Igor Tudor

Hiç kusura bakma hoca İSTİFA ...

Skor 4-1 olmuş hala izliyorsun maçı anasını satayım

Akın akın sol kanattan geliyor Elia her pozisyonda falloş ediyor Maicon 'u hala bir önlem almıyorsun
Sağ kanattan her geldiklerinde tehlike yaratıyorlar hala Tolga-Latovlevici 'yle olmayacağını anlamıyorsun
Bir tane Adebayor tüm takımı dağıtıyor bir önlem almıyorsun

Yok hoca seninle şampiyonluk filan olmayacak ...

rakibin en zayıf noktası orta alan Emre ve Mahmut yok, ikisi birden yok düşünün 4 orta saha ile çıkıyorsun birini stoperlerin arasına, diğerini forvetlerin arasına, birini sol kanata, birini sağ kanata atıp rakibe orta alanı teslim ediyorsun

hayatımda gördüğüm en büyük malsın, tek yaptığın iyilik kadro planlaması oldu, onu da sen mi yaptın bilemiyorum ama artık işi gerçek bir teknik direktöre bırakman lazım.

Değişik bir adam.
İlk 3 haftaki takımda ne sorun gördü de Gary oynamıyor?Gary yetersiz ama eldeki en iyi oyuncu.
Tamam Tolga ile başla da 3-1 gerideyken Tolga sana ne verecek?

Sen teknik direktörlüğü bırak git bar fedaisi ol. Bu boy pos ilr iyi iş yaparsın We will kill everybody reis.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam futboldan anlıyorsa ne oluyum. İyi oyunculardan kurulu bir takım hoca olmadan küçük maçları kazanıyor zaten. Bu beceriksizin müdahale etmesi gereken bu tarz maçlarda rezil oluyoruz ve bu adam hala takımın başında kalıyor. Söyleyecek sözüm yok.
Bu adam bu takımın başında kalırsa bence şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyelim biz. Benim yüreğim dayanmaz Real Madrid, City, Barca deplasmanlarına.

Bundan sonra seni savunana da ana avrat giydirmek lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

takımı bu maça hiç hazırlamamışsın belli hoca hiç kusura bakma normalde bir oyun planımız bir isteğimiz olurdu büyük maçlarda ne bir oyun planı ne bir istek hiçbir şey yok anasını satayım

Haftaya kendi evimizde Alanyaspor'u yeneriz ve herşey unutulur. Tudor severler ortaya çıkar.

Büyük taktik dehası GAlatasaray sana 3 gömlek büyük gelir

3 hafta önce yazdım çok rahat şampiyon olacağımız sene hırvat köylüsüne takıldık diye. Anadolu takımlarına karşı alınan bir galibiyetle birçok kişinin gözü boyanmaz tekrar umarım..

Taktikkkkk dehâaâaaaaaaaaaa,kendisini süper geliştiriyıooooo,sürekli taktik deniyo yeeee

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt