- 4 Ağustos 2009
- 90.014
- 70.865
- 5.188
sezon ortasında td değiştirilmezmiş. sanki takımın başında td var da biz değiştirmeye çalışıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her seferinde aynisini yapiyorsun, bir kere de bildiginden sastigini görmedim zaten.
çok övülen Abdullah Avcı son 12 senenin 10'unda Başakşehir (İBB) 'de çalıştı. Üstelik üzerinde en ufak medya veya taraftar baskısı olmadan.
Milli takımda aynı kişi Andorra hariç maç kazanamadı. Tunay,Sercan vs. gibi fantaziler yaptı. Gelsin buraya 5.hafta yollanır.
Avcı'nın çöp olduğu tudorun bok yemesini örtemez. Tudoru istemeyip Avcı'yı istemek tabiki aptallık olur. Avcı 2-3 seneden önce sistemi oturtamaz. Baskı altında hele hiç. O oturtana kadar aynı sürede Tudor conte seviyesine çıkar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Avcı'nın çöp olduğu tudorun bok yemesini örtemez. Tudoru istemeyip Avcı'yı istemek tabiki aptallık olur. Avcı 2-3 seneden önce sistemi oturtamaz. Baskı altında hele hiç. O oturtana kadar aynı sürede Tudor conte seviyesine çıkar.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şaka herhalde?
Nasıl bir veriden hareketle iddia edebiliyorsun bunu?...
Tam kendini tarif etmişsin...
Ben çok kolay kanaat oluşturan biri değilimdir ancak kanaatim kesinleştiğinde de pek yanılmıyorum açıkçası; FR-Semih-Podolski vs vs ki seninle birebir tartıştığımız konularda kaç kez dediğime geldin en sonunda; Semih konusu başta gelir mesela, ne argümanlar uydurmuştun savunmak için, akla ziyan...
Sol bek yok, stoper yok, Feghouli hala devrede değil. Yedekler çöp. Takım yeni kurulmuş. Oyun 2-3 maç hariç zevk veriyor,lideriz.
Başakşehir senelerdir her şeyiyle oturmuş takım. Hiç bir mevkide eksikleri yok. Beşiktaş desen aynı şekil.
Maçın siniri geçtiyse dediklerimi anlarsınız,bu takım bu sene TUDOR'la şampiyon olacak. Hadi iyi geceler.
Sol bek yok, stoper yok, Feghouli hala devrede değil. Yedekler çöp. Takım yeni kurulmuş. Oyun 2-3 maç hariç zevk veriyor,lideriz.
Başakşehir senelerdir her şeyiyle oturmuş takım. Hiç bir mevkide eksikleri yok. Beşiktaş desen aynı şekil.
Maçın siniri geçtiyse dediklerimi anlarsınız,bu takım bu sene TUDOR'la şampiyon olacak. Hadi iyi geceler.
Yanilmak, yada yanilmamak nedir? Ersun rezil rüsva oldu, hala iyi hoca oldugunu iddia ediyorsun mesela. Lucescu´un rezil rüsva kepaze oldu. Bruma 3 milyona yollayalim diyordun, adam 13 milyona gitti, bir sene sözlesmesi kalmisken.
Kimi dünya yildizlarin bir lira kazandiramadigi yerde, Semih bile en formsuz döneminde 2.5-3 milyon avro kazandirarak gitti kulüpten.
Bunlar simdi bir cirpida cikar... Daha da derine gidersem, kimbilir neler cikar. Yani biz birsey demiyoruz.
Podolski konusunda da hic tartistigimi hatirlamiyorum senin ile. Ilk senesinde iyi, ikinci senesinde cok kötü oynadi. Son senesindeki maasini geri kazandirarak gitti en azindan.
Gönderileceğini düşünüyorum.
Bana göre Avcı gelmeyecekse kalmalı ama Dursun gönderecekti.