Igor Tudor

Öncelikle Avcı 2 senedir öyle oynamıyor. Bugün gelse takımın taktik kapasitesi 2 ayda level atlar. Avcı çok küçümseniyor. Avrupa ayarında hoca.

Bugün bile öyle oynadi. Oyuncular geride alan kapatiyor, ve yüklü savunma görevleri var. Milli takimda da ayni anlayis ile, gol atamayan bir takim ortaya koydu. Adama qualifikasyonu bile bitirttmediler.
Avci Basaksehir´i birakip, harcanmak istiyorsa, buyur gitsin bir Istanbul devine. Ve avrupa capinda ne demek ki, sürekli avrupanin gözde hocalari geliyor zaten bu lige, cogu da boyunun ölcüsünü aliyor.

Bukadar aptal oldugunu da düsünmüyorum. Bana kalirsa zeki bir adam, bu yüzden Milli takimi red etti.

Bende buna doğru veya yanlış demiyorum, spekülasyon diyorum. Bekleyip görelim, ben Tudorun istifa edeceğini veya gönderileceğini sanmıyorum. Zaten şu anda gönderilmesi bir fayda getirmez, daha iyi bir opsiyon yok ne yazık ki. Ancak görünen köyün durumu hiç iyi değil.

Taraftar biraz zorlasa kovar Dursun arkasına bakmadan.

Bu sığır ile Alanya maçına çıkılırsa izlemem hele hele bjk maçına çıkmak gibi bir hata yaparsak hiç izlemem hatta özete bile bakmam. Öyle bir rezilliği öyle bir skandalı benim bünyem kaldırmaz. Tinercilerin rüyasında dahi göremeyeceği bir skoru aldırabilir bu herif aman diyorum ha aman!! Sakın öyle bir hata yapayım demesin bizimkiler yoksa insan içine çıkacak halimiz kalmaz aman diyorum.

Bugün bile öyle oynadi. Oyuncular geride alan kapatiyor, ve yüklü savunma görevleri var. Milli takimda da ayni anlayis ile, gol atamayan bir takim ortaya koydu. Adama qualifikasyonu bile bitirttmediler.
Avci Basaksehir´i birakip, harcanmak istiyorsa, buyur gitsin bir Istanbul devine. Ve avrupa capinda ne demek ki, sürekli avrupanin gözde hocalari geliyor zaten bu lige, cogu da boyunun ölcüsünü aliyor.

Bukadar aptal oldugunu da düsünmüyorum. Bana kalirsa zeki bir adam, bu yüzden Milli takimi red etti.

Ne yapacak ömrünü Başakşehir'de mi tüketecek önüne geleni tokatlarken?

Bir takım top rakipteyken alan kapatması geride oynadığı anlamına gelmez. Şu ligin Bjk dahil en organize ve çok adamla hücum eden takımı Başakşehir. 2 senedir pek izlemiyorsun herhalde. Sevilla maçları dahil hiçbir maçı geride kabul etmedi.

En kotu Beşiktaş maçından sonra gidecek

Beklememiz hata olur.

2008-09; Şampiyon Beşiktaş: 6 büyük maç 5 puan. Yendiği tek maç da 33.hafta da zar zor bizi 2-1 yenmeleri.

4.Fenerbahçe: 6 büyük maç 14 puan.

"Büyük maç kazanamadan nasıl şampiyon olacan yeaa"

Taraftar belki anlamak istemiyor, ama Basaksehir deplasmanlari Kadiköy maclarindan bile daha zor geciyor. Gerginlik yok, takim cokta pozisyon üretti, ama rakip 5:1 galip. Sadece Belhanda tüm Basaksehir takimindan daha fazla kilit pas atti bu mac. Basaksehir 5 kere geldi, 5 tane gol atti.

Bir kere Basaksehir bu maclari cok iyi oynuyor. Yillardir ayni film, bulduklari her pozisyonu gol yapiyorlar. 10 yildir bir hoca ile calismanin meyvesini yiyorlar resmen. Ve o hoca da, Basaksehir´de inanilmaz islere imza atti. Ertugrul Saglam gibi one hit wonder degil.

Tudor yanlis taktik ile cikti, ayni zamanda stoperlerimiz ceza sahasi icinde rakibi hic durduramadi. Basaksehir´i hic getirmeyeceksin, ileride top yapman gerekiyor. 4´lü orta saha oynuyorsan, orada Tolga yerine ya cizgi oyuncusu, yada pas yapabilen bir adam gerekli.

