Igor Tudor

Atar yapcan mı len yine basına kodumun Hırvat ergeni?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bak şurdan zagreb'e s...r git

DE-JjdmXUAEURx_.jpg

9-0 yenilmediğin için sağolasın.

Alnitak Alnilam Mintaka

Yenileceğimizi bekliyordum. Buna rağmen kalmalı diyordum. Lakin bugün ikinci yarıdan sonra Tudor sonrası daha kötü olur düşüncemi koruyarak kovulsun diyen arkadaşlara gıkımı çıkarmam.

net gönderilecek

umarim yerine iyi biri gelir

bugün başımızda kim olursa olsun bu bireysel performanslarla maçı kaybederdik. tudorun hatalı olduğu maçlar var ama burada büyük hata onda değildi.

bu sefer ilk 11 iyiydi ama taktiksel anlamda siçti

gol yiyene kadar ceza sahamizda 10 kişi ile bekleyip bekleyip duruyorduk 5-10 dk iyi futbol oynadiktan dişinda

gol yedikten sonra daha iyi top oynamaya başladik fakat yeterli degildi.

fatih hoca yahut başka iyi hoca boşta ise hemen yarin başlasin

bu adam büyük maçlarda takimi siçip batirmasindan biktik artik

Bu yaşıma kadar gördüğüm en aciz teknik direktör... Taraftar baskısıyla getirildi. Taraftar da artık akıllandı. Olacak adam değil, olmuş adam alacaksın. Koskoca Galatasaray'a kaliteli teknik direktör getirmen şart!! Takım ne kadar kaliteli olursa olsun, teknik direktörün boktansa takımda boktan hale gelebiliyor.

İlk 11'ler açıklandığında belliydi bütün büyük maçlara defans-kontra atak mantığıyla çıkıyor ve sıçıyor daha kaç kez ezilmemiz lazım. İlk yarı bal gibi ortadaydı üzerine gidince saçmalayan Beşiktaş vardı.

Valla Şneol harbi büyük td adam 2.yarı takımın çehresini değiştirdi.

Keşke Taraftarlar soru sora bilse bu Adama. Takım fazla değil belki toplasan 10 Dakika Beşiktaşa karşı iyi oynaya bileceğini gösterdi.

Neden maç için bu oyunu değil de rakibi nerede ise ceza sahası içinde karşılama stratejisini tercih etti?

Bahsettiğim 10 dakikalık oyun için 1,5 Puan, oynatmayı tercih ettiği oyuna 3 Puan mı veriyorlar, aynen böyle sormak isterdim.

Maç 2-0 olmuş.. 7-0 olmaması mucize.. dakika 85.. bu adam solbek değişikliği yaptı.

Başka da bir şey demiyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Hadi basın toplantısına hangi yüzle çıkacaksın. Şu adamı şu takımın başına getirip tuttular ya bu klüpde herşey olur.

Geri
Üst Alt