Igor Tudor

Muslera

Mariano - Maicon - Serdar - Linnes

Fernando

NDiaye - Belhanda

Garry-----------------------Feghouli

Gomis

sunu gorebilirmiyiz
hoca​
hayri beycigim, benim kafamdaki ideal kadronun senin de ideal kadron oldugunu görmek beni onurlandirdi acikcasi.

Helva gibi bir Ts deplasmanına 9 defans ile çıkan

Başakşehir deplasmanına 8 defans ile çıkan hoca bozuntusu

Beşiktaş maçını da kaybederse derhal kovulmalı, artık son şansı kaldı ya tamam diyecek ya devam..

5 gol yedik ve ben uyuyamıyorum.

Tudor ise rahat rahat uyuyordur.
Bunun hesabını soracak bir başkan yok yönetimden bir adam yok.

Terim iddialarını kesmek için Ardayi almak isteyen bir yönetim var.

Abv

5 gol yedik ve ben uyuyamıyorum.

Tudor ise rahat rahat uyuyordur.
Bunun hesabını soracak bir başkan yok yönetimden bir adam yok.

Terim iddialarını kesmek için Ardayi almak isteyen bir yönetim var.

Abv
Senmi benmi iyice ağırlığı çöktü yenilginin
Yatıyorum uyuamıyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senmi benmi iyice ağırlığı çöktü yenilginin
Yatıyorum uyuamıyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 gol yedik yahu.

5-1 yenildik.
Sadece yenilmedik.
Maç bı 10 dakka daha oynansa daha atacaklardı.

İsterse Conte,Simeone olsun. Oynadığı tek derbiyi ve Başakşehir maçlarını kazanamayan 2-3 gol atıp 30 gol yiyen adam.
Derhal kovulmali. Sabır sabır nereye kadar.

Arkadaşlar neyi tartışıyorusunuz? Tartışıliacak bişey kaldı mı ki?

Hocam seni kurtaracak bazi degisiklikler yapman lazim, devre arasina kadar boyle oyna:

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Linnes
Fernando
Badou - Belhanda
Feghouli - Gomis - Garry​

Devre arasinda Donk'u ve Carrasso/Lato'yu yolla, 1 sol bek al, 1 sol kanat, Asamoah + Bruma tarzinda bir sol kanat, herkesin icinden geceriz, sen yeter ki korkma.

Kötü kadro, kötü sistem belirlemiş olabilirsin ; olağandır. Ya oyunu okumamak, müdahale etmemek, kendi haline bırakmak nedir ulan?

Dakika 79 olmuş yeni yapıyorsun değişikliği. Rakibin beki cezalı ama kanatsız oynuyorsun! Tüm yükü Belhanda'ya yüklüyorsun o da kilitlenince hücuma çıkamıyoruz.

Sana kalsa derbilerde beraberliğe göbek atacaksın! Bu kafayla şampiyon olsak ne fayda. Şampiyonlar liginde rezil oluruz seninle.

Galatasaray hücum oyunu, cesaret demek. Sok artık kafana! Bunu öğretmeyen kapasitesiz Ayhan da bir an evvel şutlanmalı

Son düzenleme:
Ulan playstation oynayan 10 yaşındaki çocuk bile 2.yarıya başlamadan tolga, Lato ve ereni çıkarırdı. Ama sen öküz gibi izledin. Tam 80 dk öküz trene bakar gibi baktın. Maç sonuda dalga geçer gibi açıklamalar yaptın. Allah senin belanı versin

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk ingiltereyi seyapti simdi de bizi seyapiyor seyaptigimin monarki

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Şu herifi körü körüne savunan ve hatta yalayanları zerre adam yerine koymam.

Bu iki oldu. Trabzon karşısında rakibin onca eksiğine rağmen korkak ve silik futbol oynattı. Bugün de aynısı rakibin kalbi olan Emre ve hatta onun yancısı olan Mahmut'un eksikliğine rağmen rakibe zerre üstünlük kuramadık kadromuzun çok daha kaliteli olmasına rağmen.

Büyük maç büyük maç deyince kızan ve anlamak istemeyen bazı arkadaşlar var ama 5-1 nedir ulan?? Geçen sene en berbat halimizde bile 5 yemedik lan hiç birinden.

Yazmaya devam etsem kesin ceza yerim bu yüzden susuyorum yarın sakin kafa ile değerlendirme yapmaya çalışacağım. Bu herife manyak deyince ben suçlu oluyorum ama buna manyak demek az bile.

sent via GSC

Son düzenleme:
Galatasaray futbol kulübü senin teknik direktörlüğü öğreneceğin,kendini tatmin etmeye çalıştığın,deneme tahtasına döndurecegin yer değildir!!!!!!!!

Galatasaray senin staj yapma yerin değildir!!!!!!

Köyüne geri dön........

Geri
Üst Alt