Igor Tudor

Kazanırız yada tecrübe ederiz ama asla kaybettik demeyiz, yanlış yere çıkan yollardan birini daha eledik der kaldığımız yerden devam ederiz.
Igor tudor
Galatasaray teknik direktörü

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

246b9a37bb1baad1c5134eb0bacff842.gif

yanindaki aysal mi

Serdar ali celikler dogru bir seye degindi

terime yuklenemiyoruz ama tudoru gebertiyoruz
aykuta laf edemeyip vitoru bitiriyoruz
bilic e soyledigimizin 10 da 1 ini senola soyleyemiyoruz

dedi

bu bize de ozgu degim , italyada ispanyada da ayni , kuzey avrupada ise boyle degil dedi

akdeniz ulkelerinde bir yabanci hayranligi ama tam tersi gucsuzlesince de gebertme kulturu var diyor

Mehmet Ayan'a dikkat. Terim ve Denizli pazarlamacısıdır kendisi. Sektörde tutunmasında da rolü vardır bu ilişkilerinin.

Cengiz Özyalçın ve Ural Aküzüm'ün Terim konusunda istekli olduklarını da Çelikler söyledi. Özyalçın'ın son maçın ardından Tudor'u medyanın önüne atmasının da gerekçesi böylece anlaşılıyor.

O programdaki hadsizlere hocayı yedirmeyiz işlerine baksın algıcı troller.

anlasilan studyo basma zamani gelmis de geciyor sayin renktaslarim

Mehmet Ayan'a dikkat. Terim ve Denizli pazarlamacısıdır kendisi. Sektörde tutunmasında da rolü vardır bu ilişkilerinin.

Cengiz Özyalçın ve Ural Aküzüm'ün Terim konusunda istekli olduklarını da Çelikler söyledi. Özyalçın'ın son maçın ardından Tudor'u medyanın önüne atmasının da gerekçesi böylece anlaşılıyor.

Mehmet Ayan tetikçinin önde gideni zaten. Büyük konuşur, boş konuşur. Gereksiz edebiyat yapmaktan başka bir numarası yok. Ha bir de at uzmanıdır. :asd:

Takım iyiyken sinsi sinsi bekliyordu. "Bilmem hangi tarihte bunları söyledim zaten Erbo!" diye ağzını yaya yaya konuşmaya başladı takım biraz tökezleyince. Mustafa Denizli, Fatih Terim, Abdullah Avcı, Aykut Kocaman hepsini yalar yutar. Tam bu devrin adamıdır bunun gibiler. Daha birkaç hafta önce Aykut hocam, yapma hocam diye ağlıyordu televizyonda. Galatasaray gibi büyük bir camianın teknik direktörüne ama "Galatasaray çalıştırıcısı" demekte beis görmez. Bunun gibileri suçlamıyorum ben. Yönetim basının önüne atarsa hocayı, onlar da çatır çatır doğrar.

Ilgaz Çınar: "Tudor büyük maç kazanamıyor diye eleştiriliyor ama Mancini 5 derbinin 4'ünü kazandı. O sezon rakibi Nisan'da şampiyon oldu, takım 10 puan fark yedi."

Ilgaz Çınar: "Tudor büyük maç kazanamıyor diye eleştiriliyor ama Mancini 5 derbinin 4'ünü kazandı. O sezon rakibi Nisan'da şampiyon oldu, takım 10 puan fark yedi."

Mancini ile deplasmanda kazanamıyorduk. Doğru tespit. Eleştirimiz sadece kazanamaması değil takımın dengesiyle oynaması. Takımı bozmadan oynatsaydı bu kadar eleştirilmezdi.

Bu arada yineleyelim. Şenol Güneş beyefendinin de büyük maç galibiyeti yok!

Mancini ile deplasmanda kazanamıyorduk. Doğru tespit. Eleştirimiz sadece kazanamaması değil takımın dengesiyle oynaması. Takımı bozmadan oynatsaydı bu kadar eleştirilmezdi.

Bu arada yineleyelim. Şenol Güneş beyefendinin de büyük maç galibiyeti yok!
Büyük maç olarak değerlendirmiyorum
Önemli olan foto finis genelde oynanan oyun
Ligte iyi oynayan ekipler belli Galatasaray başakşehir kayserispor
Özgüven artıkça büyük maç da gelir

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt