Igor Tudor

Avcı gelse 3 maçta herkes sover
Artık şu gelsin bu gelsin bile demek istemiyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok şükür Ersun gelmedi de Hamza geldi, Denizli geldi, Allah korumuş, ne kadar şükretsen azdır!...

Bak Ersun konusunda yanildin demiyorum, ama bir karsi fikir belirtiyorsun, takinti yapiyorsun, sonra o adamin kötü aninda ortaya cikip, bak "demedim mi" diye ortaya cikmayi seviyorsun. Ama bu yanlis. Esas sorunlari görmezden geliyorsun bu sekilde, sana anlatmaya calistigimda da hikaye diyorsun.

Sorunu dogru analiz edemedigin vakit Semih Kaya´lar gider, ama Galatasaray´in duran top zaafiyeti aynen devam eder. Ceza sahasina inen neredeyse tüm toplar gol olur. Sahislarda takilip kalmayip, genel bir durum analizi yapmak daha sagliklidir her daim.

Son düzenleme:
Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis

Bu takimin 11'ini artik ceza ve sakatlik disinda bozma.

Hamle oyunculari olarak elimizde sadece Emrah, Yasin ve Sinan var. Sürekli sistemde 11'de ve hamlelerde sacmalamayi kes artik.

5 mac sonra devre arasina girecegiz hala kadroda ve sistemde mal mal tercihlerde bulunuyorsun.
Dengeyi kaybetti oynar artık sürekli
Bjk maçı son maçı olur

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen ne dediğinin farkında mısın, Avcı niye gelsin anasını satayım? Şu Başakşehir'i bırakıp gelecek tıynette biri olsa onun kalıbına tükürürdüm zaten.

Avcı gelmiyor diye de biz bu gerizekalıyı çekecek değiliz. Sittirsin gitsin.

Ben de gelmeyeceğini biliyorum ama Tudor sonrası bu yönetimin çok çok daha kötü isimler getireceğine emin olabilirsiniz. Mayıs'ta süresi dolan yönetime güvenip herhangi bir kaliteli hoca gelmez. Terim bile gelmez.

Bu sezonu Tudor ile geçirme taraftarıyım. Sonu belirsiz maceralar için hamle yapmaya gerek yok. Üstelik bu macera Avcı'nın yeni yönetimle beraber gelecek sezon gelmesini de engelleyebilir. Aynı Tudor gibi yeni gelen hoca da başaramazsa seneye takımını kursun bakarız diye takımda tutarız ve Avcı BJK'ye gider Şenol yerine. Şenol Güneş fırsatını tepip Prandelli hatası yaptığımız gibi kalırız ortada.

Tudor kalır başarılı olursa ne ala. Olamazsa sneye yeni yönetim + Avcı ile uzun vadeli kazanımlar elde ederiz.

Son düzenleme:
bu bahaneleri geçip tudorun bu akşam ne oynatmak istediğini açıklayabilir misin

en kilit 2 adamı olmasa bile başakşehir rahat rahat hücuma top taşıyabildi bunu neden engelleyemedik mesela ?

gerçeği sen de görüyorsun futbol bilgine güvenirim , tudor ışık veren hiçbir şey yapmıyor ilk haftalar abartılı hücum pres vardı o da gitti konya maçı dahil takım durdu zaten set hücum falan fiyasko

GSC App
Egemene katılıyorum, Forumda kızgın olan, aynı hataların tekrarlanması yüzünden gelen puan kayıpları sebebi ile üzgün olan taraftara karşı laf eden arkadaşlar, şu ana kadar bunun veya Takım şunları kazandı dışında bir yorumu olmayan arkadaşlar, şu maç için sizde bir yorum yapın yahu. Bu maç için, Trabzon maçı için, Fener maçı için. Madem kızgın olan taraftara bu kadar laf ediyorsunuz, size göre neler doğru idi, söyleyin yahu, söyleyin de devamlı suçladığınız taraftar neden haksız anlamaya çalışalım.

Yahu bakın bir maçta değil, üç maç ve skorları geçtim, hiç bir ilerleme, gelişme ve hatalardan ders çıkarma yok. Bu maçların dışında Gençlerbirliği ilk yarısı ve Konya maçı.

Bırakın ikide bir taraftara söylenmeyi, Forumda sadece bunun ile yetinmeyi, geçin bunları, herkesin taraftarlığı kendine buna laf etmekte benim görüşüme göre kimsenin haddine değil.

Bu yüzden, insanların taraftarlığına laf etmek yerine, size göre kızan taraftar neden haksız, bu maçlarda hangi umut veren doğruları gördünüz rica ediyorum anlatın, anlatın da olaya bir de sizin açınızdan bakmaya çalışalım.

Son düzenleme:
Ben de gelmeyeceğini biliyorum ama Tudor sonrası bu yönetimin çok çok daha kötü isimler getireceğine emin olabilirsiniz. Mayıs'ta süresi dolan yönetime güvenip herhangi bir kaliteli hoca gelmez. Terim bile gelmez.

Terim şimdi gelse, mayıs ayında Ünal Aysal dışında Terim'i istemeyecek bir başkan adayı tanımıyorum.

Nasılsıniz canlarım

65a3cd24e072adac2336c0ab0c4aecbc.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ömer Tuğrul Yılmazer;9628956[I' Alıntı:
]Açıkçası bu takımı bu kadar radikal şekilde dönüştürebilen, doğru oyuncu profillerine karar veren, ligin başındaki doğru sistem ve oyun anlayışını sahaya yansıtan hoca[/I]nın özellikle 9. haftadan bu yana bu kadar takımla oynaması, üçlü faztezisini, gereksiz bir kanat oyuncusuz oynama hastalığının eklenmesini anlayamıyorum. Öncekileri yapanla sonrakileri yapan aynı kişi olamaz.

Bugüne kadar futbol tarihindeki başarılı takımlara ve hocalara bakın büyük oranda oyuncu ve sistem istikrarı yakalayanlardır. Fantezilerin peşinde koşan, esneklik ile çomak sokmayı birbirine karıştıranlar malesef sadece egzotirik isimler olarak kalıyor. Bunun en güzel örneklerinden birisi Bielsa'dır. Adam dışardan bakana hep iyi hocaymış gibi gelir ama o kadar uçuktur ki ne büyük bir takım ona güvenip kadro verir uzun süredir ne de aldığı takımlarda bir başarı yakalayıp uzun süre kalabilmiştir.

Tudor da bu konuda ders almalı artık.

Doğrusu bu kısmına da tam olarak katılmıyorum.

''Kadro iyi, çoğu oyuncudan faydalanırım'' saçmalığı yerine köklü bir revizyon istemesini ve kalitesi belli oyunculara yönelmesi takdire şayandır. TD lük becerisine dair ciddi endişelerim olmasına rağmen, sırf bu yüzden UEFA liginden elendiğimizde de olumsuz laf etmedim mesela (Kendi kurduğu takımla başarılı olmasını umarak)...

Ancak onca maliyete rağmen kadro planlamasını, en başta merkez orta saha olmak üzere pek başarılı bulmuyorum; tıkanmasının önemli sebeplerinden biri de bu zaten. Dikkat ettiysen, bugün çoğu zaman Ndiaye 6, Fernando 8 gibi oynadı. Ndiaye' yi 6 numara için transfer eder miydin sen olsan?. Yahut çevre kontrolünden bihaber Belhanda doğru tercih mi?...

Bence biraz da boyundan posundan veya endamın dan bahsedelim.

sent via GSC

Hoca değiştirmek kumardan başka bir şey değil, yalnız şu var gelecek hocanın tudordan kötü olma şansı yok teknik olarak mümkün değil. Bununla başarılı olamayacığımız belli zar atmaktan zarar gelmez. Zaten bjk ömaçından sonra kalmak istesede kalamaz boşuna konuçuyoruz.

Son düzenleme:
bu bahaneleri geçip tudorun bu akşam ne oynatmak istediğini açıklayabilir misin

GSC App

Defanstan çıkarken Mariano önünde yardıma gelen olmadığı için ve kendisi de 3-5 kişiye çalım atacak tarzda bir oyuncu olmadığı için mecburen Gomis'e doğru uzun oynadı.

Lato aynı şekilde ya geri dönmek zorunda kaldı ya da gelişi güzel ortalar yaptı.

Muslera'da bir çok topu uzun oynadı.

Maicon pas alternatifi bulamadığı için uzun oynadı.

Defansla hücum arasındaki bağlantıyı kuracak oyuncular olmadığı için tek taktiğimiz uzun top üzerineydi. Sonuç olarak ben maça çift forvetle çıkayım. Attığım uzun toplardan biri Gomis'in, Eren'in kıçına başına çarpar gol olursa ne güzel olmazsa da 1 puan alırım dönerim mantığıyla maça çıktı. Adamlar da o iş öyle olmuyor Tudorcum deyip 5 leyip gönderdi maçın özeti bu.

Hoca değiştirmek kumardan başka bir şey değil, yalnız şu var gelecek hocanın tudordan kötü olma şansı yok teknik olarak mümkün değil. Bununla başarılı olamayacığımız belli zar atmaktan zarar gelmez. Zaten bjk ömaçından sonra kalmak istesede kalamaz boşuna konuçuyoruz.

Degustator gördüm seni. Hikayeyi bilirsin:D...

Doğrusu bu kısmına da tam olarak katılmıyorum.

''Kadro iyi, çoğu oyuncudan faydalanırım'' saçmalığı yerine köklü bir revizyon istemesini ve kalitesi belli oyunculara yönelmesi takdire şayandır. TD lük becerisine dair ciddi endişelerim olmasına rağmen, sırf bu yüzden UEFA liginden elendiğimizde de olumsuz laf etmedim mesela (Kendi kurduğu takımla başarılı olmasını umarak)...

Ancak onca maliyete rağmen kadro planlamasını, en başta merkez orta saha olmak üzere pek başarılı bulmuyorum; tıkanmasının önemli sebeplerinden biri de bu zaten. Dikkat ettiysen, bugün çoğu zaman Ndiaye 6, Fernando 8 gibi oynadı. Ndiaye' yi 6 numara için transfer eder miydin sen olsan?. Yahut çevre kontrolünden bihaber Belhanda doğru tercih mi?...

Belhanda ve Lato yanlış oldu zaten. Lato da açıkçası kızamadığım bir transfer oldu zira Asamoah işi son dakika yattı. Ndiaye'yi illk 3-4 maç çok iyi kullandı zaten. 8 numarada aktifti. Sonradan oldu ne olduysa. Bir anda 4-1-4-1'den yani çitf 8'den çift 6'lı 4-2-3-1'e döndü. En son da 3-5-2 filan oldu.

Bu transferler içinde en yanlışı bariz Belhanda. Bu paraya oyunu yönlendirecek, akıl koyacak birini almalıydık. Hoş bana göre herşeye rağmen disipline edilmiş Sneijder kalmalıydı ama olan oldu artık. Ama genel olarak rakamların uçtuğu futbol piyasasında bu paralara alınabilecek en makul adamlar alındı diye düşünüyorum.

Not: Denayer de çok yanlış hamle ama ona da bonus transfer oalrak baktığımdan bişey demiyorum.

Beyler hala bu Tudor'un takımı sampiyon yapacagını mı dusunuyorsunuz?

Rakip takımı analiz edemeyen, hiç bir buyuk maçı kazanamayan, oyunu okuyamayan ve hatalı oyuncu değişiklikleri konusunda genel bir kanaat olan bu Tudor , takımı sampiyon yapacak oyle mi???

Ben Fener maçından sonra Tudor'un notunu vermiştim.. Bugun bir kez daha onayladım..

Çok önemli 3 oyuncusu olmayan Basaksehir 5 atıyor, siz hala bu adamı savunuyorsanız, pes yaniiiiiiiiii

Acilen bu adam gitmeli.. Gitmezse sampiyonlugu unutun..

Sorun şu ki 70 dakka o kepaze futbola(ikinci yarı 5 dk iyi oynadık hadi o hariç) dayanıp, görüp nasıl oyuncu değişikliği yapmaz?
Tolga-Eren niye oyunda kalır da atraksiyon yaratabilecek garry&yasin kenarda oturur? Kör müsün be adam.

her giden icin böyle dedik ama sonunda o gelenleri de bundan kötüsü olmaz diye gönderdik maalesef. :red:

Muslera

Mariano - Maicon - Serdar - Linnes

Fernando

NDiaye - Belhanda

Garry-----------------------Feghouli

Gomis

sunu gorebilirmiyiz
hoca​

Bu değişim dönüşüm meselesinde Tudor'un katkısı fazla abartılıyor, o değişim dönüşümde aslan payı yönetimin. Tudor'un arkasında duruyoruz bahanesiyle onlar yaptı aslında bütün bunları zira Tudor'un öylesine büyük çaplı bir operasyonu yapmasının imkanı yoktu. Ek olarak aşırı maliyetli bir dönüşüm oldu, açıkçası ortada başarı falan göremiyorum. O paraları harcadıktan sonra herkes takımı yenileyebilir, ve ne yazık ki yüksek maliyetine rağmen geleceği olmadığı belli olan uzun soluklu kontrata sahip futbolcu/futbolcular satın aldık (örn belhanda) ve yine ne yazık ki bu dönüşüm kapsamında aldığımız ve beğendiğimiz futbolcuların yaşı 30'un üstü (Mariano,Gomis,Fernando)

Biraz bunları da konuşmak lazım.

Geri
Üst Alt