Herhangi bir anadolu takimina bu taktik ve dizilisn ile 4-5 tane atardik. Ama Basaksehir bu maclari cok elit seviyede oynuyor.

Yahu şaka mısınız arkadaş Abdullah Hoca ile şu Hırvat köylüsünü karşılaştırıyorsunuz

Abdullah Hoca bu Hırvat köylüsünü sabahtan akşama kadar tokat manyağı yapar karşısına alıp hocalık dersi verir

Devre arasına kadar 4 maçı al,transfer yapılacaksa aldır kimi istiyorsan sonra da köyüne yaylan.

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Taraftar belki anlamak istemiyor, ama Basaksehir deplasmanlari Kadiköy maclarindan bile daha zor geciyor. Gerginlik yok, takim cokta pozisyon üretti, ama rakip 5:1 galip. Sadece Belhanda tüm Basaksehir takimindan daha fazla kilit pas atti bu mac. Basaksehir 5 kere geldi, 5 tane gol atti.

Bir kere Basaksehir bu maclari cok iyi oynuyor. Yillardir ayni film, bulduklari her pozisyonu gol yapiyorlar. 10 yildir bir hoca ile calismanin meyvesini yiyorlar resmen. Ve o hoca da, Basaksehir´de inanilmaz islere imza atti. Ertugrul Saglam gibi one hit wonder degil.

Tudor yanlis taktik ile cikti, ayni zamanda stoperlerimiz ceza sahasi icinde rakibi hic durduramadi. Basaksehir´i hic getirmeyeceksin, ileride top yapman gerekiyor. 4´lü orta saha oynuyorsan, orada Tolga yerine ya cizgi oyuncusu, yada pas yapabilen bir adam gerekli.

Herhangi bir anadolu takimina bu taktik ve dizilisn ile 4-5 tane atardik. Ama Basaksehir bu maclari cok elit seviyede oynuyor.

niye yanlış taktikle çıkıyor neyi oturtamadın bunca hafta her hafta ayrı bir taktik sirkülasyon yapıyor haftaya ne yapacak bakalım oyun okuyabilse futbolun doğrularına hakim olabilse çokdan doğru şablonu bulup onun üzerinde ısrar etmişti. 2011-12 terim fb maçı sonrasını örnek verirsin şimdi ver hadi.

2008-09; Şampiyon Beşiktaş: 6 büyük maç 5 puan. Yendiği tek maç da 33.hafta da zar zor bizi 2-1 yenmeleri.

Bu adam 6 büyük maçta 5 puan toplasın ayakta alkışlarım. Mümkün değil. En fazla 1 puan daha alır telekomda tspordan o kadar. Kalsn tüm maçlarda kaybeder. Ayrıca o bjk büyük msçlarsa bizim kadar ezilmişmi, 5 yemişmi bakalım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Canım kardeşim, tamam eyvallah savunduğun pozisyona saygı duyuyorum. Ancak, anlamadığınız bir şey var, sorun edilen alınan mağlubiyet değil, oynanan, daha doğrusu oynanmayan, hatta bana göre de Tudor yüzünden oynanamayan oyun.

Yine daha çok endişe veren durum ise, Tudorun böylesi maçlarda hiç bir ilerleme, gelişme, hatalarından ders çıkarma belirtisi, adını ne koymak istersen koy, göstermemiş olması.

Yine bu maçların bir takım başka etkenleri olur, aldığın sadece bir mağlubiyet değildir. Hele ki bu kadar övülen bir takım böylesi maçlarda rezil bir top oynayıp, birde böyle bir skor ile mağlup oluyor ise. Bu sadece bir mağlubiyet değildir, başka şeylerde kaybedilir.

Yoksa burada herkes biliyor, Puan olarak bu maçları kazanmadan da şampiyonluk ihtimalinin zor olsada var olduğunu. Ancak, yarın bir bakmışsın kolay görünen bir maç zora girmiş kaybetmişsin. Yarın bir bakmışsın, geçen sezon Kayseri maçı gibi kolay görünen bir maç kilit bir hal almış kaybetmişsin. Burada kızgın olanların endişe ettiği bu, zor anlarda Tudorun olmayan ve olmayacağa benzeyen etkisi.

Bu adamin teknik direktör oldugunu iddia eden varsa forumda, fiziksel IP'si banlanmali.

