Cevat Bahri
Aslan Üye
- 18 Ocak 2014
- 7.610
- 18
- 633
Fikstür kolaylığı bizi oyaladı kandırdı östersunds maçından sonra gitmeliydi bu kaliteli kadro daha fazla rezil olmadan istifa et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bir tane sevinen adam görmüyorum, hepsi bu oyun ve skor yüzünden kızgın ve bu kızgınlık yüzünden sert tonda yazıyorlar. Kızgın olurken insan doğal olarak daha sert tonda yazar.Niye üstüne alındın ki
Sevinenler var apaçık ortada ne diyelim sevinmeye devam etsinler.Ha şu dakikadan sonra inş kovulur diyorum Tudor lig sonunda tabloya bakıp mutlu olurlar ne diyelim
Ben bir tane sevinen adam görmüyorum, hepsi bu oyun ve skor yüzünden kızgın ve bu kızgınlık yüzünden sert tonda yazıyorlar. Kızgın olurken insan doğal olarak daha sert tonda yazar.
Üstüne alınma olayını da bir kenara bırak, ikide bir neden üstüne alındın falan yazıyorsun. Yaptığın tek yorum kızgın olanların yorumlarına, sert tonda yazılarına hitaben Galatasaray kaybediyor diye seviniyorlar yorumu.
Ben kızgınım mesela şu anda, kızgınlığımın en büyük sebebi ise bana göre Tudorun ısrarla yaptığı hatalar. Bu durumda kaybettiğimize bende seviniyorum herhalde.
Hadi bütün bunları kenara bırakalım, ilk mesajımda da bunu yazdım zaten, senin düşüncelerin nedir. Tudor neleri doğru yaptı, neler doğru gidiyordu? Bu doğrularını yazmanı rica ettim, tekrar ediyorum. Sana göre neler doğru, kızanlar sana göre neden haksız yere kızıyorlar?
Tezek at izi kalsın, anladım.Başka bir forumdasın o zaman sana iyi forumlar
Tezek at izi kalsın, anladım.
Pek iyi değil ne yazık ki, rezil bir Futbol, rezil bir skor.
Zaten maç konusundayım, tek gördüğüm kızgın olan taraftar ve bunu dile getirenler,kimi daha soğuk kanlı kimi daha sert. Bazısı bunu haftalar öncesinden belirttiğini yazıyor, bunda da bir şey yok, demek adam haftalar öncesinden bir şeyler gözlemlemiș ümidini kesmiş Tudordan.Onu sen yapmaya çalışıyorsun
Maç konusuna girmen yeterlidir
Daha önce de söylediğim gibi Avcı gelmiyorsa Tudor sene sonuna kadar devam etmeli.
Hain olduğunu düşünmüyorum ama gerizekalı olduğu bir gerçek.Oyuna mudahale etsene hain herif
Oyuna mudahale etsene hain herif