Igor Tudor

Sen dursun ile tünelin ucunda ışık görüyorsan eğer söyle bizimde moralimiz düzelsin.

Son 3 senedir beni en çok üzen şey; aldığımız skorlar veya sonuçlar değil.
Hiç bir umut olmaması.
Tünelin ucunun gitgide daha karanlık olması.
Birazcık ışık gorseydim bu şekilde negatif yorumlar yapmazdım.

Gerçek Kaptan NANDO!

Ben görüyorum. Üzerimize gelen trenin ışığı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yerden yere vurduğumuz Riekerink bile bugünkü takımın yedek kadrosuyla ayni puanı toplamış. Ve biz şu an yedekler yetersiz diyoruz, bunu özellikle Tudor’cular söylüyor. Bu adama karşı olan bu amansız sevgi nereden geliyor anlamadım. GS tarihinde hiçbir teknik direktöre bu kadar sabredilmemiştir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fiksturler farkli

bursa, ts, ibb, bjk deplasmanlari ustuste

kol gibi yani

gecen sene nasildi bu maclar ?

Herkes olumsuz hava yaratmış bunun en büyük etkisi medya
Yapılan algıya bak
Peki neler oldu
Medya herzaman tudorun üzerine oynadı gazete manşetlerine bakın anlarsınız hocanın her hareketi tartışıldı.
İyi gittiğimiz zaman yabancı sınırlaması gündemden hiç düşmedi
Yapılan hakem hatalarının çoğu aleyhimize çalındı
Spor programlarındaki yorumcular genelde hep bizim hakkımızda konuştu özellikle şeytan
Bunlara rağmen 2. Sıradayız
tudor belki yetersiz olabilir maç okuyamıyabilir ama her yenildiğinde gazete manşetlerinde yerine başka isinler sıralanıyordu

evet kaliyor Dursun acikladi

hücum oynat ilk haftalardaki gibi

Moderatör tarafında düzenlendi:
dünyanın en şanslı at hırsızı. dursun gibisini bulmuş yoldukça yoluyor

Kalan 20 maçtan 16’sını kazanmaktan başka çaremiz yok. Rakiplerin de kaybını bekleyeceğiz. 4 maçı kafadan atmalı herkes ve o maçları akıl sağlığı açısından izlememeli. Yapacak bir şey yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merak etmeyin kaossever taraftar ve medyaya rağmen bu hafta yine liderliği alacaktır. Daha ilk puan kaybının yaşandığı Antalya maçından beri her puan kaybında kaos yaşanıyor. Bu duruma rağmen bu takım 29 yaptı. Üstelik fikstür dezavantajına rağmen.

İnanmayan,güvenmeyen de sessizce otursun,olacakları görsün. Devre arasına lider girilirse yapılacak 2-3 transferle beraber bambaşka olacağız. Bu camia ikinci yarı kenetlendiği zaman karşısında hiç kimse duramaz.

Mayıs ayında gidecek Dursun zaten merak etmeyin. Çok daha vizyonlu başkanla yine CL takımı kimliğine kavuşacağız.

Diyelim bir şekilde şampiyon olduk, şampiyonlar liginde rezil eder bu adam bizi.

MI 5 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nereden biliyorsun ya? Şampiyon yapan adam orada da başarılı olur,merak etme. Derbilere göre değerlendiyorsan eğer, Terim ilk 2 senesinde 8 derbinin 2 tanesini kazanabilimiş. Ne oldu sonra? Uefa kupası kazanıldı. Kimse anında winner doğmuyor, bunlar hep tecrübe..

Merak etmeyin kaossever taraftar ve medyaya rağmen bu hafta yine liderliği alacaktır. Daha ilk puan kaybının yaşandığı Antalya maçından beri her puan kaybında kaos yaşanıyor. Bu duruma rağmen bu takım 29 yaptı. Üstelik fikstür dezavantajına rağmen.

İnanmayan,güvenmeyen de sessizce otursun,olacakları görsün. Devre arasına lider girilirse yapılacak 2-3 transferle beraber bambaşka olacağız. Bu camia ikinci yarı kenetlendiği zaman karşısında hiç kimse duramaz.

Mayıs ayında gidecek Dursun zaten merak etmeyin. Çok daha vizyonlu başkanla yine CL takımı kimliğine kavuşacağız.
29 puan yaptı deyip duruyorsun da Kayserininin bile 26 puanı var. Ne kadar körsün, bir haltı göremiyorsun. Sen takımın bu rezil olduğu durumu kabul edebiliyorsan ve bu yorumları yapabiliyorsan ne anlatsak boş.

MI 5 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt