O kadar ceza yedik yoktuk hâlâ kovulmadı mı bu Hırvat hıyarı? Buna hıyar demişken o kadar tepki görmüştüm, az bile demişim açıkçası. Diğer düşüncelerimin yanında hıyar iltifat kalır.
Bir iki birşey yazıp karalayacağım. Malum maç öncesinde esnasında ve sonrasında cezam vardı tepki gösteremedim. Belki de iyi olmuştur çok kötü şeyler yazardım büyük ihtimal.
Ilk olarak şöyle başlamak istiyorum geçmiş olsun şampiyonluğu verdik bu adamı kovmayarak. Sadece Anadolu maçlarını garanti olarak görüp hesap yapıp şampiyon oluruz diyen arkadaşlara sadece oturma organım ile gülüyorum ancak. Siz aklınızı peynir ekmek ile mi yediniz yahu?
Var mı öyle bir dünya? Şu adamı korumak savunmak eleştirmemek işte 28 yıllık hayatımda daha ilk defa duyduğum gördüğüm argümanlar daha dogrusu uyrdumalar ve bana göre masallar ile karşılaşıyorum ve kendime soruyorum gerçekten kim ulan bu Tudor kim lan bu Igor da bu kadar destek görüyor hâlâ. Bu kulübün açık ara en büyük ve en başarılı teknik direktörü olan Fatih Terim bile bu kadar koruma altına alınmamıştır.
Gerçekten insan sadece bakıyor bir yerden sonra.
Çok çok iyi hatırlıyorum. Bu sezon Tudor'a yönelik gelen ilk eleştirilere verilen cevaplar su şekildeydi "8 puan fark atmış takımın hocası eleştiriliyor". Sonra fark eridikçe argüman aynı şekilde devam etti sadece sayılar değişti önce 8 puan oldu 6 sonra oldu 5 sonra oldu 3.
En sonunda geçen hafta itibari ile puan farkının kapanmasının yanı sıra liderliğin elden kaptırılması ile de yeni bir argüman oluştu. Yeni argüman "29 puan toplamış hocaya bu kadar yüklenilmez" şeklinde gelişti.
Evet 29 puan topladık 14 hafta itibariyle. Ne hikmetse geçen sezonki o berbat takımımız ile "beden hocası" diye dalga geçilen Riekerink ile de 14 hafta sonunda aynı puana ulaşmışız. Yüzlerine vurulan bu gerçeğin altında kalırlar mı? Tabi ki de hayır şak diye yeni birşey uydururlar neymiş çok daha zor deplasmanlara gitmişiz bu süreçte.
Kandırın kandırın kendinizi kandırın. Ne geliyorsa başımıza bu romantik tipler yüzünden geliyor.
Tam hangi maçtı hatırlamıyorum ama ya 3.veya 4. hafta falan olması gerek ben bu Hırvat hıyarının konusunda bizim takımın hiç bir oyun planı daha doğrusu hiç bir hücum planının olmadığını dile getirmiştim. Hatırlayanlar vardır belki. Çok tepki görmüştüm. Tepkiyi verenler de malum kişiler yani. Tudoru ölesiye savunanlar, boyuna posuna tapanlar vs.
Amacım haklı çıkmak ben dedim size demek değil asla. Olay işler kötüye giderken kötü ilanları dile getirmek değil, tam tersi önceden yanlışları sezip görüp bunlara çözüm bulmak. Bunu anlamadınız o zamanlar şimdi iş işten geçti.
Son 2 senenin getirdiği açlık başarısızlık ve futbol eksikliği ile insanlar daha doğrusu taraftarlar takımın ilk haftalardaki enerjik ve hırslı oyununa kandı resmen. Ve bu yüzden gerçekleri görmedi herşeyin çok iyi gittiği hissine kapıldı. Gerçekler ise son haftalarda çok güzel bir şekilde suratımıza vuruldu tabi hâlâ anlamak istemeyenler görmek istemeyenler var.
Ben anlamıyorum abi manyak mısınız deli misiniz yoksa gerçekten bu "büyük maç kazanmayalım Anadolu takımlarını yenersek şu kadar şu kadar puana ulaşıp rahatlıkla şampiyon oluruz" saçmalığına inanıp mı yazıyorsunuz bunları.
Başımızda resmen manyağın teki bir antrenör var. Buna teknik direktor falan diyenin alnını karışlarım.
Herşeyin laylaylom geçeceğini düşünüyorsunuz ya en çok da ona bitiyorum. Ligin ikinci yarısında Anadolu takımları daha dirençli olacak o maçlar çok daha zor geçecek çünkü çoğu Anadolu takımı için ölüm kalım maçlarının oynandığı dönemlere geçmiş olacağız. Bakın büyük takimlara karşı alınan her puan altın değerinde olacak Anadolu takımları için çünkü düşme kalma savaşında.
Anadoluyu geçtim bizim için Büyük maçların önemsiz olduğunu savunanlar var ya biz neyiz lan kıçıkırık bir Anadolu takımı mıyız? Dursun sayesinde taraftar da iyice ezildi iyice büyüklüğünü kaybetti. Kendijize gelin artık yahu.
Büyük maç demek moral demek motivasyon demek direkt rakibinden puan çalmak demek.
Allah belânı versin Dursun koskoca camiayı ve taraftarlarını ne hale getirdin 3 sene de iyice Anadolu takımı kıvamına getirdi bizi hain herif. Herkes kabullenmiş kendini salmış.
sent via GSC