Igor Tudor

Tudordan niye korksun millete Allah aşkına?

Deplasman maçlarında tarihi hezimetlerden korkuyorlar belki ancak.

Udinese seviyesinde kümeye düşmemek için savaşan bir teknik direktör işte.
Ne azı, ne fazlası. Büyük Galatasarayımıza lütfen büyük hocalar veyahutta bu profile yakın kişiler sunalım lütfen.

Büyük futbolcu insan piskokijisinden gramm anlamayan, vasat teknik direktör olan Tudor ve benzeri kişileri lütfen büyük camiamıza uygun görmeyelim Recep kardeşim.

Burası Galatasaray !!!! Karabük veya Udinese değil .
Kendimize gelelim.
Tudor zamanı oynanan futboldan korkuyorlar..

Ft hic bi zaman öyle oynatamadı ondan korkuyorlar..

Tudor gelir bu kulubun efsanesi olur diye korkuyorlar...

Daha kariyerinin basinda olan bir teknik adamin ne yazik ki kredisi yoktu bizde,simdi mesela Fatih hoca elestiriliyor ya hakli olarak basarilari unutuluyor

Tudor’u da taraftarimiz daha once hamzaoglu’nu yedigimiz gibi yedik,Fatih hoca’yi yemek cok zor cunku isin sonunda her turlu basarili oluyor

Tudor konusuna gelecek olursak ne yazik ki formda olan tolga’yi ve rodrigues’i kesmemek icin ve ayni zamanda yeni transfer olmus feghouli’ye takim da yer acmak icin bir takim arayislara girdi ve tutmadi arayislar

Ilk 8 hafta oynattigi baskili coskulu oyunu son dönemde turkiye liginde herhangi bir takim da görmedim

Tudor zamanı oynanan futboldan korkuyorlar..

Ft hic bi zaman öyle oynatamadı ondan korkuyorlar..

Tudor gelir bu kulubun efsanesi olur diye korkuyorlar...
Fatih Terim'in en iyi oynatığı oyunu Tudor rüyasında bile oynatamaz yalnız.

2000 yıllı hadi geç... hatırlamasın veya yaşından dolayı takip edemedin ama 2011 yılında ki oyun çok daha iyidi hemde icerde ve dışarda..

Ayrıca Tudor ile bazı deplasman müsabakaları izle tekrardan. Ayıptır söylemesi tecavüze uğradık bazı takımlara karşı ki bunu bugünkü kötü durumda bile henüz başaramadık. Kötüyüz hemde çok ama maçın çok büyük bölümü aciz şekilde tokat manyağı ama dönmedik Tudor beyfendi ile yaşadığımız gibi

Fatih Terim'in en iyi oynatığı oyunu Tudor rüyasında bile oynatamaz yalnız.

2000 yıllı hadi geç... hatırlamasın veya yaşından dolayı takip edemedin ama 2011 yılında ki oyun çok daha iyidi hemde icerde ve dışarda..

Ayrıca Tudor ile bazı deplasman müsabakaları izle tekrardan. Ayıptır söylemesi tecavüze uğradık bazı takımlara karşı ki bunu bugünkü kötü durumda bile henüz başaramadık. Kötüyüz hemde çok ama maçın çok büyük bölümü aciz şekilde tokat manyağı ama dönmedik Tudor beyfendi ile yaşadığımız gibi
100 Galatasaraylıya sorduk 99 u tudor dedi

Hoca artık emekli oldum dediği an 1 şans daha verilebilir kendisine.

kavga çıkacak gibi...

Ne Tudor'u abi hadi ya. Zaten dönecek eninde sonunda muhakkak denenir tekrar. Türkiye'de hep aynı hocaların ismi dönüp dolaşıyor. Ama Tudor'cuların da Terim'e sallamasını çok yanlış bulmuyorum. Sonuçta adamın yerine geldi ve olumlu veya olumsuz muhtemel hikayesi yarım kalmış oldu.

baska tafsiyelerle gelin arkadaslar, tudorun derbi korkularini unutmadim! ota boka saygi duyup duruyordu, korkak futbol cok canimizi yakti!

Geri
Üst Alt