Igor Tudor

Başakşehirden 5 yemiştik bjk den 3 yedik takımda ilerleme var,eleştiriler çok ağır falan diyebilir maçtan sonra.

Küçük maçlarda iyisin ama her büyük maç mağlubiyet olmazki , yazık bu taraftara .Burası Galatasaray anlayamadın bu gerçeği hala. Yerine FT getirilebiliyorsa gitsin yoksa senle devam :(

Kovun gitsin maç kaybedilir kazanılır ama bu kadar berbat bir oyun planı ve eziklik olamaz,O kadar alıştıkki bu maçlarda batırmasına normal geliyor.

Keşke Taraftarlar soru sora bilse bu Adama. Takım fazla değil belki toplasan 10 Dakika Beşiktaşa karşı iyi oynaya bileceğini gösterdi.

Neden maç için bu oyunu değil de rakibi nerede ise ceza sahası içinde karşılama stratejisini tercih etti?

Bahsettiğim 10 dakikalık oyun için 1,5 Puan, oynatmayı tercih ettiği oyuna 3 Puan mı veriyorlar, aynen böyle sormak isterdim.
Head shot!

oyuncularda gitsin diye ruh gibi oynayıp satışa getiriyor kendisini.

Bu takimla buyuk maclarda boktan oynamayi nasil beceriyorsun yaw

Bizle son maçı oldu gibi emekleri için teşekkür ederiz

Doğru veya yanlış bir karar olduğunu zaman gösterecek

ne kadar sevdiğimi ve beğendiğimi herkes biliyor ama daha fazla yıpranmasını istemiyorum artık. Mümkünse maç sonu istifasını versin. İleride çok iyi hoca olacağına hala eminim ama bu işin yürümeyeceği belli artık. Üzgünüm hocam.

Sonuçta üç puanlık bir maçtı. Haftaya oynayacağımız maç da üç puan. Derbilerin bir önemi yok. Rezil olmuşsun, rencide olmuşsun çok önemli değil. Sonuçta Galatasaray camiası 112 yıllık, bu ülkenin en başarılı camiası değil. Karabükspor'u yönetir gibi yönetebilirsin Galatasaray'ı.

kredin mredin kalmadi, arkandakiler birbir yetistiler, kötü fenere 11puan atmistik yenerlerse bu hafta fark 3e düsüyor!

Hala gitmedi mi hoca?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan bir skm olmaz. Gitsin hirvatistanda osijeki çalıştırsın, contenin dizilisleri orada copy paste yapsın. Hala saçma sapan mesajlar.

Karabük için harika bir hoca lakin Galatasaray için olup olabileceği en fazla kondisyonerdir. Bu akşam itibari ile bu sene için tam olarak 5. kez bunu ispat etmiş oldu. Tudor yarenleri dahi artık arkasında duramaz diye tahmin ediyorum.

Her şeyi geçtim hoca değiştirirsek daha kötü olur diyenleri de anlayamıyorum. Böyle bir kaide yok. Sen zaten var olan kötü hocanı gönderip yerine yine ya tutarsa mantığı ile çapsızın birini getirirsen daha kötü olur tabi ki :) Gideceksin Galatasaray'a hoca olabilecek bir büyük takım hocası bulup getireceksin bu kadar basit. Bunu da yapamıyorsan o yönetimde durma amacın nedir?

Hiç kimseyi bulamıyorsan bari Fatih Terim'i ikna et onu getir.

Ulan yenilcemiz belli 2-0 yelelim g.zekalı adam,uyarsana topçuları bşehirde de aynısı oldu 3 yencek maçı 5 lşk yaptırdı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligde 88'den beri ilk defa bjkden 3 fark yemisiz.Gordugum en rezil bjk maciydi.Defol git hirvatitana hajduk spliti falan calistir.

Geçen hafta basın mensuplarına delikanlılık taslıyordu, bakalım bu hafta ne diyecek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt