Igor Tudor

Kazandığında oyundan bahsedilir miydi peki bana bunu söyle.Evet veya hayır?
Yahu ilk haftalar nasil bahsedildi ise yine bahsedilirdi.
Simdi sen buna karsi olarak ee ama o zaman hala elestirenler vardi yazacaksin.
Evet vardi ama azinliktaydi bunlar ve kendilerine göre hakli taraflari vardi.
Büyük bir cogunluk oynanan oyunun hakkini verdi.

Eger yine berbat ötesi oynayip atiyorum bir duran toptan atacagimiz gol ile kazansaydik, kazandigimiz icin sevinir ama oyunu yine elestirirdik.
Bu gayet dogal bir sey.
Ancak, sen kaybetmeyi gectim, sahada top oynamiyorsan, Fener ve Trabzon maclari, rakiplerin tarafindan sürklase ediliyor isen, Basaksehir ve Besiktas maclari, iste o zaman bu taraftarin skor umrunda olmaz, ortaya cikan rezillik tepki görür. Cünkü zaten o rezil Futbol ile kaybetmeye mahkumsun.

Kizilan nokta ise tam olarak bu iste.
Forumda yazilan mesajlarin yüzde doksani bu yönde iken, gelip ikide bir yemeyin bizi derdiniz kaybedilmesi, oynanan oyun umrunuzda degil demek gercekten en hafif tabiri ile komik.
Hele hele Teknik Direktör ögütme makinesine döndük demek dehset verici.
Yahu sen teker patladiktan sonra o teker ile yola devam mi ediyorsun? Yapmayin yahu, artik argümaniniz kalmadi büyük cogunlun yazdigi mesajlarin altinda baska seyler ariyor, alttan alttan baska bir seyi elestirdiklerini iddia ediyorsunuz.

Son düzenleme:
He he emin ol yenerdin.Tarih 6 kasımı yazıyorsa ozaman 12 mayıs 2012 yide yazıyor.İntikamı çok acı oldu değilmi.Şu savunduğunuz rezil herifi neye göre koruduğunuzu anlatsanızda bizde öğrensek çok iyi olacak.Ne gibi bir ışık var mesela bu adamda.
34 lig maci var

bunlarin 4u cok zor deplasman hatta bursa deplasmani da zor da neyse

fb, bjk, bs, ts deplasmanlari kesinlikle kaybedilmemesi gereken deplasmanlar degil

zaten kac yildir bu deplasmanlarda kazanamiyoruz hatta evimizde de kaybediyoruz ( bjk gibi ), ha ezilmemiz aci verici tabi. ama abartmayi birakalim

geri kalan 31 macta naptik peki son 2 yildir

anadolu takimlari bile bizi tokat manyagi yapti

bu sene o yok

bu sene bariz ustunlugumuz var

bana umut veren tek sey bu

HER SENE 34 MACTA 34 GALIBIYET ALIYORMUSUZ DA TUDOR BU GELENEGI BOZDU gibi davranmayin

tudorun hocaligini hicbir zaman begenmedim ve elestirdim fakat bu kadar tez canli olunmasini KABUL ETMIYORUM

siz twitterda, instagramda rakip taraftarlardan kizdiriliyorsunuz diye hoca degistirecek degiliz

devre arasini gormemiz lazim tudorla

olmuyorsa gider zaten 3 mac kalmis

oluyorsa da duzeni bozmanin anlami yok

Aklıma geldi bak. Hani "kazansak oyunumuz eleştirilmez" diyordun ya. Hamza'yla şampiyon olduğumuzda, 3 kupa aldığımızda eleştiriliyordu takımın oynadığı oyun. İyi futbol oynamıyorduk çünkü. Bi yerden sonra bireysel performanslar bitecek, maç kayıpları başlayacaktı. Öyle de oldu. Gerçi Hamza'nın saçma sapan futbolcu tercihlerini de dahil edebiliriz.

Şu anki tablo bana kalırsa çok farklı değil. En büyük fark eldeki futbolcu grubunun kaliteli olması. Tudor'un oyunculara takım olmayı öğretebilmiş olması. Ama bu oyun devam ederse bi yerden sonra Anadolu maçlarında da puan kaybetmeye başlarız.

Prandelli dönemi 4 yediğimiz maç,içerde kaybettiğimiz maç ve kupa maçı.
o dediklerinde bukadar ezildiğimize katılmıyorum. ayrıca prandelliye yol verdik zaten bu herif niye hala kalıyor takımda. üstelik prandellinin iyi sayılabilecek bi cv si ve kariyeri vardı bunun neyi var neyi kanıtlamış. tamamen bi kumardı tutmadı tutmayacak bukadar basit

Abi böyle bir dünya yok işte bu ligde.Şu takım zaten iyi mücadele ederse zaten maçlarının ezici çoğunluğunu kazanır.Bu ligde kaybediyorsan muhtemelen kötü oynamışsındır yerine göre de kötü mücadele etmişsindir.Ben kaybedelim kazanamayalım şampiyon olmayalım başarısız olalım ama mücadele edelim iyi oynayalım safsatalarına inanmıyorum.Hiçbir dönem geçerliliğini görmediğimiz bir laf çünkü,Skibbe diye bir herif kovuldu bu takımdan.Taraftarların biri de tepki göstermedi,hepsi de destekledi bu kararı neredeyse.

