Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Belhandayı ölümüne savunan birisinin ciddiye alamam maalesef teknik konusunda.
Prandelli imparatorun yardımcısı bile olamaz ayrıca. Abartmayalım lütfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandayı ölümüne savunan birisinin ciddiye alamam maalesef teknik konusunda.
Tudor zamanı oynanan futboldan korkuyorlar..Tudordan niye korksun millete Allah aşkına?
Deplasman maçlarında tarihi hezimetlerden korkuyorlar belki ancak.
Udinese seviyesinde kümeye düşmemek için savaşan bir teknik direktör işte.
Ne azı, ne fazlası. Büyük Galatasarayımıza lütfen büyük hocalar veyahutta bu profile yakın kişiler sunalım lütfen.
Büyük futbolcu insan piskokijisinden gramm anlamayan, vasat teknik direktör olan Tudor ve benzeri kişileri lütfen büyük camiamıza uygun görmeyelim Recep kardeşim.
Burası Galatasaray !!!! Karabük veya Udinese değil .
Kendimize gelelim.
Fatih Terim'in en iyi oynatığı oyunu Tudor rüyasında bile oynatamaz yalnız.Tudor zamanı oynanan futboldan korkuyorlar..
Ft hic bi zaman öyle oynatamadı ondan korkuyorlar..
Tudor gelir bu kulubun efsanesi olur diye korkuyorlar...
100 Galatasaraylıya sorduk 99 u tudor dediFatih Terim'in en iyi oynatığı oyunu Tudor rüyasında bile oynatamaz yalnız.
2000 yıllı hadi geç... hatırlamasın veya yaşından dolayı takip edemedin ama 2011 yılında ki oyun çok daha iyidi hemde icerde ve dışarda..
Ayrıca Tudor ile bazı deplasman müsabakaları izle tekrardan. Ayıptır söylemesi tecavüze uğradık bazı takımlara karşı ki bunu bugünkü kötü durumda bile henüz başaramadık. Kötüyüz hemde çok ama maçın çok büyük bölümü aciz şekilde tokat manyağı ama dönmedik Tudor beyfendi ile yaşadığımız gibi
Nerede sordun? Ozbekin hanımı doğduğu büyüdüğü Beşiktaş semtinde mi?100 Galatasaraylıya sorduk 99 u tudor dedi
forumdakı 100 gslı uyeye sordukNerede sordun? Ozbekin hanımı doğduğu büyüdüğü Beşiktaş semtinde mi?
Tiner etkisi ile sayılır mı oylar tartışılır rengim be![]()
Forumun seviyesinde sorun var dediler inanmak istemedimforumdakı 100 gslı uyeye sorduk
@Engin ŞİŞMANForumun seviyesinde sorun var dediler inanmak istemedim
O bir kişi kim? Fatih Terim mi ?![]()
Bu hacinin Bologna taraftarı olduğunu nereden kanaat getirdin?bu haci bologna taraftari mi ya
Buyur recep kardeş
Terim tudordan iyi hoca demiştiniz onu söyledım engin beyBuyur recep kardeş
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Terim tudordan iyi hoca demiştiniz onu söyledım engin bey
Tudor kim ? Çomar in teki. Fıat ile mercedes kıyaslamak gibi bir şey. Soruyu sormaman gerekiyor kısaca.Terim tudordan iyi hoca demiştiniz onu söyledım engin bey