Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Pek görmedigim icin.Neden?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pek görmedigim icin.Neden?
Sen dursun ile tünelin ucunda ışık görüyorsan eğer söyle bizimde moralimiz düzelsin.
Son 3 senedir beni en çok üzen şey; aldığımız skorlar veya sonuçlar değil.
Hiç bir umut olmaması.
Tünelin ucunun gitgide daha karanlık olması.
Birazcık ışık gorseydim bu şekilde negatif yorumlar yapmazdım.
Gerçek Kaptan NANDO!
Pek görmedigim icin.
fiksturler farkliYerden yere vurduğumuz Riekerink bile bugünkü takımın yedek kadrosuyla ayni puanı toplamış. Ve biz şu an yedekler yetersiz diyoruz, bunu özellikle Tudor’cular söylüyor. Bu adama karşı olan bu amansız sevgi nereden geliyor anlamadım. GS tarihinde hiçbir teknik direktöre bu kadar sabredilmemiştir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayir, genel bakiyorum.Keskin derken,Tudor'u eleştiren mesajları mı kastettin.
Diyelim bir şekilde şampiyon olduk, şampiyonlar liginde rezil eder bu adam bizi.
MI 5 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şampiyon olsak hocayı göndermezler, bunda anlamayacak ne var? Sonra düşünürüz dediğin şey güvenemeyeceğin biriyle yola devam etmek.2 senedir ilk 3 e giremiyoruz ? Bi şampiyon olalım önce , sonra CL yi düşünürüz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diyelim bir şekilde şampiyon olduk, şampiyonlar liginde rezil eder bu adam bizi.
MI 5 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
29 puan yaptı deyip duruyorsun da Kayserininin bile 26 puanı var. Ne kadar körsün, bir haltı göremiyorsun. Sen takımın bu rezil olduğu durumu kabul edebiliyorsan ve bu yorumları yapabiliyorsan ne anlatsak boş.Merak etmeyin kaossever taraftar ve medyaya rağmen bu hafta yine liderliği alacaktır. Daha ilk puan kaybının yaşandığı Antalya maçından beri her puan kaybında kaos yaşanıyor. Bu duruma rağmen bu takım 29 yaptı. Üstelik fikstür dezavantajına rağmen.
İnanmayan,güvenmeyen de sessizce otursun,olacakları görsün. Devre arasına lider girilirse yapılacak 2-3 transferle beraber bambaşka olacağız. Bu camia ikinci yarı kenetlendiği zaman karşısında hiç kimse duramaz.
Mayıs ayında gidecek Dursun zaten merak etmeyin. Çok daha vizyonlu başkanla yine CL takımı kimliğine kavuşacağız.