Elbette ki bende; kaybedelim, şampiyon olmayalım ama iyi mücadele edelim demedim. Bjk ve Başakşehir maçlarında ki kırılganlıktan bahsettim, bu maçları bir tekrar izleyelim, hangi futbolcu 90dk isteyerek oynamış? bjk maçı daha dün gibi aklımda bu kadar salık bir futbol oynarsan bir şey kazanamazsın zaten.. Benim eleştirim budur, psikolojik olarak ne T.D. nede Futbolcular maça tam konsantre olamıyorlar, bu da mücadeleye negatif bir durum katıyor ve takım kırılganlaşıyor. Bunu çözmekte T.D. görevidir.

Aklıma geldi bak. Hani "kazansak oyunumuz eleştirilmez" diyordun ya. Hamza'yla şampiyon olduğumuzda, 3 kupa aldığımızda eleştiriliyordu takımın oynadığı oyun. İyi futbol oynamıyorduk çünkü. Bi yerden sonra bireysel performanslar bitecek, maç kayıpları başlayacaktı. Öyle de oldu. Gerçi Hamza'nın saçma sapan futbolcu tercihlerini de dahil edebiliriz.

Şu anki tablo bana kalırsa çok farklı değil. En büyük fark eldeki futbolcu grubunun kaliteli olması. Tudor'un oyunculara takım olmayı öğretebilmiş olması. Ama bu oyun devam ederse bi yerden sonra Anadolu maçlarında da puan kaybetmeye başlarız.

Hamza'yla taraftarın arasını açan olay oynattığı futbol değil,demeçleri ve yerli oyunculara olan zaafı.Doğru dillendirenler oldu ama bu taraftarların çoğu tarafından tepki unsuruna dönüşmedi o dönemde.

Hamza'yla taraftarın arasını açan olay oynattığı futbol değil,demeçleri ve yerli oyunculara olan zaafı.Doğru dillendirenler oldu ama bu taraftarların çoğu tarafından tepki unsuruna dönüşmedi o dönemde.
Aslinda dönüstü.
Herkes sampiyonluk icin kenetlenmisti, sezon baslangici yüzünden ve herkes takimin kapasitesinin ne oldugunu bildigi icin pek ses etmedi.
Ancak, sezon bitti ve büyük bir cogunluk bagirmaya basladi yanlis yapiyorsunuz diye.
Yani Galatasaray taraftari ne zaman susmasi gerektigini, ne zaman bagirmasi gerektigini bilen bir taraftar.
Hamza döneminde Futbolcu kalitesi ile degil, Camia kalitesi ile sampiyon olacagini bilen bir taraftar.
Öyle bir seyin her zaman olmayacagini, bu yüzden ey ahali teker patladi bu böyle gitmez diye bilen Taraftar.
Ama size göre Taraftar sesini dahi cikarmamali.

Son düzenleme:
34 lig maci var

bunlarin 4u cok zor deplasman hatta bursa deplasmani da zor da neyse

fb, bjk, bs, ts deplasmanlari kesinlikle kaybedilmemesi gereken deplasmanlar degil

zaten kac yildir bu deplasmanlarda kazanamiyoruz hatta evimizde de kaybediyoruz ( bjk gibi ), ha ezilmemiz aci verici tabi. ama abartmayi birakalim

geri kalan 31 macta naptik peki son 2 yildir

anadolu takimlari bile bizi tokat manyagi yapti

bu sene o yok

bu sene bariz ustunlugumuz var

bana umut veren tek sey bu

HER SENE 34 MACTA 34 GALIBIYET ALIYORMUSUZ DA TUDOR BU GELENEGI BOZDU gibi davranmayin

tudorun hocaligini hicbir zaman begenmedim ve elestirdim fakat bu kadar tez canli olunmasini KABUL ETMIYORUM

siz twitterda, instagramda rakip taraftarlardan kizdiriliyorsunuz diye hoca degistirecek degiliz

devre arasini gormemiz lazim tudorla

olmuyorsa gider zaten 3 mac kalmis

oluyorsa da duzeni bozmanin anlami yok

Peki dediklerine ok vereyim.Devre arasını gördük Tudorla ve 38 puanla lider bitirdik diyelim.

