Igor Tudor

Mantıken ikisi de 3 puan degil aslında, büyük takımlarla yaptıgımız mac 6 puana tekabul etmekte. Mesela başakşehir macını geçen hafta kazansak şu an 9 puan ondeydik mac fazlasıyla. Ama bunu hesaplamaya beyni yetmemis

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğru diyorsunuz. Birde Galatasarayın büyüklüğünü kavrayamadığından eminim.

Zargana ya bak ironi de yapmış,kendi hata yapıp puan kaybedioz üstğne laf çakıo asadas

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerin TD si kötü de. Bizim TD miz mourinho değil :D Bence kadrosu aşşaağı yukarı bizle aynı. 11 olarak BJK 1 tık önde. Derinlik olarakta bizden çok öndeler. Ayrıca Hocam son 8 senenin en iyi 13. hafta performansını geçirmişiz. Büyük maçlardaki yetersizliği. Oyunu düzgün okuyamaması. Ve bazı oyunculara karşı yaptığı takıntı konusunda haklısın. Ancak hiçbir etkisi yok bence acımasız biraz. Beşiktaşın-Başakın-Fenerin-Bizim yaş ortalamalarımız aşşağı yukarı aynı bu arada.
Hani sene başında Tudor muazzam transferler yaptırmıştı? Muazzam bir kadro kurulmuştu? Devam edebilsek AL'yi alıyorduk? Ligin içinden geçiyorduk? Şimdi ne değişti? Fb'nin kadro kalitesi ile neden bir anda aynı olduk? Bjk kadrosu neden fersah fersah önümüzde oldu? Tudor yarenleri sene başından beri bunları söylüyordu şimdi ne oldu? Yani illa Tudor'u savunmak için farklı argümanlar bulmakta değil adeta icat ediyorsunuz ve hatta kendinizi inkar ediyorsunuz kusura bakmayın. Tolga sakatlanmasa ne Yasin oynardı, Lato ıslıklanmasa ne de Linnes oyuna girerdi. Bu hocaya nasıl güvenelim?

Başımızda gerçek anlamda bir hoca olsa lig tam olarak bugün bitmişti. Hemen şu biraz önce biten Alanya maçı ile beraber bitmişti. Ligi Kasım'da bitiren ilk takım olarak tarihe geçmiştik çok açık konuşuyorum. Maalesef bu tarihi fırsatı elimizin tersiyle ittik. Müsebbibi Tudor'dur. Bunun benim açımdan tartışılabilecek bir tarafı yok. Ha her şeye rağmen başımızdaki elemanın elinde önemli bir fırsat var. Bjk maçında iyi oyunla alınacak bir galibiyet her şeyi fb maçı öncesine döndürebilir hatta en büyük muhaliflerinden biri olarak benim için dahi bu geçerlidir. İhtimal vermiyorum lakin bari bu fırsatı değerlendirebilse de burada bayram yapsak. Kurduğum cümleye ben dahi inanmadım gerçi o ayrı konu.

Vay vay vay
Adamın umrumda bile değil hiçbirşey
298d2d7c743c0ac04a773f046d4749c6.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hani sene başında Tudor muazzam transferler yaptırmıştı? Muazzam bir kadro kurulmuştu? Devam edebilsek AL'yi alıyorduk? Ligin içinden geçiyorduk? Şimdi ne değişti? Fb'nin kadro kalitesi ile neden bir anda aynı olduk? Bjk kadrosu neden fersah fersah önümüzde oldu? Tudor yarenleri sene başından beri bunları söylüyordu şimdi ne oldu? Yani illa Tudor'u savunmak için farklı argümanlar bulmakta değil adeta icat ediyorsunuz ve hatta kendinizi inkar ediyorsunuz kusura bakmayın. Tolga sakatlanmasa ne Yasin oynardı, Lato ıslıklanmasa ne de Linnes oyuna girerdi. Bu hocaya nasıl güvenelim?

Başımızda gerçek anlamda bir hoca olsa lig tam olarak bugün bitmişti. Hemen şu biraz önce biten Alanya maçı ile beraber bitmişti. Ligi Kasım'da bitiren ilk takım olarak tarihe geçmiştik çok açık konuşuyorum. Maalesef bu tarihi fırsatı elimizin tersiyle ittik. Müsebbibi Tudor'dur. Bunun benim açımdan tartışılabilecek bir tarafı yok. Ha her şeye rağmen başımızdaki elemanın elinde önemli bir fırsat var. Bjk maçında iyi oyunla alınacak bir galibiyet her şeyi fb maçı öncesine döndürebilir hatta en büyük muhaliflerinden biri olarak benim için dahi bu geçerlidir. İhtimal vermiyorum lakin bari bu fırsatı değerlendirebilse de burada bayram yapsak. Kurduğum cümleye ben dahi inanmadım gerçi o ayrı konu.
Ayakta alkışlıyorum, özellikle ilk Paragrafı komple.

trip atması seksi bi durum.ama madem hırslı bi adamsın derbilerde de puan al.

Biri de çıkıp Kendisine büyük maçlarda niye 3.5 attığını sorsaydı?

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Evet çok iyi bir kadro kurduk. 0 dan kurulabilecek en iyi kadrolardan biri. Devam etske AL yı alabilirdik kesinlikle. Doğru oyunu oynasa büyük maçlarda ligin içinden de geçerdik. Tudoru körü körüne savunmuyorum zaten. Bİrçok hatası var fakat haksızlık edildiği %100. Biz bu kadrodan daha iyi kadrolarla oynadık. Başımızda kariyerli TD ler vardı. Acaba neden ligi 15. haftadan bitiremedik ? Tudoru savunmak değil gerçekler bu. Bende zaten Tudora tam anlamda güvenmiyorum ancak sezon ortasında TD değişikliği genelde hiçbir katkı sağlamaz. Takım yarıştan kopar. O yüzden sabretmeliyiz diyorum. FB den çok daha kaliteli bir kadromuz yok. Ancak daha iyiyiz. Beşiktaş ise 11 olarak bizden 1 tık iyi. Bunu oyuncular üzeirnden tek tek açıklarım. Rotasyon üzerinden de zaten iyiler.

Haftaya BJk fark atarsa da savunacaklar. Muhakkak savunacak bir argüman buluyorlar. İnanılır gibi değil, sonuna kadar katılıyorum

Sana burda öyle cümleler kurarım ki Tudor, Hırvatistan'daki bütün edebiyat hocaları toplansa kurduğum cümleleri öğelerine ayırmak için kaynar su isterler ulan.

Alnitak Alnilam Mintaka

Igor Tudor: "Östersunds'u gösterdiniz, gruplardan çıktı. Rezil bir takım gibi gösterdiniz. Onları bilmediğiniz için bu yorumları yaptınız. Bu kadar rezil takım gruptan nasıl çıktı o zaman?"

:red:

Haftaya BJk fark atarsa da savunacaklar. Muhakkak savunacak bir argüman buluyorlar. İnanılır gibi değil, sonuna kadar katılıyorum

Aklı başında Galatasaraylı şu saatten sonra bunu savunmaz zaten.

Igor Tudor: "Başakşehir'den 5 gol yemek benim ve oyuncularımın canını yaktı. Ama Başakşehir geçen sene son ana kadar şampiyonluk mücadelesi vermiş bir takım. Bu maçı dikaktli analiz edin, yüzde 50-50 bir maç bence. 5 şutta 5 gol attılar"

Bu Adama artık kim anlatacak ise anlatmalı, burası Galatasaray. Burada hiç bir Teknik Direktör kendi yediği haltlar yüzünden laf sokamaz.

Bunu sineye çeke biliyorsanız buyrun çekin, bunun ile böbürlenmeye devam edin. Ben çekmiyorum, kimse Galatasarayı bu kadar küçük düşüremez.

Bugün yaptığı açıklamalarla gözümde biraz daha büyüdü

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O açıklamalar ne la öyle şimdi gördüm :red: Koskoca Galatasaray'ın hocası, zorluk seviyesi yüksek maçlarda nerede hata yapıyorum diye öz eleştiri yapacağına sivilceli ergenler gibi trip atar olmuş. Şu yaptığı açıklamalardan Tudor utanmamıştır sanmıyorum lakin onun yerine ben utandım. Ayıp.

Basını bu kadar takip etmen yanlış basına cevap yetiştirmeye çalışman yanlış işini yap geç gerçi onu da beceremiyorsun bari sus

hocam adeta show yapmis

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt