Igor Tudor

Bıktım sizin döngünüzden arkadaş. Manchester United acaba her yenildiğinde Sir geri dönsün diyor mudur? Barcelona her yenilgisinden Pep diyor mudur?

Takım lider, oyun zevk veriyor, kadro tamamen yeni. Ancak "büyük maç kazanamıyor ,gitsin" tamam gitsin, ne diyelim.

Tüm suçlu Tudor.
zorlama bence çevir kazı yanmasın derdindesin.

Terim 2011-2012'de 2-2'lik Fener maçını da kazanamadı, süper final adı altında oynanan maçta evimizde 1-2 kaybettik de ama adam gibi oynadık, kendi oyunumuzu oynadık, şanssızdık olmadı.

Bu herif iyi kötü yakalanan bir taktik vardı. Fener maçında 3'lü defans fantazisiyle bok etti, üstüne çift forvet fantazisi eklendi. Gençler ile arada siklet farkı olmasa o maçta da çuvallayacaktı. Son 4 maçta takımın içine sıçtı batırdı deneye deneye yapboz tahtasına çevirdi. Halbuki tek yapması gereken şey Tolga'yı çıkarıp Feg'i koymaktı. Beceremedi.

Bundan sonra asla geri dönmeyecek her hafta ayrı bir fantazi deneyecek anadolu maçlarını kazanırız bir şekilde ama toplamda 8 maçta rezilleri oynayarak nah şampiyon oluruz. Şampiyon takım 5 yemez, yememelidir.

Şu köylüye birisi çalıştırdığı takımın Galatasaray olduğunu söylesin.

Her maç taktik mi değişir arkadaş. Her büyük maçta günlerce rakibi analiz ediyor, saçma sapan taktikler ile rezil oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet sakinlestik ve fikrimizi belirtelim

Fener macina kadar her mac 4231 oynadik, fener maci gelince birden sistem degistirdi 343 oynadi

Trabzon macinda yine yanlis bir dizilis ve oyun anlayisi

Simdi basaksehir macinda cift forvet oynuyor ama sahada 1 tane kanat oyuncusu yok, kanat oyunculari top getiriyor, pozisyon yaratiyor, adam eksiltiyor, bu ayni sey gibi, Lukaku ve Ibrahimovic forvette, solda Pogba oynuyor sagda Herrera

Istedigi kadar "kucuk" maclari kazansin, bu anlayisla sampiyon olmak biraz mucize. 26 puandayiz, basak da 26'da. Alanya'yi yendik diyelim, besiktas'a karsi ne olacak? Bu korkak hocayla oradan da eli bos doneriz ve basak lider olur. Elimize okadar firsat geldi ama hic birini degerlendiremedik

Gecen seneki vasat kadroyla 4 tane yemistik, Manchester City'den oyuncular aldik, Sevilla'dan aldik, Fransa liginde 20 gol atan oyuncu aldik, Maicon, Belhanda, Badou ama 5 tane yiyoruz

2 0 yenik soyunma odasina giriyosun ve ikinci yariya oyuncu degisikligi ile baslamiyorsun, ilk oyuncu degisikligi 79'da yapiliyor

Sacmalayi birakip, ofansif oyun, kanatlardan bir oyun oynatip, buyuk maclarda rakibe gore degilde kendi oyunumuzu oynatirsa anca ozaman basarili olur, aksi takdirde baba'yi alir

Son Adebayor açıklamasından sonra bu adamı kovmayan da haindir bu adamı savunan da arkadaş ...

Bıktım sizin döngünüzden arkadaş. Manchester United acaba her yenildiğinde Sir geri dönsün diyor mudur? Barcelona her yenilgisinden Pep diyor mudur?

Takım lider, oyun zevk veriyor, kadro tamamen yeni. Ancak "büyük maç kazanamıyor ,gitsin" tamam gitsin, ne diyelim.

Tüm suçlu Tudor.
İlk 3 maçtan sonra hangi oyun zevk verdi?
Aydınlatır mısın biraz

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

ya tamam hadi yollayın, getirin bakalım getirebiliyorsanız Terim'i. 2002'de Lucescu'ya yapılan ayıp gibi Tudor'a yapılan ayıp olarak tarihe geçsin.

Sonra o Tudor başarıdan başarıya koşarken ah çekersiniz.
tudor mu başarıdan başarıya koşacak güldürme adamı :asd22: bu çakma conte anca paoktan karabüke koşar bi daha da böyle büyük takımın kapısından giremez bu italya küme düşme takımı hocası kılıklı herif

Gelsin dediğiniz Terim 96'da Samiyen'de Fener'den 4 yedi, 2002'de 6 yedi. Neyse ki o dönem internet gelişmiş değildi de kovmadık.
Ilginç, benim hatırladığım Fatih hoca dört yenen maçtan sonra verilen tepkiler sebebi ile İstifa etme noktasına gelmişti ama Faruk Süren kabul etmemişti.

Bunu yazmamın sebebi ikide bir iyi ki Internet o zamanlar gelişmemiş yazılmasına ithafen.

Son düzenleme:
Gönderileceğini düşünüyorum.

Bana göre Avcı gelmeyecekse kalmalı ama Dursun gönderecekti.

avcı nereye geliyor hayal satmayalım kimseye Ömer, Terim de gelmez yetkili ağızdan söylüyorum. tudor berbat bir hoca ama kovmak şu durumda doğru olmayacak. Belki Okanı filan denersin ama oda çok büyük risk.

tudor mu başarıdan başarıya koşacak güldürme adamı :asd22: bu çakma conte anca paoktan karabüke koşar bi daha da böyle büyük takımın kapısından giremez bu italya küme düşme takımı hocası kılıklı herif

aynen,aynen. Fener'de zamanında Löw'ü "stajyer" diye göndermişti. Sonra nerelere gitti adam. Lucescu 3.yıldızı aldıktan sonra sırf taraftar Terim'i istiyor diye kovup getirmiştik Terim'i.

Sonuç; Rezalet transferler, inanılmaz borç ve başarısız 2 yıl. O Lucescu sonra neler yaptı.

5 yiyen Galatasaray Hocası sorgusuz sualsiz kovulmalıdır tartışmaya bile lüzum yok. Büyük kulüp reaksiyonudur bu camianın geri kalanına mesajdır.

Mevzu hakikaten Başakşehir'den 5 yemek olduğunu falan mı sanıyorsunuz? 3-1 maç takım dökülüyor öylece izliyor kenarda, gram oyunu süzme yetisi yok adamın, gram müdahale yeteneği yok, gençler karşısına çıkıp 5 atınca her maça öyle çıkıp 5 atacağını sanacak kadar taktik bilgisinden uzak.
İşte şunu bir anlasalar

Kasımpaşa,Bursa,Karabük,Gençlerbirliği. Daha ne olacak. 12 maçın 7'sinde ezici futbol oynadık. Bu ligde kaç takım bu kadar etkili oynuyor?
Tamamen ezbere yorum yapıyorsun.Neyse sana bu iyimserlikle esenlik dilerim

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

taraftar sinirli anlayabiliyorum ama yarın sabah kalktığında dediklerimi anlayacak. Östersunds maçı sonrası da tek başıma burada bir şeyler anlattım, yine linç yedim.

Benim için sorun değil. Tudor'un avukatı falan da değilim ama duygusal değil mantıklı bakıyorum sadece.

Geri
Üst Alt