Igor Tudor

Tam haksizsin diyemem bu hususta ama yuzde yuz de hak veremiyorum

hak verdigim kisim , seyirci tepki gostermeyi konusmayi bilecek , dogru

ama seyirci bazen de susmayi bilecek , Gs seyircisi senelerdir susmuyor , ne yonetimine huzur veriyor ne teknik ekibine ne oyuncusuna

susmuyor susmuyor susmuyor

Sence neden susmuyor sayın bilgin

Refik in bir lafi manset olacak nitelikte

instagramdan whatsapptan sizle dalga geciyorlar diye hoca degistirecek degiliz lafi harika

ben bu tip maclari kazanamayiz ve bu yuzden de sampiyon olamayiz diyenlere buyuk saygi duyuyorum

ayni zamanda , buyuk maclari kazanamadigimiz gibi yakinda kucukleri de kazanamayiz diyenlere de ayni derecede saygiliyim

fakat , sampiyon olabiliriz ama ben istemem boyle maclarin kazanilmadigi sampiyonlugu diyenlere saygi filan duymuyor ve bu sacma mantaliteyi kabul etmiyorum

Tudorla devam ediyorsak yapılması gereken çok iş var
-3 maçı bir kere alıp devre arasına girmeliyiz.
-Devre arasında sol bek ve sol kanat başta olmak üzere 2 veya 3 transfere ihtiyacımız var ve bunlarda en az Mariano,Gomis ayarında olmalı.
-İçerdeki derbilerde kesinlikle yenilmemeliyiz tabi

Tam haksizsin diyemem bu hususta ama yuzde yuz de hak veremiyorum

hak verdigim kisim , seyirci tepki gostermeyi konusmayi bilecek , dogru

ama seyirci bazen de susmayi bilecek , Gs seyircisi senelerdir susmuyor , ne yonetimine huzur veriyor ne teknik ekibine ne oyuncusuna

susmuyor susmuyor susmuyor
Nesine susacaksın yahu? Ortada yönetim mi var da susacaksın? Bu kaçıncı ya tutarsa diye getirilen Teknik Direktör. Susacak zaman var, verdiğim Hamza ile şampiyonluğa giden yol örneği, susmayacak zaman var.

Taraftar fazla ileri gidiyor deniyor. Yahu takımının başarısını istemek ne zamandır ileri gitme oluyor. Teker patlamış direksiyonda ki şoför fark etmiyor ise Trafikte ki diğer sürücüler uyarır. Çünkü o patlak lastik ile giden sürücü trafikte ki herkes için tehlikelidir. Tudor şu an Taraftarın tuttuğu takım için, başarısını istediği takım için tehlikeli.

Son düzenleme:
Yahu Sinan Taraftar bu rezillikleri yapın demiyor, yapmayın Allah aşkına. Geçen sezon o paraları o oyunculara taraftar mı verdirdi. Bir sürü yönetimsel hatayı taraftar mı yaptı. Tudor efendiye kaçtır bu maçlarda böyle oyna diye taraftar mı dedi. Yahu taraftar destek olsun deniyor, çünkü en büyük gelir kaynağı taraftar, ama aynı zamanda bütün rezilliklere ses çıkarmasın isteniyor.

Ben bugüne kadar hatalara göz yumulan hiç bir yerde başarı görmedim. Bazı hatalar vardır eleştiri seviyesinde kalır, bazı durumlar vardır artık rezillik seviyesine gelmiştir tepki gösterilir.

Son düzenleme:
sayin abim oturun macinizi izleyin , iyiyse isler sevinin , kotuyse dozajinda uzulun olsun bitsin

hayat memat meselesi degil

Hayır değil ama ben spor sever değilim, taraftarım. Zaten kimsenin taşkınlık yaptığı da yok. Bütün taraftarın şiddet yanlısı olarak gösterilmesi haksızlık.

11 de 11 yapsa. 26. Hafta oynanmadan 62 puan yapıyor. 1 tane derbi alsak. 65, 1 tane derbi berabere kalsak 66, 2 tane derbi yenilsek. Geriye kalan 5 Maçı alsak. 81 puan yapıyor. Bu sene 76 puan ve üstü şampiyon olur. Stajyer abimize rağmen herşey mümkün, bu takım ilk yarı şu ana kadar Antalya daki saçma maç dışında Anadolu takımlarına yenilmedi. Önümüzdeki 3 Maçta da puan kaybedeceğimizi sanmıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Refik in bir lafi manset olacak nitelikte

instagramdan whatsapptan sizle dalga geciyorlar diye hoca degistirecek degiliz lafi harika

ben bu tip maclari kazanamayiz ve bu yuzden de sampiyon olamayiz diyenlere buyuk saygi duyuyorum

ayni zamanda , buyuk maclari kazanamadigimiz gibi yakinda kucukleri de kazanamayiz diyenlere de ayni derecede saygiliyim

fakat , sampiyon olabiliriz ama ben istemem boyle maclarin kazanilmadigi sampiyonlugu diyenlere saygi filan duymuyor ve bu sacma mantaliteyi kabul etmiyorum

senin gibi kadim 1 kongre üyesi abimden bu cümleleri duymak gururumu okşadı :hat:

DQO3vjEW4AEaASL.webp

Mancini'ye bunu diyen adamlar hiçbir vasfı olmayan Tudor için diyemiyor. Çok ilginç :asd22:

https://www.youtube.com/watch?v=egw-FQdcuZI

Hala savunanlara bu şarkıyı armağan ediyorum. Belki bir şeyleri anımsatır.

Terim Dursunla çalışmak istemiyorsa ve tamamen haklı şimdi ne yapılmalı,Tamam derbilerde sıçtı tamam saçma sapan anlayışlarla çıktı falan ama Elde iyi bir fikstür var,Kadroyu kuran ve bu zamana kadar o takımla çalışan adam var.İçeride Tudor ne kadar aptalca işler yaparsa yapsın bu sene bizi orada yenemezler ikinci yarı Fener deplasmanı hariç çok müthiş bir fikstür var Tudorla son saniyeye kadar şampiyonluk savaşı vereceğimiz banko bunu kalırsa hatırlatırım,Ha Terim gelir tüm havayı ve gücü arkasına alıp 2-3 hafta önceden şampiyon yapabilir mesela buna bişey demiyorum ama Terim haricindeki tüm seçenekler yanlış durum bu kadar net.

tudor antremanda oyuncuları çok yıpratıyomuş gomise falan neden aslan yürüyüşü falan yapıyon diye çıkışmış misal bugun beyaz tv de söylüyolardı ne kadar dogru bilinmez ama oyuncular isyan bayragını çekmiş zaten hürriyette de bugun böyle bir haber mevcuttu

lan lütfen gönderin artık bunu. foruma her girdiğimde ismini görünce tansiyonum çıkıyor

Geri
Üst Alt