tudor'un çıkardığı kadroyu,mantalitesini falan konuşmayacaktı.

Evet yedi. Terim'de Fener'den 6 yedi, Trabzon'dan 5 yedi, yine Fener'den SamiYen'de 4 yedi,Rize'den 5,Chelsea'den 5,Madrid'den 6 yedi... Daha uzatırım. Hiç olmamış gibi davranıyorsunuz.

Mourinho Barça'dan 5 yedi, Sir Alex City'den 6 yedi, Wenger 8 yedi.. Ne oldu onlar kötü hoca mı yani? Puanları toplayan kadro ama kaybeden hoca. Yok ya. Ne kadar basitmiş. İşte sırf böyle ezberciliğiniz yüzünden savunuyorum Tudor'u yoksa umrumda değil,giderse gitsin.

Ezbercilik ne alaka la.Ulan Terimle fb den 6 yedik realden 6 yedik ama maçın 1 saniyesinde bile futbol olarak ezilmedik.Şu bjk maçının 2.devresinde utancımdan yerin dibine girdim.Neyini savunuyorsun bu rezilin.Artı sen savunsan bana ne bize ne.Git Tudor Tişörtü al sokakta gez ozaman.Mayısta 3.lüğü kutlarsın.

Yahu zaten arzu edilen de bu, hatalarindan ders cikarip zorluk derecesi yüksek maclari kazanmasi.
Ve Hayir derbileri kazanamama degil ne sekil kazanamadigi önemli.
Bunu asagi yukari her mesajda görebilecegin halde hikaye diye kestirip atman komik.
Ikide bir insanlarin acik acik yazdiklarinin aksini iddia etmek ise artik komik degil.

Son düzenleme:
Ezbercilik ne alaka la.Ulan Terimle fb den 6 yedik realden 6 yedik ama maçın 1 saniyesinde bile futbol olarak ezilmedik.Şu bjk maçının 2.devresinde utancımdan yerin dibine girdim.Neyini savunuyorsun bu rezilin.Artı sen savunsan bana ne bize ne.Git Tudor Tişörtü al sokakta gez ozaman.Mayısta 3.lüğü kutlarsın.
6 yemissin ezilsen ne ezilmesen ne mg

ama o dediklerinin hiç biri bunları 8 ay içinde başarmadı ve hiçbiri bizim kadar ezilmedi o maçlarda. ayrıca o bahsettiğin adamlar öncesinde nice başarılar yaşamış sadece yol kazası olarak o maçları yaşamız adamlar bu çakma conte kalmaya devam ederse daha çok 4-5 yediğimiz maç olur hatta çok daha fecileri olabilir. sen ve senin gibiler tudoru sırf kuru muhalefetliğiniz ve tükürdüğünüzü yalamamak için savunuyorsunuz.

tüm maçları izledim. Kazandığımız hangi maç kötü oynadık? Elini vicdanınına koyarak söyle? Bursa deplasmanı? Karabük? Konya? Gençler? Alanya? Hangisinde kazanmayı hak etmedik diyebilirsin?

en zorlandığımız Karabük maçında en az 5-6 tane net gol kaçırdık. Aşırı laubalilikten puan gidiyordu. Bu ligde Başakşehir dahil en iyi oynayan biziz. Dün Osmanlı maçında vasat oynayıp kazandılar mesela.
Çoğunda kötü oynamadık ama çoğunda iyi de oynamadık, kimse hikaye anlatmasın. Kötü oynamamak =/= iyi oynamak. İyi oynayan ekiplere karşı zorlanacağımız 4.-5. haftadan itibaren kontrollü futbola geçtiğimizde belliydi zira takımın herhangi bi hücum planı olmadığı o haftayla birlikte ayyuka çıktı. Bireysel becerilerle gol bulmaya çalışan bir futbolcu topluluğuyuz. Bu takımın hücumda herhangi bi taktiği yok. Dolayısıyla oyuncularımızın hasbelkader günlerinde olup bir şekilde gol atmalarını beklemek zevkli falan değil. İyi futbol oynayan ekiplerle oynadığımız maçlar da zaten bunun kanıtı.

Eee Terim'de 2004'te 6.yapmıştı bizi? yine yapmayacağının garantisi var mı? Denizli geldiğinde de herkes başarı garantili diyordu ne oldu? 2 ay dayanamadı. İsterlerse yollasınlar, Tudor'un koruması da değilim.

Tamamen kendi mantığıma yatanı söylüyorum. Sen nasıl söylüyorsun,ben de söylüyorum.

Geri
Üst Alt