Igor Tudor

Yahu adam 70 e kadar oyuna mudahale etmedi ne tecrübesi ne sabrı. Aklima turlu türlü seyler gelmeye başlıyor artik
Mantik çerçevesinde hic bir izahi yok su macin
Direk hocaya yazar

Başakla bi maç daha yapsak başak bu sefer 6 atar. O derece geri zekalı bu herif. Kovun şu aptalı gitsin.

Yok gayet izliyorum denk geldigimde, gecen sene izleyen az insanlardandim. Basaksehir´de ömür de tüketmiyor ki, sifirdan aldigi bir takimi, ligde önemli bir güc haline getiriyor. Müthis bir kimya var takim ile hoca arasinda. Kulübün imkanlari da zayif degil.

Avci´nin basaksehirde bu oyunu oturtabilmesi yillar sürdü. Yahu, 5 kere geldiler bu mac, 5 tane gol attilar. Gelipte, Galatasaray´a bunun ceyregi kadar, organize hücum yaptiramaz bir yil icinde. Iki yil bile yetmez belki.

Az pozisyona girecek, sonra basit hatalardan gol yigecek, ve Avci tarzi cogu hocalar gibi sorunu, oyunculara daha fazla defansif görev vermekte arayacak.

İsterse şampiyon yapsın her zaman şansını büyüklerde denemek isteyecektir. Başakşehir'le büyükler kıyaslanamaz.

Gerçekten Başakşehir maçlarda az pozisyona giriyor diye mi düşünüyorsun Adem? Bı maça bakma adam en önemli adamlarından üçü olmadan Galatasaraya karşı 5 pozisyon yakaladı.

Geçen hafta Malatyaspor karşısında 15 pozisyon vardı. İçerde Trabzonspor maçında bir o kadar. Sevilla deplasmanında bile bir çok pozisyon buldular.

niye yanlış taktikle çıkıyor neyi oturtamadın bunca hafta her hafta ayrı bir taktik sirkülasyon yapıyor haftaya ne yapacak bakalım oyun okuyabilse futbolun doğrularına hakim olabilse çokdan doğru şablonu bulup onun üzerinde ısrar etmişti. 2011-12 terim fb maçı sonrasını örnek verirsin şimdi ver hadi.

Öyle bir durum yok ki. Bir kere Terim ile Tudor kiyaslanamaz. Taraftar hic bir hocayi Terim ile kiyaslayip, mutlu olamaz. Terim Fenerbahce macinda oturttu kadroyu, sonra bir daha anlayisi, ve dizilisi, stratejiyi, degistirmeye zorlanana kadar, hic degistirmedi. Terim bu ligi parmaginda oynatiyor.
Tudor ise 39 yasinda bir yabanci hoca. Fenerbahce macina kadar mucize gibi gitti hersey.

Ancak Feghouli takima girmesi gerekiyordu. Tolga ile de olmayacagi belli sol kanatta. En azindan uzun vadede. Cünkü özellik ile deplasmanlarda, hücum oyunu kitleniyor. Fegh´i kimin yerine koyarsan koy kanatta, zaten oyun anlayisi tamamen degisir. Tolga´ya hic benzemiyor, Rod´a da benzemiyor. Cok farkli bir isim.

Tudor´un en büyük hatasi yedek oyuncularini hazirlamamasi. Yasin´den fayda almasi lazim. Hersey transfer ile olmaz. Ama bu macta Yasin ile ciksa Tolga yerine, neden diye soracak herkes ? Hazirlamadi cünkü hic adami.

Fatih Terim cok farkli, bir kiyas degil. Bu adam Hakan´i sol bek oynatan son hoca. Ayni takimda tecrübesiz, ve tifil Semih ile Emre´yi monte etti. Ayni takima deli, piskopat olan Engin´i yerlestirdi. En az bir devrede Kazim´dan yararlandi. Necati´yi getirdi, ikinci yarida Baros´dan fazla katki aldi. Ayni takima, ayni sezon Aydin Yilmaz´i da monte etti takima.

Bugün Linnes olmaz, Lato olmaz, Asamoah olmali diyorsak, Tolga gözümüze batiyorsa, bu hoca arasindaki kalibre farkini belirtir. Ama bu da bir gercek ki, Tudor´dan beterini de fazlasi ile gördük son yillarda.

Hoca fazla düşünüyor sonunda sahaya saçma birşey çıkıyor
Basit düşünse daha iyi olacak. Geçen sene de egzotik birşeyler denemişti sonunda eski stile dönünce maçları kazandık.

İsterse şampiyon yapsın her zaman şansını büyüklerde denemek isteyecektir. Başakşehir'le büyükler kıyaslanamaz.

Gerçekten Başakşehir maçlarda az pozisyona giriyor diye mi düşünüyorsun Adem? Bı maça bakma adam en önemli adamlarından üçü olmadan Galatasaraya karşı 5 pozisyon yakaladı.

Geçen hafta Malatyaspor karşısında 15 pozisyon vardı. İçerde Trabzonspor maçında bir o kadar. Sevilla deplasmanında bile bir çok pozisyon buldular.

Basaksehir´de önce savumayi, sonra hücumu oturttu. Hücum planinda da önce savunma var. Elbette ki, anadolu kulüplerine karsi, daha fazla pozisyon bulacak. Ama ismin Basaksehir degil, GS;FB;BJK olunca da, rakipler cok farkli oynuyorlar. Basak ilginc bir sekilde iyi oynasa dahi, o maclarda ayni verimliligi göstermiyor hücum anlaminda.
Bizde de ilk yapacagi is savunmayi oturtmaya calismak olur. Onu daha oturtamadan gönderilir.

