Igor Tudor

:asd22:

DPEWYZ7XUAARs-V.jpg

Hala tolga diyorsunuz yasin oynasın, sinan oynasın, hatta recep gül oynasın tolga oynamasın sol kanatta adamın mevki orta saha kanata koyup komple sol tarafı yok ediyoruz tudor zaten manyak bari siz yapmayın bu takım ne olursa olsun çift kanatla oynamalı karabük maçı harici oynamadık şaka gibi harbi şaka, üstüne bide tolga yüzünden orta saha kalabalık oluyor hücumda yapamıyoruz rakiplerde soldan çok rahat hücum ediyolar.

bos yapmayalim

illaki beraberlikler yenilgiler alacagiz

arenada da yenilecegiz

tudorun kurdugu 1 takim var ve antreman sistemi var

ben de sevmiyorum tudoru

ama ligin su zamaninda hoca degistirmek sacmalik olur

bjk ile puanlar esitlenebilir

bu olasi

fakat yerine gelecek hoca takimin kalan maclarinda cok basarili olacagini garanti edemez

4-2-3-1 disina cikmadan ilk 7 haftaki sisteme donmemiz kaydiyla tudor ile devam edilmeli

yoksa gole ihtiyacimiz varken (fb,ts maclari) gomisi cikaran adamdan bi halt olmaz zaten

ama simdilik devam

bu belirsizliklerden sıkıldım artık. Madem yollamak istiyorsunuz hemen yollayın. Medyaya saçma sapan haberler servis edip durmayın. Taraftar'ı sürekli galeyana getirmekten başka işe yaramıyor bu.

Güveniyorsanız da medyaya saçma haberler servis etmek yerine yan yana röportaj verin,bir şey yapın. En kötü karar kararsızlıktan iyidir.

Bjk maçından sonra muhtemelen yine 5lik olur ve kovulur.

"Bu kulüp 5 yer mi diye söylüyorlar sürekli.. Evet yer. Dünyada 5 yemeyen takım yoktur.

Mutlaka herkes hatırlıyordur.. 2006'da bitime 3 hafta kala Fenerbahçe bizi silip-süpürmüştü. 4 tane attı,biraz şans olsa belki 6-7 bile olurdu. 6-0'lık maçtan bile daha beter oyun vardı.

Sonra ne oldu? 3 hafta sonra şampiyonluk geldi. O gün sosyal medya olsa ne yangın çıkardı acaba.

ayhan kovulup kararlara itiraz edebilecek çok tecrübeli bir yerli yardımcı gelmeli, latovlevici kadrodışı bırakılmalı tolganın solda oynaması engellenmeli gary rodri ilk onbire yerleştirirmeli feg-gary kanatları forvet gomis arkada 3 lü ortasaha şeklinde oynanmalı bu düzen mevcut antrenöre yönetim tarafından dikte edilmeli mevcut antrenörde bu şartlarda odun niteliğinde sezon sonuna kadar kalmalı zira kendisinde büyük takım yönetecek vizyon görüşü ve yetenek olmadığını gördük bu şartlarda Galatasaray hocası olma konumunu devam ettirebilir. Bizde arada ne güzel endamı var diye överiz.

Beşiktaş maçında fark yesek bile kovmazlar bunu. Devre arasını bekleyelim derler adım gibi eminim.

doğru karar alınmıştır. Bu yönetimden beklemezdim. Senelerdir yapılan aptalca hamlelerden sonra bu iyi geldi. 3 gündür Tudor'u gönderip Cihat,Hamza gibi köylülerin gelmesi gibi kabus yaşıyordum.

Bu kararla sezonu ilk 2de bitirme ihtimalimiz sıfırlanmıştır. Dursundan tudor gibi korkak bir karar.

Bu karardan sonra sezon bitmiştir benim için. Bence şampiyon olma ihtimalimiz çok düşük, olsak bile Anadolu takımlarınj yenerek gelecek şampiyonluğa lanet olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bjk maçının oranları belli olsun olacağı soyleyim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu karardan sonra sezon bitmiştir benim için. Bence şampiyon olma ihtimalimiz çok düşük, olsak bile Anadolu takımlarınj yenerek gelecek şampiyonluğa lanet olsun

hani "küçük takımlar büyük takımları, büyük takımlar aldığı kupaları" diye senelerdir lafımız vardı. Fener gibi mi olacağız? Şampiyonluğu hiç bir şeye değişmem. Her maça 3 puan veriyorlar. Mümkünse sevinme o zaman Mayıs'ta.

hani "küçük takımlar büyük takımları, büyük takımlar aldığı kupaları" diye senelerdir lafımız vardı. Fener gibi mi olacağız? Şampiyonluğu hiç bir şeye değişmem. Her maça 3 puan veriyorlar. Mümkünse sevinme o zaman Mayıs'ta.

Tüm büyük maçları kaybederek şampiyon olma ihtimali düşük zaten, elbet Anadolu’da da puan kaybedeceksin. Ek olarak dediğin gibi o şekilde gelen şampiyonluğa sevinen net midesizdir. Gelen geçen içimizden geçiyor.

Tüm büyük maçları kaybederek şampiyon olma ihtimali düşük zaten, elbet Anadolu’da da puan kaybedeceksin. Ek olarak dediğin gibi o şekilde gelen şampiyonluğa sevinen net midesizdir. Gelen geçen içimizden geçiyor.

ya ne alaka? Geçen sene Bjk, FB-GS-Başak maçlarında 6 maçın sadece 1'ini kazandı. Sevinmediler mi yani?

Geri
Üst Alt