Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Hoca niye bozduk sezon başındaki diziliş ve oyun anlayışını? En çok merak ettiğim konu bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zorlama bence çevir kazı yanmasın derdindesin.Bıktım sizin döngünüzden arkadaş. Manchester United acaba her yenildiğinde Sir geri dönsün diyor mudur? Barcelona her yenilgisinden Pep diyor mudur?
Takım lider, oyun zevk veriyor, kadro tamamen yeni. Ancak "büyük maç kazanamıyor ,gitsin" tamam gitsin, ne diyelim.
Tüm suçlu Tudor.
İlk 3 maçtan sonra hangi oyun zevk verdi?Bıktım sizin döngünüzden arkadaş. Manchester United acaba her yenildiğinde Sir geri dönsün diyor mudur? Barcelona her yenilgisinden Pep diyor mudur?
Takım lider, oyun zevk veriyor, kadro tamamen yeni. Ancak "büyük maç kazanamıyor ,gitsin" tamam gitsin, ne diyelim.
Tüm suçlu Tudor.
tudor mu başarıdan başarıya koşacak güldürme adamı :asd22: bu çakma conte anca paoktan karabüke koşar bi daha da böyle büyük takımın kapısından giremez bu italya küme düşme takımı hocası kılıklı herifya tamam hadi yollayın, getirin bakalım getirebiliyorsanız Terim'i. 2002'de Lucescu'ya yapılan ayıp gibi Tudor'a yapılan ayıp olarak tarihe geçsin.
Sonra o Tudor başarıdan başarıya koşarken ah çekersiniz.
İlk 3 maçtan sonra hangi oyun zevk verdi?
Aydınlatır mısın biraz
#yönetimistifa
#dursunözbekistifa
Ilginç, benim hatırladığım Fatih hoca dört yenen maçtan sonra verilen tepkiler sebebi ile İstifa etme noktasına gelmişti ama Faruk Süren kabul etmemişti.Gelsin dediğiniz Terim 96'da Samiyen'de Fener'den 4 yedi, 2002'de 6 yedi. Neyse ki o dönem internet gelişmiş değildi de kovmadık.
Gönderileceğini düşünüyorum.
Bana göre Avcı gelmeyecekse kalmalı ama Dursun gönderecekti.
tudor mu başarıdan başarıya koşacak güldürme adamı :asd22: bu çakma conte anca paoktan karabüke koşar bi daha da böyle büyük takımın kapısından giremez bu italya küme düşme takımı hocası kılıklı herif
İşte şunu bir anlasalarMevzu hakikaten Başakşehir'den 5 yemek olduğunu falan mı sanıyorsunuz? 3-1 maç takım dökülüyor öylece izliyor kenarda, gram oyunu süzme yetisi yok adamın, gram müdahale yeteneği yok, gençler karşısına çıkıp 5 atınca her maça öyle çıkıp 5 atacağını sanacak kadar taktik bilgisinden uzak.
Tamamen ezbere yorum yapıyorsun.Neyse sana bu iyimserlikle esenlik dilerimKasımpaşa,Bursa,Karabük,Gençlerbirliği. Daha ne olacak. 12 maçın 7'sinde ezici futbol oynadık. Bu ligde kaç takım bu kadar etkili oynuyor?
avcı nereye geliyor hayal satmayalım kimseye Ömer, Terim de gelmez yetkili ağızdan söylüyorum. tudor berbat bir hoca ama kovmak şu durumda doğru olmayacak. Belki Okanı filan denersin ama oda çok büyük risk.