Ne yapacak ömrünü Başakşehir'de mi tüketecek önüne geleni tokatlarken?
Bir takım top rakipteyken alan kapatması geride oynadığı anlamına gelmez. Şu ligin Bjk dahil en organize ve çok adamla hücum eden takımı Başakşehir. 2 senedir pek izlemiyorsun herhalde. Sevilla maçları dahil hiçbir maçı geride kabul etmedi.

Yok gayet izliyorum denk geldigimde, gecen sene izleyen az insanlardandim. Basaksehir´de ömür de tüketmiyor ki, sifirdan aldigi bir takimi, ligde önemli bir güc haline getiriyor. Müthis bir kimya var takim ile hoca arasinda. Kulübün imkanlari da zayif degil.

Avci´nin basaksehirde bu oyunu oturtabilmesi yillar sürdü. Yahu, 5 kere geldiler bu mac, 5 tane gol attilar. Gelipte, Galatasaray´a bunun ceyregi kadar, organize hücum yaptiramaz bir yil icinde. Iki yil bile yetmez belki.

Az pozisyona girecek, sonra basit hatalardan gol yigecek, ve Avci tarzi cogu hocalar gibi sorunu, oyunculara daha fazla defansif görev vermekte arayacak.

Bu adam 6 büyük maçta 5 puan toplasın ayakta alkışlarım. Mümkün değil. En fazla 1 puan daha alır telekomda tspordan o kadar. Kalsn tüm maçlarda kaybeder. Ayrıca o bjk büyük msçlarsa bizim kadar ezilmişmi, 5 yemişmi bakalım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diğer 26 maçta 78 puan var. Bunların 70'ini alsan kalan 8 maçtan 5 puan bile şampiyon yapar. Bu oynadığımız oyunla zaten 70 puanı alırız.

Canım kardeşim, tamam eyvallah savunduğun pozisyona saygı duyuyorum. Ancak, anlamadığınız bir şey var, sorun edilen alınan mağlubiyet değil, oynanan, daha doğrusu oynanmayan, hatta bana göre de Tudor yüzünden oynanamayan oyun.

Yine daha çok endişe veren durum ise, Tudorun böylesi maçlarda hiç bir ilerleme, gelişme, hatalarından ders çıkarma belirtisi, adını ne koymak istersen koy, göstermemiş olması.

Yine bu maçların bir takım başka etkenleri olur, aldığın sadece bir mağlubiyet değildir. Hele ki bu kadar övülen bir takım böylesi maçlarda rezil bir top oynayıp, birde böyle bir skor ile mağlup oluyor ise. Bu sadece bir mağlubiyet değildir, başka şeylerde kaybedilir.

Yoksa burada herkes biliyor, Puan olarak bu maçları kazanmadan da şampiyonluk ihtimalinin zor olsada var olduğunu. Ancak, yarın bir bakmışsın kolay görünen bir maç zora girmiş kaybetmişsin. Yarın bir bakmışsın, geçen sezon Kayseri maçı gibi kolay görünen bir maç kilit bir hal almış kaybetmişsin. Burada kızgın olanların endişe ettiği bu, zor anlarda Tudorun olmayan ve olmayacağa benzeyen etkisi.

bu adam daha 40 yaşında. Hataları elbette olacak. Futbol tecrübe oyunu. Bizim oynadığımız oyunla Anadolu maçlarından 65-70 civarı puan alırız zaten. Kalan 5 maçta zaten 5-6 puan bile şampiyon yapar.

bu adam daha 40 yaşında. Hataları elbette olacak. Futbol tecrübe oyunu. Bizim oynadığımız oyunla Anadolu maçlarından 65-70 civarı puan alırız zaten. Kalan 5 maçta zaten 5-6 puan bile şampiyon yapar.
Tabiki hatalar olacak, tabiki tecrübe eksikliği var. Ama hata, tecrübesizlik başka, üç kere aynı hataları yapıp bile bile lades demek başka. Yenik durumda olan bir takımın seksen dakika değişiklik yapmaması hata ile, tecrübesizlik ile açıklanamaz, kusura bakma.

Aslında geçen sezon oynadığımız bu tür maçlarıda sayamamız lazım, çünkü aşağı yukarı yine böyle oynuyorduk ama haksızlık yapmayalım, kendi takımı değildi.

Son düzenleme:
Ligin ilk yarisini lider bitirme ihtimalimizi %0 yapti futbol cahili korkak.

Geri
Üst Alt