Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.794
- 12.864
- 2.343
İnsanlar zannediyor ki benim derdim Tudor. Tudor yerine x biri de olabilirdi. Hep tüketen toplumuz. Şenol Güneş bile bize yenilseydi şimdi neler neler konuşulur olacaktı. Tüketmek basit çünkü. Hemen o yollansın, bu gelsin. İnsanlar bundan zevk alıyor.
Transfer haberleri bu yüzden hep yüksek rating alıyor. Medya aptal mı, habire bu haberleri köpürtüyor. Fener Aykut'u yollasaydı bugün çoktan yarıştan kopmuş olurdu. Ancak tüm baskılara rağmen çok akıllı bir tutum sergileyip sadece sustu. Bizim basiretsizler gaz indirmek yerine iyice gaz veriyor.
Kesinlikle.Hoca öğütme makinesine döndük son 4-5 senede.Alman ekolünden birini getirsek diyeceğim,o 90'ların jenerasyonu da tamamen bitti artık bizde.O kadar adam geldi gitti hep mi hocalar suçlu yani?
Şu saniye Fatih hoca gelse,es kaza üst üste 2 maç berabere kalsa ona da kebapçı vb. diyenler olacak.Maçtan sonra değil maç anında ne dediğin önemli.Hayali efsaneler yaratmayı çok seviyoruz.1-2 kaybettiğimiz Süper Final maçında yine çoğunluk şampiyonluk gitti,atamayana atarlar,Fb bizi Kadıköy'e her türlü yener.1-1'e yatmadı hoca,saldırdı golü yedik.1-1 de bize yarıyordu vb. diyordu.Şampiyonluktan sonra da tam tersi oldu olay.Hayali efsane dediğim olay yanlış anlaşılmasın,maçtan sonra herkes kızıyordu tepki gösteriyordu yani kimsenin inandığı falan yoktu. (Burada kastedilen çoğunluk.)