Igor Tudor

Tudor ne zaman ki korkaklık yapmaktan vazgeçer, kendi sistemini kurar ve kendi sistemini rakiplere önlem almak için değiştirmeyi bırakır. O zaman büyük hoca olur.

Mevcut şartlarda efsane falan olmaz, bu değişimi gösterir mi? 2 sezondur göremedik hala rakibe önlem almakla uğraşan bir adam var.

Lan sen lig liderisin senin elinde en iyi hücum hattı var, bırak onlar sana önlem alsın sen bildiğin gibi çık, oyna 3 yersen 4 atarsın. Atamazsan da canın sağolsun deriz.

Bu adam korkak büyük maçlarda rakipten korktugu için saçma saçma işler yapıyor ve herşeyi eline yüzüne bulaştırıyor bunla büyük maç felan kazanamayız biz

DO7-Em_WsAANI4V.jpg

Siz gelmeyin bir daha maça

5 yiyen Galatasaray Hocası sorgusuz sualsiz anında kovulmalıdır tartışmaya bile lüzum yok. Büyük kulüp reaksiyonudur bu camianın geri kalanına mesajdır.
5 yediği için değil geçen sezon sonu kovardım bu herifi. bu adam takıntılarıyla,büyük maçlardaki futbol anlayışıyla ben bi anadolu takımı hocasıyım,italyan futbol mantalitesinin kötü bi taklitçisiyim diye bas bas bağırıyordu bunu bazı dangozlar da ısrarla görmüyordu.

Son düzenleme:
Gecen sezonki fb macinda Bruma'yi cikardigi an tekmeyi yemeliydi.

5 yediği için değil geçen sezon sonu kovardım bu herifi. bu adam takıntılarıyla,büyük maçlardaki futbol anlayışıyla ben bi anadolu takımı hocasıyım,italyan futbol mantelitesinin kötü bi taklityçisiyim diye bas bas bağırıyordu bunu da bazı dangozlar da ısrarla görmüyordu.

Doğru hocaya yeterli kredi verildi bence hala ısrarla aynı hataları yapmaya devam ediyorsa zorlamanın gereği yok.

Tamam biliyorum ben de ekliyorum ki şimdiki gibi bir ortam olsa ihtimali yok o noktayı gelir ve geçer.
Bende buna doğru veya yanlış demiyorum, spekülasyon diyorum. Bekleyip görelim, ben Tudorun istifa edeceğini veya gönderileceğini sanmıyorum. Zaten şu anda gönderilmesi bir fayda getirmez, daha iyi bir opsiyon yok ne yazık ki. Ancak görünen köyün durumu hiç iyi değil.

Tas oldugu yerde agirdir. Basaksehir maclarini izleyipte, zerre bir sekilde Abdullah Avci´nin bizde basarili olabilecegini mi düsünüyorsunuz ?

Tudor cok iyi oyuncu tercihleri yapti, ve takim fit, onu lider olarak tutan bu. Bunu Avci yapabilecek mi muamma. Tudor´da Karabük´de derbi maclarinda kök söktürüyordu,

Abdullah Avci yaklasik 10 yildir bu takimin basinda, kisa bir ara vardi sadece. Takimin büyük maclarda uyguladigi taktik, öncelik ile rakibi durdurmak. Sürekli geri cekilerek savunma yapiyor, ve ileride cizgiden hizli ataklar ile isi bitiriyor. Adam yillardir orada, ve oturttu bu anlayisi.

Bu oyun büyük takimlarda islemez. Bizde Avci´ya kimse 2 sene, 3 sene sabirda göstermez. Tudor´un oynattigi oyundan cok daha defansif, rakibi geride bekleyen bir oyun anlayisi. Bu bizde hic sökmez.

Levent tüzemen, tudoru kovarlar diyor. Hadi inş.

Bunu gönderirken o yanındaki ayhan akman'ı göndermeyi untmayın sakın.

Tas oldugu yerde agirdir. Basaksehir maclarini izleyipte, zerre bir sekilde Abdullah Avci´nin bizde basarili olabilecegini mi düsünüyorsunuz ?

Tudor cok iyi oyuncu tercihleri yapti, ve takim fit, onu lider olarak tutan bu. Bunu Avci yapabilecek mi muamma. Tudor´da Karabük´de derbi maclarinda kök söktürüyordu,

Abdullah Avci yaklasik 10 yildir bu takimin basinda, kisa bir ara vardi sadece. Takimin büyük maclarda uyguladigi taktik, öncelik ile rakibi durdurmak. Sürekli geri cekilerek savunma yapiyor, ve ileride cizgiden hizli ataklar ile isi bitiriyor. Adam yillardir orada, ve oturttu bu anlayisi.

Bu oyun büyük takimlarda islemez. Bizde Avci´ya kimse 2 sene, 3 sene sabirda göstermez. Tudor´un oynattigi oyundan cok daha defansif, rakibi geride bekleyen bir oyun anlayisi. Bu bizde hic sökmez.

Öncelikle Avcı 2 senedir öyle oynamıyor. Bugün gelse takımın taktik kapasitesi 2 ayda level atlar. Avcı çok küçümseniyor. Avrupa ayarında hoca.

Bir insanı tutmak için bir neden olur gelişim göstermesi olur kadro kalitesi hariç ne gelişim gösterdi bu herif?

Geçen sezon aynı hataları yaptı Başakşehir'den 4 yedi, bu sezon ders çıkarmadığı ortada. Geçen sezon Trabzon'da aynı hataları yaptı 2 yedi. Ders çıkarmadığı ortada ulan o maçta golü atan adamlar bile aynı, neredeyse golü atış biçimleri bile aynı.

Evet her hoca kariyerine böyle hatalarla başlar ama hatalarından ders aldıktan sonra büyük hoca olur. Tudor'u neredeyse hiçbiriniz benim kadar sevmezsiniz, forumda kaç kişi bu herife futbolcuyken hayrandır ki. Olabileceğini düşünüyordum, hatta gelmesini istemiyordum kariyerini bitirebileceğini düşündüğüm için, henüz erken olduğunu düşündüğüm için.

Zaman lazım vs gibi boşa söylemlerle kendinizi kandırmayın, hatalarından ders almadığı sürece olmayacak ve bu akşam tekrar gördük ki hatalarından ders almaktan çok uzakta, değişir mi? çok zor

Öncelikle Avcı 2 senedir öyle oynamıyor. Bugün gelse takımın taktik kapasitesi 2 ayda level atlar. Avcı çok küçümseniyor. Avrupa ayarında hoca.

Bizde sabır diye birşey yok oturtmak istediği sistemi kurana kadar biz onu göndermiş oluruz çoktan o yüzden Başakşehir de devam etmesi kendisi için hayırlısı olur

Ben milli takım başında görmek isterim kendisini

Geri
Üst Alt