Avci tam bir sistem hocasi. Ezberledigi bir takimda su an. Dervi krali adam. Bana kalirsa, cok iyi bir firsat olmasi gerekiyor, Basaksehir´i birakmasi icin. Dev bir transfer bütcesi gibi. Yoksa o riske bir daha girmez.

Yok gayet izliyorum denk geldigimde, gecen sene izleyen az insanlardandim. Basaksehir´de ömür de tüketmiyor ki, sifirdan aldigi bir takimi, ligde önemli bir güc haline getiriyor. Müthis bir kimya var takim ile hoca arasinda. Kulübün imkanlari da zayif degil.

Avci´nin basaksehirde bu oyunu oturtabilmesi yillar sürdü. Yahu, 5 kere geldiler bu mac, 5 tane gol attilar. Gelipte, Galatasaray´a bunun ceyregi kadar, organize hücum yaptiramaz bir yil icinde. Iki yil bile yetmez belki.

Az pozisyona girecek, sonra basit hatalardan gol yigecek, ve Avci tarzi cogu hocalar gibi sorunu, oyunculara daha fazla defansif görev vermekte arayacak.

Hep aynı şeyi diyorsun da hangi ''5 kere geldi'' BŞ?...Gelmekten kastın oyuncunun Muslera ile burun buruna gelmesi herhalde?!...Rakip yarı sahada demarke pozisyonda topla buluşup üçe üç, dörde dört vs yaptıkları her atak ''Gelmek'' tir ki sayamadım, bizim oyuncuların yerinde müdahalesi, son pas isabetsizliği vs vs bu gerçeği değiştirmez. Bunu da tartışma konusu yapmasaydık keşke...

Basaksehir´de önce savumayi, sonra hücumu oturttu. Hücum planinda da önce savunma var. Elbette ki, anadolu kulüplerine karsi, daha fazla pozisyon bulacak. Ama ismin Basaksehir degil, GS;FB;BJK olunca da, rakipler cok farkli oynuyorlar. Basak ilginc bir sekilde iyi oynasa dahi, o maclarda ayni verimliligi göstermiyor hücum anlaminda.
Bizde de ilk yapacagi is savunmayi oturtmaya calismak olur. Onu daha oturtamadan gönderilir.

Avci tam bir sistem hocasi. Ezberledigi bir takimda su an. Dervi krali adam. Bana kalirsa, cok iyi bir firsat olmasi gerekiyor, Basaksehir´i birakmasi icin. Dev bir transfer bütcesi gibi. Yoksa o riske bir daha girmez.

Güçlü bir yönetimle gelir zaten. O kondua zeki adam. Daha önce de sıkıntılı bir atmosferde gelmemişti yanlış hatırlamıyorsam.

Avcı'nın en temel özelliği çabuk gelişmesi. Evet savunmacıydı ama Milli Takım tecrübesinden ders çıkardı bence. Daha büyük ehdefler için daha cesur olması gerektiğini anladı. Tabi Başakşehir'de ya da önceden iBB'de beraber çalılştığı oyuncuların kalitesi de malumdu. Elinde 2 yıldır daha iyi bir kadro var ve ne hale geldiği malum. Bizim gibi bir takımda çok daha iyi oyuncular çok daha iyi işler yapma imkanı doğacaktır.

Yahu arkadaşlar şu sorunun cevabını merak ediyorum.

Tudor, rakip kim olursa olsun, kilit bir maçta, maçı kazanabilecek ümidi veriyor mu size?

Gönderilmesi çözüm değil. Hele hele bu yönetimle hiç değil. Gönül isterki sezon sonu şampiyon olalım öyle veya böyle ama yeni yönetim Avcı'yı getirsin ama şu anda yapılacak hamleden hayır gelmez. Hamza olayındaki gibi papaz her zaman pilav yemez.

Yav herşeyi geçtim yenilgi de forum daha bir hareketli oluyor nedense

Kazanınca baş tacı,kaybedince terk eden sadık olmayan fanatiklik kötü şey

abdullah hoca galatasaraylı aslında su kadronun basına gelmeyi ister ama getirebilirmiyim ben yıllardır söylüyorum terimden daha cok isterim bu adamı

Hep aynı şeyi diyorsun da hangi ''5 kere geldi'' BŞ?...Gelmekten kastın oyuncunun Muslera ile burun buruna gelmesi herhalde?!...Rakip yarı sahada demarke pozisyonda topla buluşup üçe üç, dörde dört vs yaptıkları her atak ''Gelmek'' tir ki sayamadım, bizim oyuncuların yerinde müdahalesi, son pas isabetsizliği vs vs bu gerçeği değiştirmez. Bunu da tartışma konusu yapmasaydık keşke...

Bunlari gelmek diye sayiyorsan, Galatasaray o vakit 40 kere geldi. Burun buruna niye kalsin, 5 tane pozisyonu var Basaksehir´in.

bu adamın hatalarından ders alabilecegine samimi olarak inanan var mı merak ediyorum ?

Bir tarafım sövüyor , kovulsun diyor, diğer tarafım da son 1 şans. Bugün kafam çok dağınık. Aşırı üzgünüm. En iyisi uyumak olacak. Tudor sende artık birşeylerin farkına var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Q7MNCW5M4E6OEzFMjCZJAg.jpg

Taktiğimiz şudur; topu Gomis'e şişiriyoruz !

mac öncesi demistim ki tudor basaksehiri 1 kez olsun 90 dk izledimi sizce ?

adım kadar eminim 90 dk bir macını izlememistir anca izlettirdigi kisiler vardır

Geri
Üst Alt