Igor Tudor

Fikstür kolaylığı bizi oyaladı kandırdı östersunds maçından sonra gitmeliydi bu kaliteli kadro daha fazla rezil olmadan istifa et

Niye üstüne alındın ki

Sevinenler var apaçık ortada ne diyelim sevinmeye devam etsinler.Ha şu dakikadan sonra inş kovulur diyorum Tudor lig sonunda tabloya bakıp mutlu olurlar ne diyelim
Ben bir tane sevinen adam görmüyorum, hepsi bu oyun ve skor yüzünden kızgın ve bu kızgınlık yüzünden sert tonda yazıyorlar. Kızgın olurken insan doğal olarak daha sert tonda yazar.

Üstüne alınma olayını da bir kenara bırak, ikide bir neden üstüne alındın falan yazıyorsun. Yaptığın tek yorum kızgın olanların yorumlarına, sert tonda yazılarına hitaben Galatasaray kaybediyor diye seviniyorlar yorumu.

Ben kızgınım mesela şu anda, kızgınlığımın en büyük sebebi ise bana göre Tudorun ısrarla yaptığı hatalar. Bu durumda kaybettiğimize bende seviniyorum herhalde.

Hadi bütün bunları kenara bırakalım, ilk mesajımda da bunu yazdım zaten, senin düşüncelerin nedir. Tudor neleri doğru yaptı, neler doğru gidiyordu? Bu doğruları yazmanı rica ettim, tekrar ediyorum. Sana göre neler doğru, kızanlar sana göre neden haksız yere kızıyorlar?

Son düzenleme:
Ben bir tane sevinen adam görmüyorum, hepsi bu oyun ve skor yüzünden kızgın ve bu kızgınlık yüzünden sert tonda yazıyorlar. Kızgın olurken insan doğal olarak daha sert tonda yazar.

Üstüne alınma olayını da bir kenara bırak, ikide bir neden üstüne alındın falan yazıyorsun. Yaptığın tek yorum kızgın olanların yorumlarına, sert tonda yazılarına hitaben Galatasaray kaybediyor diye seviniyorlar yorumu.

Ben kızgınım mesela şu anda, kızgınlığımın en büyük sebebi ise bana göre Tudorun ısrarla yaptığı hatalar. Bu durumda kaybettiğimize bende seviniyorum herhalde.

Hadi bütün bunları kenara bırakalım, ilk mesajımda da bunu yazdım zaten, senin düşüncelerin nedir. Tudor neleri doğru yaptı, neler doğru gidiyordu? Bu doğrularını yazmanı rica ettim, tekrar ediyorum. Sana göre neler doğru, kızanlar sana göre neden haksız yere kızıyorlar?

Başka bir forumdasın o zaman sana iyi forumlar

Bence oyunu çok güzel okumuş. Tamamen oyuncuların bok yemesinden kaybediyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onu sen yapmaya çalışıyorsun

Maç konusuna girmen yeterlidir
Zaten maç konusundayım, tek gördüğüm kızgın olan taraftar ve bunu dile getirenler,kimi daha soğuk kanlı kimi daha sert. Bazısı bunu haftalar öncesinden belirttiğini yazıyor, bunda da bir şey yok, demek adam haftalar öncesinden bir şeyler gözlemlemiș ümidini kesmiş Tudordan.

Bir tane şinanay yavrum şinanay diye sevinen göremiyorum. Sen kızanlara seviniyorlar yazıyorsan, madem öyle al bende çok kolay bir şekilde sana yazıyorum, şu Futbola ses etmediğine göre oynanan oyundan ve mağlup olmaktan rahatsız değilsin demek ki.

Maç olmuş 3-1,dk olmuş 70 hala kanatsız oynuyoruz inanılacak gibi değil

GSCimbom Mobile App

Çıkar şu 2 kanat özürlüsünü, yasin ile rodriguez i al,ne mal adamsın sen hala izliyor kenardan

arkadaş, ben sahaya gitmeden izlediğim halde bu tudorla olmaz diyebiliyorum
hem de haftalar öncesinde
yani millet gol atıyoruz, şu kadar pozisyona giriyoruz diye bize bağırıp çağırırken ben iyi futbol oynamıyoruz, bu ileride başımıza iş açabilir diyordum

yöneticilerimiz ne yapıyor bu esnada? futboldan anlayan bir kişi bile yok mu bu klübü yönetenlerin arasında?
arsa parasıyla 3-5 topcu getirince her şey olacak mı sanıyor bunlar?

100 kere kovun 1000 kere kovun. İzlemiyorum maçları bu öküz gidene kadar. Kombinem var. Maçlara da gitmeyeceğim yeter lan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hani bazı adamlar vardır ne yaparsa yapsın olmaz. Adamın kaybetmek ruhunda vardır dogustan kaybedendir. İste bu Tudor oyle bir adam. Bana gore maglubiyeti hak edecek bir futbol oynamadık ama bu Tudor olmaz olmayacak çünkü şans yok winner degil ve buyuk takım vizyonu kendisinde yok. Ha küçük maçları kazanır şampiyon olur bilemem ama zor. Haftaya da puan kaybı banko. İki orta saha yok. Gelecek hafta kovulur muhtemelen...

Geri
Üst Alt