Igor Tudor

maci 11-0 kazanacak 11'i bahs eder misiniz?

Hayri 11-0 kazanmak veya 5-1 kaybetmek değil derdim.Sadece Tudor un artık yeteri kadar tecrübe kazandığını ve bu kazandığı tecrübelerinden yaralanması gerektiğini düşünüyorum.Bi taraftar olarak Bjk maçı öncesindeki 1 haftalık zamanı acaba Tudor doğru tercihleri yapabilecek mi diye düşünerek, tedirgin bir şekilde geçirmek istemiyorum.

fb medyası yeni hoca kim olacak tartışıp duruyor

demek ki tudorla devre arasına kadar gitmeliyiz

8NrEJW.jpg

Denayer orta saha oynamaz. Orta sahada Denayer'i gören yönetim Tudor'u maça çıkarmamalı. Bu Tolga'nın da sol kanat oynaması anlamına gelir.

Bir an Sarper yazdı şansım afalladım.

sent via GSC

Benim tek beklentim kanatlarımızın olması bu isimlerin gerçek kanat oyuncusu olması onun dışında kimi nerede oynatmış, x mi y mi oynuyor derdim değil gerçekten sadece gerçek kanat oyuncuları görmek istiyorum.

Yarin ki ilk 11 son şansi kazanip kazanmamiz onemli degil.
Lato
Denayer sure alipta
Garry
Linnes oynamazsa
Yikilir buralar.

Hocanın yerinde olsam bugün maçı kazanıp bırakırım ve şu açıklamaları yaparım;

"Bu ülke insanı futboldan anlamıyor. Yaz ayından beri puan kaybetmemi bekleyip 65 yaşındaki teknik adamı getirmek için var gücüyle çalışanlar var. Burada insanlar farklılık sevmiyor,hep aynı kişiler istendiği ve sadece onlardan medet umulduğu için ülkeniz futbolda bu kadar geride. Bu zihniyetle devam ederseniz daha çok Dünya Kupası kaçırdık diye ağlarsınız. Bu sözlerim sizi kızdırmasın tam aksine düşündürsün. Galatasaray'a yeni hocasıyla başarılar."

"Bu ülke insanı futboldan anlamıyor. Yaz ayından beri puan kaybetmemi bekleyip 65 yaşındaki teknik adamı getirmek için var gücüyle çalışanlar var. Burada insanlar farklılık sevmiyor,hep aynı kişiler istendiği ve sadece onlardan medet umulduğu için ülkeniz futbolda bu kadar geride. Bu zihniyetle devam ederseniz daha çok Dünya Kupası kaçırdık diye ağlarsınız. Bu sözlerim sizi kızdırmasın tam aksine düşündürsün. Galatasaray'a yeni hocasıyla başarılar."
Futbolu gibi vizyonsuzluk kokan bu açıklamasını dört gözle bekliyoruz.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolu gibi vizyonsuzluk kokan bu açıklamasını dört gözle bekliyoruz.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen. En ufak kötü sonuçta Terim gelsin,Albayrak gelsin diyen, başka kimseyle başarılı olamayız diyenler vizyonlu ama Tudor vizyonsuz. Ah ah. Lafa geldi mi " Galatasaray kimseden büyük değildir" diyenler bugün sırf Tudor kovulsun da Terim gelsin diye puan kaybetmemizi istiyor.

2002 yılında dar kadroyla 3.yıldızı kazanan Luce'yi kovup "gönüllerdeki teknik adam" diye Terim'i getiren Canaydın gibi Özbek'te tarihe rezil başkan geçecek. "Gönüllerdeki teknik adam" 1.5 sene kalıp takımı 4-5 sene borç batağına sürükleyecek transfer yapmış, ligi 6.bitirmiş,FB'den 6.yemiş, Avrupa'da rezil olmuş bir takım bıraktı.

Tıpkı Luce gibi Tudor'un da değeri gittikten 5-6 sene sonra anlaşılacak. Şimdi saçma gelebilir sana ama ileride herkes görecek.

aynen. En ufak kötü sonuçta Terim gelsin,Albayrak gelsin diyen, başka kimseyle başarılı olamayız diyenler vizyonlu ama Tudor vizyonsuz. Ah ah. Lafa geldi mi " Galatasaray kimseden büyük değildir" diyenler bugün sırf Tudor kovulsun da Terim gelsin diye puan kaybetmemizi istiyor.

2002 yılında dar kadroyla 3.yıldızı kazanan Luce'yi kovup "gönüllerdeki teknik adam" diye Terim'i getiren Canaydın gibi Özbek'te tarihe rezil başkan geçecek. "Gönüllerdeki teknik adam" 1.5 sene kalıp takımı 4-5 sene borç batağına sürükleyecek transfer yapmış, ligi 6.bitirmiş,FB'den 6.yemiş, Avrupa'da rezil olmuş bir takım bıraktı.

Tıpkı Luce gibi Tudor'un da değeri gittikten 5-6 sene sonra anlaşılacak. Şimdi saçma gelebilir sana ama ileride herkes görecek.

kardeş terim merim gelmesin de tudorla da olmuyor be

72 yasinda Heynckes'i getiren Bayern yonetimi de futboldan anlamiyor o zaman.

kardeş terim merim gelmesin de tudorla da olmuyor be

neden olmuyor ya? Geçen 2 sene de yürümeye mecali olmayan oyuncuları yollayıp taş gibi takım yaptı diye mi? maç günlerinden haberi bile olmayan taraftarı günler öncesinden heyecanlandırıp her maç en az 40.000 kişiye oynattı diye mi? En sert sorularda bile bazıları gibi kaçmayıp çatır çatır hepsini cevaplandırdı diye mi? Yepyeni takımı kısa sürede uyumlu hale getirdi diye mi? 12 haftadır takımı lider yaptığı için mi? Ligin açık ara en çok gol atan takımı yaptığı için mi?

Geçin bunları. Hepiniz ön yargılısınız, bu kadar basit. Tudor buradan gidince emin olun büyük yerlerde çalışacak sonra ah vah edeceksiniz. Aynısını 20 sene önce Löw ile Fenerbahçe yaşadı. Güzel futbol oynatan,puan olarak da iyi durumda olan Löw'ü sırf 38 yaşında "stajyer hoca" diye kovdular ve sonra adam nerelere gitti.

Son düzenleme:
72 yasinda Heynckes'i getiren Bayern yonetimi de futboldan anlamiyor o zaman.

onlarla aramızdaki fark şu; Takım ligde 5 puan farkla gerideydi, PSG'den 3 yemişti, 4-5 oyuncu ile problem yaşadı. Sene ortasında daha iyi seçenek bulamadıkları için aldılar. Şu an Tudor giderse Terim'den iyi seçenek yok bizde de o ayrı konu. Benim bahsettiğim; Sürekli Terim,Albayrak gelsin denmesi.

Bu kafadan çıkalım istiyorum, bu kadar basit. 5 sene sonra da bu ikili emekli olunca ne yapacağız? Koca Galatasaray bitecek mi yani?

neden olmuyor ya? Geçen 2 sene de yürümeye mecali olmayan oyuncuları yollayıp taş gibi takım yaptı diye mi? maç günlerinden haberi bile olmayan taraftarı günler öncesinden heyecanlandırıp her maç en az 40.000 kişiye oynattı diye mi? En sert sorularda bile bazıları gibi kaçmayıp çatır çatır hepsini cevaplandırdı diye mi? Yepyeni takımı kısa sürede uyumlu hale getirdi diye mi? 12 haftadır takımı lider yaptığı için mi? Ligin açık ara en çok gol atan takımı yaptığı için mi?

Geçin bunları. Hepiniz ön yargılısınız, bu kadar basit. Tudor buradan gidince emin olun büyük yerlerde çalışacak sonra ah vah edeceksiniz. Aynısını 20 sene önce Löw ile Fenerbahçe yaşadı. Güzel futbol oynatan,puan olarak da iyi durumda olan Löw'ü sırf 38 yaşında "stajyer hoca" diye kovdular ve sonra adam nerelere gitti.

Hacım kondisyoner lazım değil bize teknik adam lazım.

Adam hatalarından ders almıyor. Galatasaray'ın büyüklüğünün farkında değil. Biz her maça galibiyet için çıkarız 1 puan için değil. Adam tüm büyük maçlarda takımı geriye çekti.
İstersen sezon sonu 100 gol at şampiyon olamadıktan sonra. Şampiyon olacak hamleleri yapabilecek bir hoca değil. Geçen yıl belki de şampiyon olacaktık ama beyimizin hataları yüzünden uçtuk gittik. Bu yıl da aynılarını yapmaya başladı.

Ayrıca takım güzel futbol oynamıyor. Kondisyonumuz diğer takımlara nazaran 1 tık üstte olduğundan pirese karşı koyamadılar ilk haftalar. Bizde istikrar istiyoruz ama Tudor ile olacak iş değil.

Hacım kondisyoner lazım değil bize teknik adam lazım.

Adam hatalarından ders almıyor. Galatasaray'ın büyüklüğünün farkında değil. Biz her maça galibiyet için çıkarız 1 puan için değil. Adam tüm büyük maçlarda takımı geriye çekti.
İstersen sezon sonu 100 gol at şampiyon olamadıktan sonra. Şampiyon olacak hamleleri yapabilecek bir hoca değil. Geçen yıl belki de şampiyon olacaktık ama beyimizin hataları yüzünden uçtuk gittik. Bu yıl da aynılarını yapmaya başladı.

Ayrıca takım güzel futbol oynamıyor. Kondisyonumuz diğer takımlara nazaran 1 tık üstte olduğundan pirese karşı koyamadılar ilk haftalar. Bizde istikrar istiyoruz ama Tudor ile olacak iş değil.

tamam kim gelsin bu saatten sonra? Terim'i de istemiyorsun? Takımın borcu inanılmaz seviyede. Şampiyonluk gelmezse daha beter hale geleceğiz. Sene sonu seçim olacak. Blanc gelse mesela en az 4M Euro maaş ister ayrıca transfer de ister. Tudor sadece 1M alıyor.

Sol bek gelirse bu takım çok daha başka yerlerde azıcık sabır gerekiyor. Büyük maç kazanamıyor denilen Tudor Karabük'te; Trabzon'u 4-0, Beşiktaş ve bizi 2-1 yenmişti. Fener'e karşı da iyi oynarken hakem tak penaltı +kırmızı vermişti. Yine bize karşı TT Arena'da bizi nasıl ezmişti oyun olarak hatırlarsın.

Herkes geçen sene istemiyor muydu bu adamı? Ne değişti? Büyük maç kazanmak sorunsa onu da yapar merak etmeyin. Bizim geleneğimizde kenetlenmek var. Şampiyonluk istiyorsak hep beraber kenetlenip şampiyon oluruz.

Aslında genel olarak katıldığım noktalar var ama Tudor'a en büyük zararı kendisi verdi şu ana kadar. Belli bir şablonu oturtup maç içinde duruma göre taktik değiştirmek en doğrusuydu bence. Her maça farklı bir taktikle çıkıp sonuç da alamazsan -özellikle takım rayında giderken- "Bu hocayla olmaz" denmesini anlayışla karşılarım. Kazandığı krediyi bitirdi açıkçası, bundan sonra ince bir buz tabakasının üstünde yürüyecek. Ha ben potansiyel başarısızlık (şampiyon olamama) ihtimali üzerinden kovulmasını istemiyorum çünkü bu yönetimin özellikle devre arasında getireceği hocadan hayır gelmez. Bu fikrimi değiştireceğim tek isim Fatih Terim'dir. O da hem devre arası hem de bu yönetim olduğu için gelmez.

Geri
Üst Alt