Igor Tudor

Ilk golden sonra kapatmıştım şimdi özeti izliyorum da maç 10-0 olurmuş. Yorumlar hakliymis. Rezil herifler.

DQEBADUWsAA5LpG.jpg:large

Şaka mı la bu

Ekli dosyayı görüntüle 18510

havuç dilimim gelmedi daha Kenan Ünal

Ekli dosyayı görüntüle 18511

formamı ne zaman göndercen Mustafa Yavuz

Ekli dosyayı görüntüle 18512 nickini değiştirerek kurtaramazsın DAYIIII O FORMA GELECEK Mustafa Yavuz
Doğru haklısın ancak Tatlı siparişinde ki sorunu yazdım sana. Anlaştığımız diğer şekilde henüz fırsatım olmadı ama unutmadım da. Ben sözümün arkasındayım, bu konuda seni tenzih ederim.

Son düzenleme:
Şu adama biri soramıyor mu, süper lig tarihinde hangi takım büyük maçlarını kazanamadan şampiyon olmuş? Varsa da aydınlatın beni, ben hatırlamıyorum. Zamanında Bursaspor bile 3 büyüklere kök söktürerek şampiyon oldu.
Sen en kritik maçlarında sadece 3 puan kazanmazsın, rakibini de pes ettirirsin, fişini çekersin. Biz lider olmamıza rağmen neredeyse pes etmiş durumdayız. Futbolcular robot değil, psikolojik olarak her büyük maç mağlubiyeti -ki trabzonspor dahil ezilerek yenilmek- güvenlerini sarsıyor. Tudor isterse sabaha kadar 1.5-3 point esprisi yapadursun.

Muhabir: “85’de Linnes’i alarak ne amaçladınız?”
Tudor: “Gol atmayı.”

:asd:

Alnitak Alnilam Mintaka

Ilginc cok saglam Tudorcular bile artik gule gule hocam demeye baslamis. Bu sefer gercekten gidiyor sanirim.

derby maçları mesaj maçıdır.beşiktaş lige ağırlığı mı verirsem hepinizi böyle duman ederim dedi.bütün derby maçlarında sıfır hırs sıfır istek vardı takımda.maalesef reaksiyon veremiyoruz.denk takımlarla oynadığımız maçlarda ilk golü yersek helva gibi dağılıyoruz.içerideki fener maçında da geriye düşseydik büyük bir ihtimal o maçta 3-0 yada 4-0 biterdi.

Kelle istiyoruz kelle, bu gecenin başka açıklaması olamaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbolculari gece idmanina getir tudor nede olsa sert hocasin ya hani kosturursun belki

Bunu kovarken sakin ayhan ile devam edeceğiz demeyin!

Merak ettigim bir durum var. Mesela Tudor fenerin hocasi olsa ve son 10 derbide fener sadece 1 gol atip bir puan alsa, sikeci totos Aziz Yildirim Tudora ne yapardi?

Dursun, baskansan insiyatif alacaksin.

Evet beyler şimdi susuyoruz ve Tudor konuşuyor. Konuş deli.

bfebd547f6651cbe4f0786221ebfea94.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt