Igor Tudor

Sezon ortasinda hoca degistirmek buyuk risk dogru ama Prandelli'nin yerine Hamza gelmese 3 kupa,Denizli'nin yerine Riekerink gelmese 2 kupa alamazdik bu da bir gercek.Bazen de riske girip degistirmek gerekiyor.Terim olur,Ersun olur,Okan olur bir seyler denemek lazim.Tudor'u yeterince denedik.

Bjk macindan 1 puan aliriz diyen var mi?
Bjk maçında dakika 60 gibi 3-0 lık bir skor ile oley oleyy sesleri kulağımda yankılanıyo bu kabustan nasıl uyanabilirim :/

TapaTalK

kendini kulüpten üstün görüyor bu deli

Aklımda tek bir soru var.

Tudor'a ne kovulmama garantisini kim verdi ve niçin verdi.

Bu iş artık korkaklığında önüne geçti.
Başka şeyler var bu işin altında.

Araya açacağımız büyük maçların hepsinde garip garip dizilisler,isimler ve taktikler ile sahaya çıkıyor.
4-1 yenik olmasına rağmen oyuncu değiştirmiyor,
Sakız çiğnemeye devam ediyor,
Yedek kulübesinde ayak ayak üstüne oturmaya devam ediyor.

Yönetim ise bu kadar hakem hatasına ve tudor'a ısrarla ses etmiyor.

Bence biz çok güzel bir tiyatro izliyoruz ve birileri bizim üzerimizden çok pis para vuruyor

Gerçek Kaptan NANDO!

Bu sene için yapılacka en mantıklı şeyi de söyleyim size. Cenk Ergün ve Başkan Tudor'a sene başındaki sistme dön ve bir daha takımla her maç öncesi oynama diye bastıracaklar. Başka bir çözüm şu anda görünmüyor. Zaten takımın fizik gücünde sıkıntı yok. Sene başındaki sisteme Feghouli eklenip devam edilecek. Kendiliğinden oturacaktır zaten takım.
Sen maçı nerenle izledin?

Son yarım saat adebayor 50 metre top sürerek yürüye yürüye ortasaha ve savunmayı deldi
Kerim frei slalom çubuğu gibi savunmanin arasından göstere göstere golü attı.
Adebayor ceza sahasi içinde ağır hareketlerle topu bi saga bi sola cekerek çok yavaş şekilde iterek gol attı ama tüm oyuncularımız ayak uzatmaktan önüne atlamaktan acizdiler.

Oyuncularda çok bariz bi yorgunluk,düşüş var.bunun sebebi ise tudorun atletizm idmanları.maçtan 24 saat önce bile ağır idman yaptırıyor iş bilmez herif.

Gerçek Kaptan NANDO!

Bu tudor varken bjk bizi darmaduman eder acilen gönderin oynattığı futbol tam küçük takım futbolu kaç maçtır özellikle dikkat ediyorum hücuma çıkarken napıyoruz diye kanattan 40 metreden ceza sahasında tek kişi olan gomise orta yapıyoruz ve çok kolay bir şekilde topu rakibe veriyoruz sonrada deli danalar gibi topun peşinde koşturuyoruz.İşte bu taktik tam Küçük takım taktiğidir!

Şu herifi körü körüne savunan ve hatta yalayanları zerre adam yerine koymam.

Bu iki oldu. Trabzon karşısında rakibin onca eksiğine rağmen korkak ve silik futbol oynattı. Bugün de aynısı rakibin kalbi olan Emre ve hatta onun yancısı olan Mahmut'un eksikliğine rağmen rakibe zerre üstünlük kuramadık kadromuzun çok daha kaliteli olmasına rağmen.

Büyük maç büyük maç deyince kızan ve anlamak istemeyen bazı arkadaşlar var ama 5-1 nedir ulan?? Geçen sene en berbat halimizde bile 5 yemedik lan hiç birinden.

Yazmaya devam etsem kesin ceza yerim bu yüzden susuyorum yarın sakin kafa ile değerlendirme yapmaya çalışacağım. Bu herife manyak deyince ben suçlu oluyorum ama buna manyak demek az bile.

sent via GSC
Birazdan taraftarlığın sorgulanır çünkü taraftarlık herşeye alkış tutmakmıș. Herşeye alkış tutalım, herşeye ki, hiç bir şey düzelmesin, zaten şu ana kadar olanlar suni olaylar.

Son düzenleme:
Yarınki toplantidan sonra görevine son verileceğini düşünüyorum.

Bana birisi anlatabilir mi.. Trabzon ve Başakşehir'i büyükten sayıp Bursa'yı saymamanızdaki sebebi? Ben eminim Bursa'yı yenemeseydik onları da büyüklerden sayacaktınız.

Bursa konum olarak Trabzon'dan iyi, Başakşehir daha şampiyon bile olamamış. Bursa neden sayılmıyor,gerçekten merak ediyorum???

Bursa kadro olarak TS ve Başakşehirden geride hatta Antalyadan da. Ama ligde iyi gittiler şu ana kadar. Kadro olarak berbat bence takıma afrikalı oyuncuları doldurmuşlar. Ligde kadro olarak iyi takımlar belli biz, fb, bjk, ts, başak ve antalya hatta biraz da kayseri iyi kadroya sahip.

Birazdan taraftarlığın sorgulanır çünkü taraftarlık herşeye alkış tutmakmıș. Herşeye alkış tutalım, herşeye ki, hiç bir şey düzelmesin, zaten şu ana kadar olanlar suni olaylar.

8 saat onceki msj icin neden birazdan taraftarligi sorgulansin ki
ortaligi karistirma cabalarini birakalim

Tudorla Dursun arasında,Aziz-Aykut tarzında bir ilişki var. O yüzden dursunun tudoru kovmasını falan beklemeyin,beşiktaştan fark yedirdikten sonra bile kovmaz.

8 saat onceki msj icin neden birazdan taraftarligi sorgulansin ki
ortaligi karistirma cabalarini birakalim
Uyuya kalmışım Hayri ve birde aradaki mesajları okumamışım, ama şimdi okuduktan sonra dediğim gibi, dediğimi yapanlar olmuş zaten. Ortalığı karıştırıyor isem gereken işlemler yapılır zaten.

Son düzenleme:
Hala kovulmamış olması ayrı bir rezillik. Avrupa da mükemmel top oynayan bir takıma yenilmek veya 4-5 yemek büyütülmez ama gel gör ki 4 yıllık g.tü b.klu bir takımdan önce 4 sonra 5 yemek en hafif tabirleriyle rezilliktir, kepazeliktir. Geçen yıl kadro kötü falan dedik de bu yıl için bahanesi yok, gelecekde iyi TD de olabilir ama hic umrumda değil acilen onuruyla istifa etsin yok ben edemiyorum diyorsa yönetim tekmeyi önce tudora sonra kendi kıçına vursun. Başakşehir çok başarılı diyenler de siyasetin bir takımı nasıl taşıdıgını görünce ne büyük saçmaladıklarını anlarlar. Ve böyle sosyal medyadan yapılan aşağılayıcı esprilere de yakında en ağırdan cevap vereceğiz emin olsunlar. Düşmez kalkmaz bir Allah'tır.

Kovun lan şu Hırvat köylüsünü halen neyi bekliyorsunuz

Getirin Avcı hocamızı

Bana birisi anlatabilir mi.. Trabzon ve Başakşehir'i büyükten sayıp Bursa'yı saymamanızdaki sebebi? Ben eminim Bursa'yı yenemeseydik onları da büyüklerden sayacaktınız.

Bursa konum olarak Trabzon'dan iyi, Başakşehir daha şampiyon bile olamamış. Bursa neden sayılmıyor,gerçekten merak ediyorum???

Bursaspor'un kadro kalitesinin cok daha dusuk olmasi olabilir mi?

Ha bu arada ben bu seneki Bursa macini atmosferden dolayi buyuk mac saydim ama buyuk mac saymayana da bir sey denemez.

Ma4P6g.png

Fatih hoca gelecekse hemen bu aksam kovsunlar, baska biri gelecekse Tudor'un devam etmesi taraftariyim

Devam kararı alınmış renkdaşlar hepimize geçmiş olsun. Umarım Beşiktaş yerine Başakşehir şampiyon olur.

Geri
Üst Alt