Igor Tudor

Takım büyük maçları oynamıyor diye savunma olmaz hoca
Sen korkansan takımda korkar
O kadar destekledim olmadi keşke daha güzel ayrılsaydık

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu savunan bazı futbol cahili kavasları meydana alalım hadi konuşun. Allah korudu bugün bizi tarihi hezimet yaşanacaktı yoksa

Takım büyük maçları oynamıyor diye savunma olmaz hoca
Sen korkansan takımda korkar
O kadar destekledim olmadi keşke daha güzel ayrılsaydık

olmadı diyip sıyrılırsınız artık , aylarca bu at hırsızı çakma conte için burada millete demediğinizi bırakmadınız.

hemen kovmak hata olur

gaza gelmemek lazim

gaza geldigimiz için sürekli hatalar yapildi

mesela gaza geldigimiz için tudor getirildi

yönetim takimin gelecegi için önce iyi düsünmesi lazim ondan sonra kararini vermesi lazim

bu sartlarda iyi bir hoca bulup tudorla yollar ayrilmak en dogrusu olur fakat sunu da unutmamak lazim

büyük maçlarda her ne kadar bok gibi oynatsa da, gelecek büyük maçlarin neredeyse hepsi kendi sahamizda oynayacagiz

bu yüzden kazanma sansimiz büyük ihtimalle yükselecek (kendi sahasinda da ezik anadolu takimi gibi oynatacak degildir)

diger maçlarda fazla sorun yasamiyoruz zaten

olmadı diyip sıyrılırsınız artık , aylarca bu at hırsızı çakma conte için burada millete demediğinizi bırakmadınız.
Ne dedik hayırdır birine hakaretmi ettik
Bu takımı yapıp başına koyuyorsan destek olacaksın
Ben yanılırım yanılmam konu bu degilki
Ben burdayım söylediğim inandığım şeylerden sıkıntı duymuyorum
Lakin burda bazı arkadaşlarda haklı çıkmadı değil
Öngörüleri tuttu

1-0'dan sonra takım dağılıyorsa ihale hocaya kalır tabi. Başakşehir maçından sonra ipler kopmuştu zaten olay gereksiz uzuyor.

Evet kına merasimi başlamış yine bildiniz bravo ama yakmayı da unutmayın

Kendisinin rahatça alacağı tek derbi budur

Maçlar oynandıktan sonra Tudor aleyhine yazıp çizmenin benim için hiç bir anlamı yok.

Üstelik lehine edilen lafların kalibresi ortada iken, hem de Perşembenin gelişi Çarşamba'dan belli olmasına rağmen edilen o laflar, üstelik derdi sadece Tudoru eleştirmek olanlara, Galatasarayın yakın geleceğini düşünenlere, duvara doğru hızla gidiyoruz diyenlere edilmesinden sonra, Tudor aleyhine yazmanın hiç bir anlamı yok.

Son düzenleme:
Şunu da ekleyelim Şenol Güneş ağlak filan ama çok iyi hoca. 2002'den sonra Trabzonspor'a değil de 3 büyüklerden birine gelmiş olsa şu an en fazla şampiyonluk kazanan hoca olabilirdi.

Ne dedik hayırdır birine hakaretmi ettik
Bu takımı yapıp başına koyuyorsan destek olacaksın
Ben yanılırım yanılmam konu bu degilki
Ben burdayım söylediğim inandığım şeylerden sıkıntı duymuyorum
Lakin burda bazı arkadaşlarda haklı çıkmadı değil
Öngörüleri tuttu

bazılarımız daha sezon başı tudor hakkında ve belhanda hakkında gerçekleri söyledik ısrarla ama bu forumda bunu kabullenmeyen bazı insanlar vardı nedense en fazla aklımda kalanlardan biri de sen olmuşsun demekki çok fazla savunmuşsun seninle bi tartışmamızı hatırlamıyorum ama mutlaka birileriyle bu konuda bol bol tartışma yaşamıssındır çünkü tudoru ateşli bi şekilde birçok kez savunduğunu hatırlıyorum. tudor ve belhanda hakkında gerçekleri söyledik diye bazılarının saldırılarına çok maruz kaldık onu belirtmek istedim. en azından çıkıp biz hatalıyız bunları savunduğumuz için özür dileriz demeliler

Şunu da ekleyelim Şenol Güneş ağlak filan ama çok iyi hoca. 2002'den sonra Trabzonspor'a değil de 3 büyüklerden birine gelmiş olsa şu an en fazla şampiyonluk kazanan hoca olabilirdi.

Ne olacak vizyoner çok bilmişler istememişti zamanında

Fatih hocayı da öyle yemediler mi,şimdi muhtaçlar ama Allah düşürmesin ne diyelim

Başakşehir-Galatasaray 4-0
Trabzon-Galatasaray 2-0
Galatasaray-Beşiktaş 0-1
Galatasaray-Fenerbahçe 0-1
2017-18 sezonu
Galatasaray-Fenerbahçe 0-0
Trabzon-Galatasaray 2-1
Başakşehir-Galatasaray 5-1
Beşiktaş - Galatasaray 3-0
8 maç Yenilen 18 atılan 2 gol 1 puan!

Başakşehir-Galatasaray 4-0
Trabzon-Galatasaray 2-0