Igor Tudor

Çok sinirliyim çok öfkeliyim, yazıklar olsun.. Aşık olduğumuz bir hobimiz var onuda batırdınız be, en başta D.Özbek ilk gitmesi gereken kişidir.

bazılarımız daha sezon başı tudor hakkında ve belhanda hakkında gerçekleri söyledik ısrarla ama bu forumda bunu kabullenmeyen bazı insanlar vardı nedense en fazla aklımda kalanlardan biri de sen olmuşsun demekki çok fazla savunmuşsun seninle bi tartışmamızı hatırlamıyorum ama mutlaka birileriyle bu konuda bol bol tartışma yaşamıssındır çünkü tudoru ateşli bi şekilde birçok kez savunduğunu hatırlıyorum. tudor ve belhanda hakkında gerçekleri söyledik diye bazılarının saldırılarına çok maruz kaldık onu belirtmek istedim. en azından çıkıp biz hatalıyız bunları savunduğumuz için özür dileriz demeliler
Ben belhandayi yine savunuyorum
Bunda sıkıntı yok
Lakin kimse üslubunu bozmadığı sürece bende bozmam pek
Sanal ortam kimseye kanıtlayacağım birseyim yok
Burda delikanlı çok olur klavye erkeği

Bugün maç sonu yaptığı açıklama işi özetledi
Muslera fernando maicon mariano gibi kilit oyuncularin var derbi kaldıramıyor dersen inancım kalmaz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezon başı gitsin diyordun da sezon ortası birden ateşli bi şekilde savunasın mı tuttu anlamadım.

Diyorum ki o rezillikten sonra gitseydi kimse tepki vermezdi

Burada inisiyatifi alan yönetimdi,taraftar değil.Ben o zaman gitse birşey demezdim o maçın savunacak tarafı yok

Şu maç itibariyle Tudor gitti zaten bakalım Terim de gelmezse ne halt yiyeceğiz

TD olarak gözüktüğü her salise sinirden geberiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Diyorum ki o rezillikten sonra gitseydi kimse tepki vermezdi

Burada inisiyatifi alan yönetimdi,taraftar değil.Ben o zaman gitse birşey demezdim o maçın savunacak tarafı yok

Şu maç itibariyle Tudor gitti zaten bakalım Terim de gelmezse ne halt yiyeceğiz
zaten sonunun başarısızlık olacağı belli şey de ısrar etmek niye. geçen sezon sonu gönderilmeliydi bence o olmadı östersunds sonrası gönderilmeliydi o da olmadı artık bi zahmet göndersinler de mümkünse stajyer olmayan yeni t.direktörle bari devre arasında hazırlık dönemini iyi geçirelim en azından bi şansımız olur eğer toparlanırsak şampiyonluk zor değil. tudorla imkansız ötesi

ah ah.. Yıllardır istediğim hoca modeliydin hocam ama burası böyle. İstifanı ver ve daha güzel ufuklara yelken aç. Senin potansiyeline hala inanıyorum ama kayış koptuktan sonra yapışmaz malesef.

Bu kulüpte Terim emekli olana kadar mümkünse başkası çalışmamalı. Çünkü Lucescu bile şampiyon olduktan sonra yollandı Terim geliyor diye. Mancini geldiği günden itibaren Terim sorularıyla uğraştı. Burada işler böyle. Bu konuda %100 eminim Terim boşta olmasa yine tartışılırdı ama bu kadar ağır olmazdı.

Şu takımın başına doğru düzgün bir Hoca getirirsen başarılı olursun, bu Fatih Terim olmak zorunda degil.

Fatih Terimin geleceğini sanmıyorum, artık Türkiye'de Takım çalıştırmayacak gibi geliyor bana. Zaten bu yönetimin Tudoru göndereceğini de sanmıyorum.

Doğru Hocayı sezon başı getirmek tabi ki daha iyi ve daha kolay ama hatalarından ders çıkarmayan bir hoca ile başarılı olamazsın. Çünkü hatalardan ders çıkarmak bir Takımın gelişmesi demek, gelişmeyen Takım başarılı olamaz.

Son düzenleme:
zaten sonunun başarısızlık olacağı belli şey de ısrar etmek niye. geçen sezon sonu gönderilmeliydi bence o olmadı östersunds sonrası gönderilmeliydi o da olmadı artık bi zahmet göndersinler de mümkünse stajyer olmayan yeni t.direktörle bari devre arasında hazırlık dönemini iyi geçirelim en azından bi şansımız olur eğer toparlanırsak şampiyonluk zor değil. tudorla imkansız ötesi

Yerine gelecek hoca bu kadro benim değil diye zırvalıklar yapmaması için Terim şart tek çıkar yol o gözüküyor

Başka bi isim bence zarar verecek,ama illa da biri gelecekse yabancıdan uzak durmalıyız gelecek isim Türk olsun

Yerine gelecek hoca bu kadro benim değil diye zırvalıklar yapmaması için Terim şart tek çıkar yol o gözüküyor

Başka bi isim bence zarar verecek,ama illa da biri gelecekse yabancıdan uzak durmalıyız gelecek isim Türk olsun
aynen. şuan gidip bi yabancı t.direktör getirmek duble salaklık olur takımı bilen bi yerli olmalı ve bu kesinlikle terim olmalı. dursun taraftar camia baskısı hepsi devreye girmeli ve terim getirilmeli.

Büyük takımların büyük hocası olmalı yallah karabük e

Geri
Üst Alt