Igor Tudor

ya ne alaka? Geçen sene Bjk, FB-GS-Başak maçlarında 6 maçın sadece 1'ini kazandı. Sevinmediler mi yani?

Ts’yi 2 maçta da yendiler, Fb’den 2 maçta da puan aldılar. Başakşehir’e karşı kötüydüler sadece. Bizi dalga geçerek yeniyorlar bildiğin, yok böyle bir şey (bizi deplasmanda yendiler)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
ayhan kovulup kararlara itiraz edebilecek çok tecrübeli bir yerli yardımcı gelmeli, latovlevici kadrodışı bırakılmalı tolganın solda oynaması engellenmeli gary rodri ilk onbire yerleştirirmeli feg-gary kanatları forvet gomis arkada 3 lü ortasaha şeklinde oynanmalı bu düzen mevcut antrenöre yönetim tarafından dikte edilmeli mevcut antrenörde bu şartlarda odun niteliğinde sezon sonuna kadar kalmalı zira kendisinde büyük takım yönetecek vizyon görüşü ve yetenek olmadığını gördük bu şartlarda Galatasaray hocası olma konumunu devam ettirebilir. Bizde arada ne güzel endamı var diye överiz.

Adem olsa Tudor'a bu şarkıyı atardı. :asd22:

YouTube

Galatasaray büyük maçları kazanamıyor algısı oluştu tamamen insanlarda.Millet yüklenecek 1'e 0'a.Sen de mi derbiyi bize aldırabilirler hissine sahipsin yoksa?
Bu işin içinde iddaa var bunu kimse inkar edemez
Biz enerjik oyunumuzu doğru kadro ile sahaya koyalım bjk bizi yenemez
Bjk bu hafta deplasmanda alır haftaya bize takılır
Oranlar da çok önemli
Iddaa baronları kısmına gelirsek mesela 2.10 olan gelmez dedim
Lakin 2.10 gelen deplasman kodları vardır
Alanya maçına 4 6 yada artı 7 girilebilir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ercan basak macı içinde GS alır demiştn yanılıyor muyum?

Şu kertede reddedilecek bir öneri değil,ben kabul ederim şahsen.
Çok olası duruyor yeterki oyunumuzu oynayalım
Fernando fegholui muslera topa girerse
Garry ı takıma monte ederse birde linnesi artık sürekli oynatırsa
Çok şey saydım ama basit şeyler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DPFoBt9W0AYWxur

Eger bir lig oynuyorsan , maclarin hepsi ayni degerdedir , 3 veya 1 veya 0 puan alirsin

Eski arabesk usullerle dusunerek fb kafasi ile yol alirsan , bu zamanda da sayica daha cok olan anadolu maclarini bilinc altinda degersiz gormeye baslayip az onem vermeye basliyorsun

kimse mac kaybetmek istemez , fakat burada konusulan sey bu buyuklere yenilelim mi kazanalim mi gibi bir tercih degil ki , buna kimse kaybedelim demez herhalde

konustugumuz sey , ozellikle turkiyede gecer akce oncelikle o bahsedilen 26 macin olabildigince kayipsiz atlatilmasindan geciyor olmasindan dolayi , puan vereceksek bizi yenebilecek takimlara , puan kaybedilecek takimlara kaybedelim mantigi kotu bir mantik degil

biz bayern ya da juventus degiliz , ben de aslinda arzuladigimi 90+ puan olarak zikrettim ama erken su kaynattik

ozetlersek bu bahsedilen durum ideal ya da istenen degil ama diger olasiliga kiyasla tercih edilen bir durumdur

Bir bakima haklisin ancak basaksehir dahil bir tane derbi maci kazanamadan kazanilan sampiyonluk buruk bir sampiyonluktur. Bu sampiyonluga bursaspor taraftari sevinebilir mesela ancak Galatasaray taraftari icinde o buruklugu yasar.

Köylü yeni taktikler deniyordur şimdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray şampiyon oldugu sezonların büyük bölümünde yeteri kadar büyk maç kazanmıştır, bir kere kazanamadan sampiyon oldu diye birşey olmaz merak etme. üstelik bu 21 şampiyonluksa. Ayrıca ikinci maclar oynanmadı daha.

Geri
Üst Alt