Düzeni bozmadık 2.yarıyada bu adamla başladık.Sen zannediyormusinki bu adamla İçerde, Başak, beşiktaş, ts maçlarını kazanacağız.

Yüzde yüz eminim en az 2 sine takılacak bu oynattığı rezil futbolla.Kaldiki her zaman ligin 2.devreleri cehennem gibi olur

Her takım ölümüne mücadele edecek.Sen bu kısır futbolla deplasmandaki her küçük maçta zorlanacaksın bu kesin.

Allahın emri zaten karıkoyde yine yenileceğiz.Yani ileriyi görmek lazım.Bu adamla bizim şampiyon olmamız imkansız.

Boşu boşuna hayalcilik satmanın anlamı ne?

Şampiyonluğa giderken de, şampiyonluktan sonra da (henüz yerli zaafı pek ortaya çıkmamışken) oyunu eleştiren birçok kişi vardı. Çoğunluk değildi tabi zira taraftarın çoğu o kısımla pek ilgilenmiyor. "Zırh" benzetmeni de şu an daha iyi kavramış oldum bunu yazarken, haksız değilsin. :ka19:

Peki dediklerine ok vereyim.Devre arasını gördük Tudorla ve 38 puanla lider bitirdik diyelim.

Düzeni bozmadık 2.yarıyada bu adamla başladık.Sen zannediyormusinki bu adamla İçerde, Başak, beşiktaş, ts maçlarını kazanacağız.

Yüzde yüz eminim en az 2 sine takılacak bu oynattığı rezil futbolla.Kaldiki her zaman ligin 2.devreleri cehennem gibi olur

Her takım ölümüne mücadele edecek.Sen bu kısır futbolla deplasmandaki her küçük maçta zorlanacaksın bu kesin.

Allahın emri zaten karıkoyde yine yenileceğiz.Yani ileriyi görmek lazım.Bu adamla bizim şampiyon olmamız imkansız.

Boşu boşuna hayalcilik satmanın anlamı ne?
bjk tsyi genebildi mi evinde ?

fb basaga kaybetmedi mi evinde ?

fb az kalsin yenilmiyor muydu evinde tsye ?

eee

rakiplerimiz de ayni ???????

demekki futbolda bunlar olabilir bunu kabul edin artik

evinde 2 senedir bjk yeniyir seni diyorum

once futbol seyircisi olun

mmsidik yarisi degil bu 34 haftalik bir maraton

terim gelse aksiharla berabere kalsak malatyaya kaybetsek terim gitsin olacak

bilmiyor muyum bu taraftari

akilci olun gercekci olun

3 mac kalmis devre arasina

tudor bunlari kazanamazsa gitsin ZATEN ilk ben yazarim ostersund macindan sonra yazdigim gibi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sarper Yıldırım

Gayet efendi ve düzgün bir münakaşa oldu, teşekkür ederim. Sonuç odaklı bakarsak hepimiz şampiyonluk ve başarı istiyoruz; elbette ki eleştiriler olacaktır, derbiler önemli sonuçta.. Hayırlı akşamlar dilerim herkese.

bjk tsyi genebildi mi evinde ?

fb basaga kaybetmedi mi evinde ?

fb az kalsin yenilmiyor muydu evinde tsye ?

eee

rakiplerimiz de ayni ???????

demekki futbolda bunlar olabilir bunu kabul edin artik

evinde 2 senedir bjk yeniyir seni diyorum

once futbol seyircisi olun

mmsidik yarisi degil bu 34 haftalik bir maraton

terim gelse aksiharla berabere kalsak malatyaya kaybetsek terim gitsin olacak

bilmiyor muyum bu taraftari

akilci olun gercekci olun

3 mac kalmis devre arasina

tudor bunlari kazanamazsa S.GITSIN ZATEN ilk ben yazarim ostersund macindan sonra yazdigim gibi

Neyi aynı bjk evinde onları yenemedi geldi seni rezil etti ama.

Fener de sahasında bjk ya kaydı.

İyi bjk bizi 2 senedir yeniyor 22 sene daha yensin ne güzel dünya öle o.

Ben futbol seyircisiyim ve gerçekçiyim.Bak net demiştim halbuki bu adamla bizim şampiyon olmamız imkansızdır.

Sen Tudorla şampiyon oluruz diyormusun peki.

Sende az biraz mantıklı ol.

Sidik yarışı ile falan alakası yok bu işin.Sampiyonluğu düşünüyor herkes benim gibi.

İşte anlamadıgın nokta bu.3 maç kazanınca herşey güllük gülistanlıkmı olacak.

Ha sakın benim Terime hayran olduğumuda zannetme.Giderken yaptıklarını unutmadım.

Fakat bu cendereden bizi 1 kişi kurtarır oda Terimdir.Varsa başka kısa zamanda bizi düzlüğe çıkaracak hoca adayın söyle bizde ona göre yorumlayalım.

5.-6. haftadan sonra (yanılmıyorsam) takımın oyununu beğenmediğimi söylediğimde biraz tepki almıştım. Takım kazanıyordu çünkü. Evet ilk haftalarda müthiş bi iştahımız vardı. İlk 3 maçtan ben de baya keyif almıştım hatta. Hayvan gibi saldırıyorduk. Ama kontrollü futbola dönmeye başladığımızdan itibaren takke düştü. Defansımız kötü değil. Ama son maçlarda da bunun sadece domine ettiğimiz maçlarda geçerli olduğunu görmüş olduk. Topa hakim olduğumuz maçlarda, veya bizden daha kötü takımlarla oynadığımızda defansta sıkıntı yok.

Ancak hem kötü, hem de iyi takımlarla oynadığımız maçlarda geçerli olan bi durum var. Bu takım atak yapamıyor. Herhangi bi hücum planı falan yok. Ortada bi diziliş var sadece ve oyuncuların bu dizilişe mümkün olduğunca sadık kalarak kendi becerleriyle birşeyler yapmaları bekleniyor. Bu takım antrenmanlarda ne çalışıyor? Hücum organizasyonu falan yok mu?

bursa maçı sorgulanmalı demiştim
kazandığımız haftalarda iyi oynamıyoruz, oyunda kopukluk var demiştim
böyle olacağı bariz belliydi
bunları söyledik diye kuş muamelesi yapanlar vardı
geç pişmanlık fayda etmez

terim gelmese bile bari bu herifi sutlasalar bu durdukca dahada beter olacaz bunuda anlamıyor bizim mallar

Tudor ile bir sampiyonlar ligi macina cikacagimizi dusunsenize, 100% 3lu oynatir, rakibe gore bir sistem ile sahaya cikar, rakibe gore onlem alir, rakibi durdurmaya calisir, korkak oynar

Bir konuda inat etmek yerine hatadan ders alip dogruyu bulmak en iyisidir ama gel gor ki sayin igor hic bir buyuk macta yaptigi hatadan ders cikarmadi

Ben anadolu takimlarini yeniyim, derbi maclarini kaybetsem de olur bir mantalitesi anca PL'de gecerli olur, orada bir cok iyi takim var.

Gecen biri yazmisti galiba forum'da, bizim ile oynayan anadolu takimlarinin taraftari bize karsi ne hissediyorsa, aynisi biz buyuk takim ile oynayinca hissediyoruz, bunun bir numarali sorumlusu da Tudor'dur.

Fener macina kadar 4231 oynayip geleni geceni dagitirken birden fener macinda 3lu oynatti

Trabzon macinda Feghouli'yi forvet arkasi oynatti, Akhisar'in 6, Alanya'nin 4 attigi trabzon bizi yendi

Basaksehir macinda kanat oyunculari olmadan cift forvet oynatti

Besiktas macinda cikardigi kadroya lafim yok, ama takimi buyuk maclarda iyi motive etmiyor, rakibe gore oynamak yerine rakibe kendi oyunumuzu kabul ettirmeyi dusunemiyor. Cok korkak bir oyun vardi bjk macinda, ha bunun 50% sorumlusu da futbolcular tabi, Belhanda Gomis Ndiaye Fernando Muslera hepsi berbat oynadilar.

Son düzenleme:
Tudorla cl maçına çıkamayız yaw boşuna kafanızı meşgul etmeyin. Clye gitmek için ya şampiyon olacaksın ya da elemeleri geçeceksin. Tudorla ikisi de imkansız olduğuna göre relaks.

Aslinda dönüstü.
Herkes sampiyonluk icin kenetlenmisti, sezon baslangici yüzünden ve herkes takimin kapasitesinin ne oldugunu bildigi icin pek ses etmedi.
Ancak, sezon bitti ve büyük bir cogunluk bagirmaya basladi yanlis yapiyorsunuz diye.
Yani Galatasaray taraftari ne zaman susmasi gerektigini, ne zaman bagirmasi gerektigini bilen bir taraftar.
Hamza döneminde Futbolcu kalitesi ile degil, Camia kalitesi ile sampiyon olacagini bilen bir taraftar.
Öyle bir seyin her zaman olmayacagini, bu yüzden ey ahali teker patladi bu böyle gitmez diye bilen Taraftar.
Ama size göre Taraftar sesini dahi cikarmamali.

Tam haksizsin diyemem bu hususta ama yuzde yuz de hak veremiyorum

hak verdigim kisim , seyirci tepki gostermeyi konusmayi bilecek , dogru

ama seyirci bazen de susmayi bilecek , Gs seyircisi senelerdir susmuyor , ne yonetimine huzur veriyor ne teknik ekibine ne oyuncusuna

susmuyor susmuyor susmuyor

Geri
Üst Alt